Pepino777 Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 před 17 minutami, filo-boxer napsal: To by mě zajímalo, jak jsi hledal... https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=vodochodsky+segedinsky+gulas ja myslel ze bude odkaz treba pod slovem „tenhle" tak jsem na to klikal jako blazen a ono nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Pardon, měl jsi to jako hledací challenge to ttenhle bylo uznávám zavádějící, patřilo to "tenhle pečený" jako reference co postoval výše ale ano, je to ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Hlavne ze se to naslo, dekuji za recept a za pomoc pri patrani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 před 1 hodinou, Pepino777 napsal: ja myslel ze bude odkaz treba pod slovem „tenhle" tak jsem na to klikal jako blazen a ono nic Jo tak, tak to mě nenapadlo. Ale abych jenom neremcal, mně se osvědčil třeba tenhe recept: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Recepty vypadaji velice dobre, urco zkusim oba. Jen mam trochu obavy z pridavani papriky jeste pred masem, bojim bojim aby mi nezhorkla, takze pridam maso a kdyz se zacne zatahovat, tak tam teprve davam papriku.... A jisku jsem do gulase taky jeste nezkousel, ja tuze rad gulas zahustenej chlebem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 @Pepino777 soráč místním za OT, ale když už Tě tu vidím - ještě sis nepřečetl poslední zprávu ode mě, tak na to prosím mrkni a případně ten zítřek nějak potvrď. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 (upraveno) V 22. 11. 2020 v 17:13, Maxel napsal: Paráda! U segedínu na stajlink sere pes U nás už se chystaj svátky. Zajímavý poznatek je ten, že poslední leta s tim začínam pořád dřív Jo, taky už jsem dělal... a už nejni... Ale nějak mi mezi ingrediencemi chybí to hlavní, vajíčka, resp. žloutky ... A nějak mi tam přebejvá ta Rama a kokosový mlíko.... ale každej podle svý chuti ... já ho dělám z cca 10 deka třtinovýho cukru, 4 žloutků, 1 vanilkovýho cukru, 1 salka (ale ne od Babiše ), 1 smetany 33% a samozřejmě 1/2 l rumu (je z toho něco přes litr) Upraveno 24. listopadu 2020 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 před 5 hodinami, Tom4 napsal: správně Já naposledy dal víc protlaku a byla kyselá, tak sem dosladil cukrem a byla neskutečná, poslalo to tu omáčku do chuťových nebes Ad: malinovka, předpokládám, že ne kupovaná, ale domácí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Tak samozřejmě , poslední maliny jsem sbíral minulý týden než je líznul mráz, letos jak hodně pršelo a byla skvělá úroda, pěstuju remotantní takže paráda. Rajská se sirupem na doslazení místo cukru funguje i s třešňovým sirupem, jiný jsem zatím nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 třešňovej mám svůj domáci, tak to prubnu,díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Hovezi jazyk s krenovou omackou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Zdar. Mám dotaz na pány kuchaře: jak na kuřecí prasa, aby nebyla suchá? Díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Jednoznačně sous vide. Kdyby nebyla výbava, pak je dělat minutkově, rychle zatáhnout a podle velikosti případně dodělat pod pokličkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 A báječně funguje oldskúl postup kdy se kuřecí naloží na pár hodin / přes noc do obyčejného bíleho jogurtu. Potom stačí otřít / opláchnout a zpracovat dle libosti. Samozřejmě lze ten jogurt ochutit a udělat z něj rovnou marinádu, ale nevím co chceš vařit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Tacos a taky s jazykem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 dneska sbiram plusovy body, ceka me jeste o vikendu flank steak, husa a sunka....se z ty kuchyne nehnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 hotovo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zz0iD Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Ja dneska premiera sousvide. Po procitani tohodle vlakna sem se rozhoupal a pri ali 11/11 koupil tyc a vakuovacku asi za 80 usd total s dopravou z Polska. Kazdopadne angus ribeye za 3 hodky jako dortik a hlavne vsude stejne s cim sem na grillu i litine dost bojoval... juniorce sem ulelal kureci prso s rozmarynem a maslem a asi nejlepsi kure co sem kdy pripravoval... a v podstate bez prace takze diky zdejsim chefum za vychvalovani technologie... fotky samozrejme nemam... treba pristeOdesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 flank steak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Hovezi zebra s polentou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se