Přejít na obsah

Slusnej quartz uz neexistuje?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V prodeji jsou Aqua terra
Uz jsem na ne koukal... nektere AT kousky, co jsem tu uz videl v inzerci jsou hodne fajn... zasonduju timto smerem...nicmene priorita je novy kus.. preci jen je to zivotni jubileum :-)

Mimochodem neni to dalsi priklad peknych quartz hodinek, ktere se uz nove nedelaji... omega aqua terra?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aikony jsem měl kdysi v hledáčku, na živo jsem se jim nakonec vždycky vyhnul.

Já jsem citizenovej, ale musí člověk hledat, co mu sedne, aby ještě byl schopen přečíst čas :) a nebyla to úplná divočina. A jak jsem pochopil, tímhle směrem nechcete.

Takže bych omrknul Tagy nebo Wempe.

Odkaz ke komentáři

Ty Tagy se mi také líbí. Jenom nerozumím tomu, když už je tam solar od Citizenu, proč ne s věčným kalendářem. A vlastně kromě Citizenu dnes asi nikde, ačkoli Swatch Group jej v nedávné minulosti mělo. 

Odkaz ke komentáři

V 30. 1. 2024 v 16:44, Pozorovatel napsal:

Jasný vítěz, potápky, ty budou dobře čitelný i v osmdesáti. Značka to je známá dost. Nový to je, cenovka akorát. Já bych teda staršímu člověku hodinky se šroubovací korunkou nedával bez osobního vyzkoušení. Ale zase je to quartz, takže jednou za dva měsíce při štelování datumu to snad zvládne. 

Ale jako pěkný nošený Aqua Terry v baterce, bez poškození, kompletní set s papíry, a kdyby ještě jako bonus prošly po koupi autorizákem jako je Onyx, z toho bych si jako dárku sedl na prdel taky. A možná víc. Protože i ta práce se sháněním něčeho v prakticky NOS stavu, co už se nedělá, se cení. Navíc AT je vždycky víc než Aquaracer. Ale někdo to může mít jinak. 

Odkaz ke komentáři

Jasný vítěz, potápky, ty budou dobře čitelný i v osmdesáti. Značka to je známá dost. Nový to je, cenovka akorát. Já bych teda staršímu člověku hodinky se šroubovací korunkou nedával bez osobního vyzkoušení. Ale zase je to quartz, takže jednou za dva měsíce při štelování datumu to snad zvládne. 

Ale jako pěkný nošený Aqua Terry v baterce, bez poškození, kompletní set s papíry, a kdyby ještě jako bonus prošly po koupi autorizákem jako je Onyx, z toho bych si jako dárku sedl na prdel taky. A možná víc. Protože i ta práce se sháněním něčeho v prakticky NOS stavu, co už se nedělá, se cení. Navíc AT je vždycky víc než Aquaracer. Ale někdo to může mít jinak. 

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Nejake baterky ma aj Hamilton, ale cenovo nizsie. Alternativou k Seiko Astron je Casio Oceanus ale cenovo tiez asi nizsie. 

Corum ma tiez modely v baterke, konkretne bubble su super citatelne a maju super lumi

Cisto prakticky by som ale okolo 60k bral bud GS alebo Sinn UX, mam oboje :D

za zvazenie by stali aj tunaky 300m/1000m

Spodna lajna je v baterke

1000016653-01.thumb.jpeg.73a90ca91529e3b36a05412b66c9afe5.jpeg

Upraveno uživatelem ZLOjasna
Odkaz ke komentáři

Jako s tim je potreba trochu souhlasit. Chapu, ze chcete neco co je i public zname a pak asi Tagy dobry. Ale za me pokud quartz, tak GS. Kvalita zpracovani a ergonomie pouzdra jsou proste TOP. A moje SBGN005 udelali od cervna 2021 do dneska +7 sec, takze cca +2 sec/rok. No nezavidim vam to.

Odkaz ke komentáři

@petr_cha Predpokladam ze jsi Petre nenapadne u tchana sondoval (kdyz do toho chcete jako rodina nasypat) - nekdy i nechronomagori mivaji prekvapive konkretni predstavy a touhy (protoze kolega... protoze ve filmu...) a treba bys zjistil, ze by mu nejvetsi radost udelaly vintazni bondovky nebo autavky nebo co ja vim treba quartz Cartier Pasha. Otec byvale pritelkyne o hodinkach nevedel skoro nic a pak jsem v uzasu zjistil ze 45 let touzi po Heuer Viceroykach :) co se mu libily zamlada ve vyloze...

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...