mydlinkaTM Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 Tohle je pecka sledovat! Diky moc ze to sdilis, kazdej den je pro me mala radost, co se tu objevi novyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2024 Tak si tady od 8 šmrdlám šmirglem a přemýšlím, jestli je to pro JR_2010 už dostatečný podíl ruční práce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2024 je to bozi. Ja jsem uprimne prekvapen, jake - pro me necekane - mnozstvi prace za tim je. @mydlinkaTM velky obdiv a diky, za praci i prubezne prispevky. Kontroluju to tu casteji, nez rubriku, co ma kdo dnes na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2024 před 4 hodinami, mydlinkaTM napsal: Tak si tady od 8 šmrdlám šmirglem a přemýšlím, jestli je to pro JR_2010 už dostatečný podíl ruční práce? Jsem saturovanej a samozřejmě nesmíš brát moje přihlouplý komentáře vážně, je mi jasný, že s tím je bambilion práce...díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2024 Report z dnesniho odpoledne. Po zabroušení strenek vyvrtat jeste do každé z vnitrni strany odlehceni pro cep. A hurá na výrobu čepů. Čekají mě tři čepy se závitem a jeden upíchnutý a to celé 35x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 Jen pro pripomenuti, neb jsme to v unoru nijak neukoncili. Nápis na klip, který dostal nejvíce bodů bude vypadat takto. Nechci vyvolávat nějaké nové hlasování. Jen si to potvrdit. Debata na toto tema skoncila na strance 47. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 ... dneska jsem si vzal kvůli limitce dovolenou. Ráno jsem pracoval na čepech a v poledne jsem pískoval střenky abych sjednotil povrch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 Jop, tyhle strenky byly správná volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 @John_Lenonpočkej, až je uvidíš povoskované... Já už je viděl... A je to pecka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 @mAra_ I ty jeden . Ja chtel napsat neco podobnyho, jen jsem nevedel jak to formulovat, abych je co nejvic navnadil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 Budeme dobráci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 (upraveno) Před a po .... Díky @mydlinkaTM Upraveno 26. února 2024 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 Velka parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 To je fakt parada! Klobouk dolu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2024 Pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2024 Ještě pořád smutníte nad tím, že nedopadly křiklavé barvy? Já tedy ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2024 Velka parada, se to budu bat nosit, abych si ho nevosoupal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se