Maxel Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Odesláno 2. května 2021 Dobrá sekačka. Na dobrym chlebu. S hořčicí a gurkou. Je dycky nejen simple, ale i clever!
busmil Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Odesláno 2. května 2021 Dnes taky jednoduše, treska - brambor - medvědí česnek
Tom4 Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Odesláno 2. května 2021 Hezký to máte chlapci, šneky s karamelem dobrý nápad, taky prubnu. Ještě nás napadlo nacpat tam místo skořice s cukrem klasickou ořechovou nebo makovou náplň, případně povidla se strouhaným perníkem. Uvidíme. Já se můžu pochlubit jen tím že jsem spíchnul pečený flamendráky (alternativa dejme tomu k utopencům) a vyšly skvěle. A ještě jsem na žádost rodiny upekl krtkův dort, po cyklistice ideální doplňovač kalorií
smerdas Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Odesláno 2. května 2021 V 2. 5. 2021 v 14:07, Harwey napsal: Tomovi sneci...pre ditko bez polevy, druhy plech iba s cukrom a karamelom. Je to zradlo.Dnes jsem se do nich taky pustil
krutor Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Odesláno 5. května 2021 Co nejaka vajecna snidane? Aspon se muze zapojit kazdy...
DavidLC Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Odesláno 5. května 2021 k těm šnekům, když je teda někdo línej a jde si je koupit, tak tady jsou fakt dobrý...
Maxel Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Odesláno 6. května 2021 @krutor Proč ne. U nás když snídaně, tak vesměs vajco v nějaké podobě obsahuje
JoyStick Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Odesláno 6. května 2021 French omeleta? Já budu dělat další chleboj, takže se mi to k tomu krásně hodí
Maxel Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Odesláno 6. května 2021 Třeba Nechme to na volný styl. Tzn. víkendová challenge = vaječná snídaně.
Harwey Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Odesláno 6. května 2021 (upraveno) Keftés Upraveno 6. května 2021 uživatelem Harwey
Harwey Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Odesláno 6. května 2021 Vikend este daleko, ani ranajky to niesu. Na makko som nemal dobrych 20 rokov.
M.K. Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Odesláno 6. května 2021 V sobotu budu od rána na kole a v neděli pracuju, takže taky s předstihem: 1) topinky s drožďovkou a 2) kozí sejr, guacamole, míchaný vajíčka, losos.
Tom4 Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Odesláno 7. května 2021 Dneska jsem spíchnul bagely. Protože takový bagel s Philadelphií, to je, to je prostě lahoda. A jsou boží.
Bob Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Odesláno 7. května 2021 Teleci rizky, novy brambory, okurkovy salat. Plating mi moc nejde, ale bylo to skvely, ghi dela divy
dan83 Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Odesláno 7. května 2021 Dneska mely decka na vydeji spanela a trvaji na tom, ze se do skolni jidelny vracet nechtej:))
JoyStick Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Odesláno 8. května 2021 Zatim nejlepší co sem kdy udělal. vajco zejtra
Maxel Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Odesláno 8. května 2021 Pěknej! U nás dneska gril-party. Krkovička (žena a děcka vykoštěný stehna), grilovaná brambora s třemi druhy sýra (gouda, gruyére, camembert), salát z pečených paprik a řecký jogurt s pažitkou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se