obrbobr Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 tak jak bylo popsáno, vlažná voda + cukr, do toho droždí, je jedno jestli instantní, nebo čerstvé a mouka, ten olej je zbytečný, ten používám jen na vymazání mísy na kynutí.Ale co je nejdůležitější na tom celém je mouka, já kupuju v Makru Pizza mouku v 5kg pytli, 00 Grano Duro.Věř tomu,že těsto chutná úplně jinak, než kdybys ho dělal z obyč. hladký mouky.Ta mouka musí mít vysoký obsah lepku - potom s tím můžeš točit a tvarovat korpus jako to dělaj v pizzerii.Na korpusu se potomdělaj i ty bubliny a krásně křupe.Já to dělám válečkem. Docela ujde i PIZZA mouka od RAMILLU, maj v TESCU.Ahoj, mohl bych poprosit o recept na těsto na pizzu?! Už jsem jich par vyzkoušel a stále hledam. Jeste by mě zajímalo jestli těsto valíte válečkem,nebo ho vytahujete rukama? A ještě pečení, na kamenů na pizzu v troubě? Nebo jiná varianta, pro elektronickou troubu? Diky.
michal.s Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Děkuju obrbobr! Ještě by mě zajímalo jak pečení v domácích podmínkách. Ty výše uvedené pece jsou fajn,ale kdo to doma ma? Tim se nechci nikoho dotknout. Děkuju za tip na mouku,o její kvalitě a druhu se toho moc nepíše. Prostě hladká 00 a šmitec. Diky Michal
Josef01 Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 V poslední době miluju polívky tohle je dlouze tažený vývar z hovězího masa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommas4 Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 bandu nevděčných stravníků mám doma clověk jim udělá sushi a v půlce "už nemůžu"teď abych to dojídal k večeri smažený v tempůře . . .
Ondrej71 Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Chilli con carne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rudykopalsson Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 No tvl, to chilli con carne... Pošli kastrůlek :-)
petik16 Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 čo všetko je v tom chilli Ondrej prosím ťa...?
Ondrej71 Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Díky kluci Na olivaci cibule a cesnek, pomlete hovězí, sůl, pepř, chilli. Orestuju , přidám červené vino, nechám vyvarit, přidám protlak, plechovku červených fazoli a 2 plechovky chilli fazoli, kukuřici,kořeni , a to je vše. . K tomu buď ryzí nebo opecenou bagetu a sklenku dobrého červeného.
Hasňa Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Zagoogluj sugo alla bolognese emanuel ridi. S Italem b kuchyni. Musim ho delat doma tak 4 litry. Naprosto top jidlo pro deti. Potom z mrazaku tepla vecere se spagatama. Dodrz ten muskatovy orisek i mleko. Sorry, ze pisu jak blb - mobilPrávě se to dovařuje. Jsem zvědavej.
Hasňa Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Jak to servírujete? Smícháme na pánvi s Parmazánem a špagetami a pak až na talíř? Ta Rioja v tom dělá zázraky.
Maxel Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Smíchám na pánvi se špagetama, na talíř a nakonec parmazán plus petržel.
Hasňa Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Jo, udělal jsem to podle Jamieho. Na horké pánvi, naběračka omáčky, hrst špagátů, parmazán, trocha oliváče, smíchat, na talíř. Bylo to výborné, špagáty akorát na skus, muškátový ořech, mlíko a Rioja tomu daly skvělou chuť.
busdriver Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2017 (upraveno) Nechal sem se strhnout hype vlnou medvědího česneku a akorát jsem z něj udělal pesto. To by člověk neřekl, jak je takovej nenápadnej lopuch ve větším množství extrémně aromatickej.. Příště dělat přes den, ať je čas to vyvětrat! Upraveno 10. dubna 2017 uživatelem busdriver
VS Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 (upraveno) Já šel hledat medvědí česnek a našel jsem akorát petrklíče. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. dubna 2017 uživatelem VS
busdriver Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Petrklíčlový pesto řikáš.. Já šel naslepo podle nějakýho babskýho tipu na internetu. Ale jak se řiká, když je to na internetu, tak to musí bejt pravda. A tentokrát fakt: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Poprvé jsem zkoušel "šneky" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommas4 Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Jako vypadají dobře, ale druhá fotka jasně prozrazuje že jsou z Ikea a barvený vodovkama
martar Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Woe, to je pracovn?-jídelní stůl před jídlem musím vždycky odklidit pastelky, vodovky, modelínu a asi kilo odstřižků všeho možného (tuhle jsem našel moc p?knou vystřihovánku z jedný faktury...)
Ondrej71 Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Večeře - krevety na olivovém oleji s česnekem a bílým vínem, k tomu bageta. Paráda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petik16 Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 krevety si už kupoval asi predvarené, však? Akurát sa idem pustiť prvýkrát v živote do čerstvých, nepredvarených kreviet tak som zvedavý na to lúpanie a pytvanie Teóriu poznám, pár videií mám za sebou tak snáď to neposeriem...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se