tommas4 Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 no a je nás doma málo tak ještě zbylo na odpolední poobědovou kachní áfterpárty jen s chlebem a hořčicí
martar Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Inspirace pro kuchaře začátečníky, kteří mají ze zdejších Pohlreichů komplexy - dělám buřtguláš na zítra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 U nás večeře na pizzu. ;-) teda na čtyři. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filip.J Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Taková blbost. Opečená domácí šunka se salátem z červené čočky s kapary, bílým vinným octem a koriandrem, volské oko Sent from my iPhone using TapatalkJé, červenou čočku jsem právě dodělal na zítřek. S oranžovou paprikou, rajčaty a jarní cibulkou, na cibuli a česneku. Strašně jednoduchý a strašně dobrý. Zkusil jsem to i vyfotit, ale to prostě nemá cenu, já mám na to servírování nějakou zvláštní antischopnost.
Návštěvník Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 (upraveno) Postujeme spoustu zajímavých receptů, ale zatím tady neproběhl gastro coming out. Jídla, pro které bych zhynul. Předkrm -gravlax s 100% žitným chlebem/ talián s křenem a čerstvým chlebemPolévka - boršč/ kulajdaHlavní chod - španělský ptáček s rýží/ řízek s vídeňským salátemDezert - čokoládový fondant / štrůdl s vanilkovou zmrzlinou Jedno od každého chodu prostě nedám Upraveno 2. dubna 2017 uživatelem Roman I.
Moty Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Talian, kulajda a fondant taky, takze včera byl k svacince Lava cake/molten lava/čokoládový fondant nebo proste jak tomu rikaj naše deti láva kejk
Frostie Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Talián s kremží, Hovězí vývar s knedlíčky a nudlemi, Svíce/řízek s vyšlehanou bramborovou kaší bez pucíků, mousse au chocolat / creme brulee
Maxel Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Zelený chřest zapečený pod grilem se šunkou, kuřecí nugety a holandská omáčka s pažitkou.
Maxel Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 (upraveno) Jinak moje top menu by vypadalo takhle nějak... Předkrm - krevety s šalotou a česnekem na bílém víněPolévka - dýňový krémHlavní jídlo - flanksteak s hříbkovou omáčkouDezert - cheesecake s malinový coulis Upraveno 3. dubna 2017 uživatelem Maxel
montemar Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 moje menu snů: bretanske ustricesashimi z cerstve vyloveneho tunakaporadny kus hoveziho kobe, klidne i žebranakladane artycokyevian na piti
peppies Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Já se spokojím s klasikou, kterou si dám vždy v Praze ;-) Kulajda, Jehněčí kolínko se špenátem,bramborovou kaší a pak už jen creme brulee. Pak se téměř nehejbu, ale bříško je spokojený
honza71 Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Ja bych zhynul pro bramborak s hrnkem mleka :-)
roura74 Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 1.tlačenka s cibulí a octem2.Česnečka s tvarůžkem3.Br. knedlíky plněný uzeným a sladko-kyselý zelí4. Creme br?lée Ten dezert se k tomu nehodí , ale je můj nej už tak 15 let.
michal.s Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Ahoj, mohl bych poprosit o recept na těsto na pizzu?! Už jsem jich par vyzkoušel a stále hledam. Jeste by mě zajímalo jestli těsto valíte válečkem,nebo ho vytahujete rukama? A ještě pečení, na kamenů na pizzu v troubě? Nebo jiná varianta, pro elektronickou troubu? Diky.
gorlo Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 (upraveno) Já třeba pizzu peču takhle. V pizza peci, kterou jsem si uplácal za cca 500,-. Těsto je mouka, olej, droždí, sůl a cukr. Rozválel jsem válečkem a šup na dvě minuty do pece. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. dubna 2017 uživatelem gorlo
michal.s Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Diky za tip Gorlo, ikdyž to vypadá krásně, doma v kuchyni si pec rozhodně placat nebudu.
VS Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 (upraveno) Pec na pizzu jsem viděl v Makru hned u vchodu, jak mají ty věrnostní slevy. Čtverec 40x40x10 cm, asi ze šamotu se štěrbinou zepředu, bez dvířek. Moc jsem to neštudoval.http://www.makro.cz/aktualni-nabidka/vernostni-program/pecici-box Upraveno 4. dubna 2017 uživatelem VS
Wagoneer Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Něco takového? :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommas4 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 1. bloomin onion z Outback steakhouse (vygooglete si), něco neskutečného2. klasika - bramborová se zeleninou a hříbky nebo frankfurtská s párkem3. smažený květák nebo zabijačkový guláš4. višňová bublanina nebo něco z kalsických buchet na plechu - perník / mřížková / jablková . . . makovec s citrónovou polevou
Maxel Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 (upraveno) Večeře podle Pohlreicha. Jako příloha br.noky. Výborný! http://hobby.idnes.cz/kure-a-jogurtova-marinada-zdenek-pohlreich-f2n-/hobby-domov.aspx?c=A170402_083819_hobby-domov_mce Upraveno 5. dubna 2017 uživatelem Maxel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se