Maxel Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Dobrá sekačka. Na dobrym chlebu. S hořčicí a gurkou. Je dycky nejen simple, ale i clever! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Dnes taky jednoduše, treska - brambor - medvědí česnek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Hezký to máte chlapci, šneky s karamelem dobrý nápad, taky prubnu. Ještě nás napadlo nacpat tam místo skořice s cukrem klasickou ořechovou nebo makovou náplň, případně povidla se strouhaným perníkem. Uvidíme. Já se můžu pochlubit jen tím že jsem spíchnul pečený flamendráky (alternativa dejme tomu k utopencům) a vyšly skvěle. A ještě jsem na žádost rodiny upekl krtkův dort, po cyklistice ideální doplňovač kalorií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smerdas Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Tomovi sneci...pre ditko bez polevy, druhy plech iba s cukrom a karamelom. Je to zradlo.Dnes jsem se do nich taky pustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Dneska zas zavodka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Nějaký nápad na víkendovou challenge? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Co nejaka vajecna snidane? Aspon se muze zapojit kazdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 k těm šnekům, když je teda někdo línej a jde si je koupit, tak tady jsou fakt dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 chapadla kalamaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 @krutor Proč ne. U nás když snídaně, tak vesměs vajco v nějaké podobě obsahuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 French omeleta? Já budu dělat další chleboj, takže se mi to k tomu krásně hodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Třeba Nechme to na volný styl. Tzn. víkendová challenge = vaječná snídaně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 (upraveno) Keftés Upraveno 6. května 2021 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Vikend este daleko, ani ranajky to niesu. Na makko som nemal dobrych 20 rokov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 V sobotu budu od rána na kole a v neděli pracuju, takže taky s předstihem: 1) topinky s drožďovkou a 2) kozí sejr, guacamole, míchaný vajíčka, losos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Dneska jsem spíchnul bagely. Protože takový bagel s Philadelphií, to je, to je prostě lahoda. A jsou boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Teleci rizky, novy brambory, okurkovy salat. Plating mi moc nejde, ale bylo to skvely, ghi dela divy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Dneska mely decka na vydeji spanela a trvaji na tom, ze se do skolni jidelny vracet nechtej:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Zatim nejlepší co sem kdy udělal. vajco zejtra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Pěknej! U nás dneska gril-party. Krkovička (žena a děcka vykoštěný stehna), grilovaná brambora s třemi druhy sýra (gouda, gruyére, camembert), salát z pečených paprik a řecký jogurt s pažitkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se