Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No, dal jsem si 2x repete a pak musel hodinu čekat, až mi slehne, aby nebyly Pappardelle con řidítka... ale na 47km dostatečná energie...

Odesláno

foto nemám, ale aspoň to popíšu, v neděli jsem dělal podle Romana Vaňka francouzskou Vichyssoise z kuřecího vývaru (strana 9), který jsem si připravil předchozí den a bylo to nebe v hubě, ten vývar tomu dal sílu, brambory jemnost a pórek chuť, boží to bylo

Odesláno

Nechci a ani nepotřebuju tady dělat z Vaňka nějakou kuchařskou modlu. Jen chci podotkout, že mám všechny jeho/Prakul kuchařky a zatím musím uznat, že všechno co podle nich uvařím, prostě vyjde. Těsty krásně vykyne, maso změkne, bagety jsou křupavý, vývary krásně čirý, pizza opravdu připomínám pizzu... a při troše selskýho rozumu podle nich uvaří každej. Jsem amatér, vaření mě baví a na tyhle knížky nedám dopustit. 

To samý se nedá říct o všech kuchařskách a rádoby cool food blogerských webech. 

Odesláno

Já dostal na Vánoce kuchařku od Pohlreicha a co jsem zkusil, mi taky vyšlo - jenom mi vadí, že ve srovnání s tím, co vařím "normálně" (ve všední dny) ty jeho recepty zabírají strašnýho času, práce a často jsou to jídla dost hutná a kalorická... Ale chuťově je to bomba, o tom žádná.

Tak teď přemýšlím o té zeleninové kuchařce od Ihnačáka...

Odesláno

Kdybyste se někdo chtěli dobře najíst kolem černé ďury(Karviná), tak doporučuju Zámeček Petrovice.

Na náš chudý kraj, kde se jako delikatesa podává gothaj s cibulou, je tahle restaurace dost výjimečná.

Viz.foto. Pfeffer steak s batátovým rissoleé, fazolky.

post-500-0-61916000-1402918097_thumb.jpg

Odesláno

Pánové,

všiml jsem si, že se zde často objevují recepty z těstovin, které mám velmi rád.

S jakými značkami těstovin máte nejlepší zkušenosti?

Případně děláte si domácí těstoviny?

Já za sebe mám dobré zkušenosti se značkami Agnessi, Barilla a z našich ujdou Adriana.

Odesláno

Kupuju semolinovy v kaufaci, značku neřeším, sto jej 50,-/0,5kg, z Itálie je v akci vozim za 0,66?, takze beru pak aspon 8 balení

Odesláno

notypičo dvakrát, k tomu už není co dodat

Mě pobavil ten koment pod článkem:

"Pane Hruška, vy jste fakt neskutečný prase. Stále čekám, kde je dno těch blafů, který patláte v přímém přenosu. A jak vidím, tak stále máte kam padat"

:D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...