Hasňa Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 Tuhle porci bych musel otocit tak petkrat.
Kapo Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 Tuhle porci bych musel otocit tak petkrat.To je porce tak na 5,5km.
Mirek Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 No, dal jsem si 2x repete a pak musel hodinu čekat, až mi slehne, aby nebyly Pappardelle con řidítka... ale na 47km dostatečná energie...
Moty Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 foto nemám, ale aspoň to popíšu, v neděli jsem dělal podle Romana Vaňka francouzskou Vichyssoise z kuřecího vývaru (strana 9), který jsem si připravil předchozí den a bylo to nebe v hubě, ten vývar tomu dal sílu, brambory jemnost a pórek chuť, boží to bylo
ondra.palas Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Nechci a ani nepotřebuju tady dělat z Vaňka nějakou kuchařskou modlu. Jen chci podotkout, že mám všechny jeho/Prakul kuchařky a zatím musím uznat, že všechno co podle nich uvařím, prostě vyjde. Těsty krásně vykyne, maso změkne, bagety jsou křupavý, vývary krásně čirý, pizza opravdu připomínám pizzu... a při troše selskýho rozumu podle nich uvaří každej. Jsem amatér, vaření mě baví a na tyhle knížky nedám dopustit. To samý se nedá říct o všech kuchařskách a rádoby cool food blogerských webech.
Filip.J Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Já dostal na Vánoce kuchařku od Pohlreicha a co jsem zkusil, mi taky vyšlo - jenom mi vadí, že ve srovnání s tím, co vařím "normálně" (ve všední dny) ty jeho recepty zabírají strašnýho času, práce a často jsou to jídla dost hutná a kalorická... Ale chuťově je to bomba, o tom žádná.Tak teď přemýšlím o té zeleninové kuchařce od Ihnačáka...
marosh Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Kdybyste se někdo chtěli dobře najíst kolem černé ďury(Karviná), tak doporučuju Zámeček Petrovice.Na náš chudý kraj, kde se jako delikatesa podává gothaj s cibulou, je tahle restaurace dost výjimečná.Viz.foto. Pfeffer steak s batátovým rissoleé, fazolky.
obrbobr Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Pánové,všiml jsem si, že se zde často objevují recepty z těstovin, které mám velmi rád.S jakými značkami těstovin máte nejlepší zkušenosti?Případně děláte si domácí těstoviny?Já za sebe mám dobré zkušenosti se značkami Agnessi, Barilla a z našich ujdou Adriana.
Tondaa73 Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Barilla nebo Panzani. Z normálně dostupných těstovin v supermarketu je jasný vítěz Barilla....
obrbobr Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Myslím, že když testovaly v "Pekle na talíři", tak Panzani nedopadly zrovna nejlíphttp://www.stream.cz/peklonataliri/779934-spaghetti-a-spagety Barilla nebo Panzani.
Moty Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Kupuju semolinovy v kaufaci, značku neřeším, sto jej 50,-/0,5kg, z Itálie je v akci vozim za 0,66?, takze beru pak aspon 8 balení
tombed Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 notypičo! http://tn.nova.cz/bin/mobile/index.php?article_id=453432
mondeo2 Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 notypičo! http://tn.nova.cz/bin/mobile/index.php?article_id=453432notypičo dvakrát, k tomu už není co dodat
obrbobr Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 já si myslím, že to snad nemyslej ani vážně, že to dělaj schválněmě se tomu už ani nechce smát, protože při průměrné inteligenci Českého národa, to určitě mnoho bezmozků vyzkouší notypičo! http://tn.nova.cz/bin/mobile/index.php?article_id=453432
Tomas_2002 Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 notypičo dvakrát, k tomu už není co dodatMě pobavil ten koment pod článkem: "Pane Hruška, vy jste fakt neskutečný prase. Stále čekám, kde je dno těch blafů, který patláte v přímém přenosu. A jak vidím, tak stále máte kam padat"
Tondaa73 Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 notypičo! http://tn.nova.cz/bin/mobile/index.php?article_id=453432Už je mi jasný, proč Géňa utekl od Finkové....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se