JoyStick Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2022 @krutor čéče nedělals ho nedávno? Nebo to je furt ten samej?
krutor Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2022 V 15. 1. 2022 v 17:56, JoyStick napsal: @krutor čéče nedělals ho nedávno? Nebo to je furt ten samej? Rozšířit Byl to @atima ja se asi podprahove inspiroval. Tohle je moje premiera ciste z kolena, u reznika uz tyden nemaji nozky.
JoyStick Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2022 Aháá, tak to sem oř, pardon. No a jaký to je, z kolínka asi dobrý ne?
krutor Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2022 Super akorat jsem se bal ze to malo ztuhne a tak jsem chtel ke kolenu prihodit 2 nozky. Priste to rozjedu ve vetsim at je to pri jedne praci.
atim Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2022 Já ho dělal na Silvestra a také jenom z kolinka, nožky také nebyly, už je sežranej! Máš to krásný!
Bert Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2022 Já vím, že to není žádná velká kuchařina nalezená ve starých spisech, či výsledek týdenní dřiny v kuchyni, ale čerstvý ananas naložený v grapě a na něm sušené nedoslazované mango, objemově tak 1:1, znamená opravdu skvělou výslednou chuťovku. Edit: kdo uhádne značku Grappy, má bludišťáka
vwtyp11 Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2022 V 15. 1. 2022 v 20:17, Bert napsal: Já vím, že to není žádná velká kuchařina nalezená ve starých spisech, či výsledek týdenní dřiny v kuchyni, ale čerstvý ananas naložený v grapě a na něm sušené nedoslazované mango, objemově tak 1:1, znamená opravdu skvělou výslednou chuťovku. Edit: kdo uhádne značku Grappy, má bludišťáka Rozšířit Ukaz fotky! Bez nich je tenhle topic neuplnej:)
Bert Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2022 Sežráno. Vizuelně ale opravdu nezajímavé. Promiň ....
Maxel Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2022 (upraveno) Na grappu nejsem expert, takže značku ani netipnu. Ale na kombo s ananasem a mangem bych se taky mrnul, to by mohlo být zajímavý. Já sem po 28 dnech suchého zrání otevřel a zakrojil nízkýho rošťáka. Na to už si troufam cosi víc, a povim vám, oproti std. steaku je to ne jinej level, ale sport. K tomu sýrová omáčka s lanýžovým olejem, máslový žampíky s balsamikovou redukcí a obyč. hrany do trouby (na domácí už nebyla energie). Aby to klouzalo, zbytek červeného co zbyl z podlití líček. Upraveno 15. ledna 2022 uživatelem Maxel
JoyStick Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2022 To musíš nechat hádat dýl než 15 minut čéče. Sice to mám připlý, ale když nesedim u velký vobrazofky, tak do toho čumim sporadicky. Ale dobrý. @Maxel šéfe ty hrany tam těžce neladí, croquette příště bych prosil (jinak sem si zrovinka dneska řikal, kdy že nastane čas tomu sušáku. Já se furt nemám k nakoupení vakuovačky a ruksaků na to staření v lednici, tak halt sem vodsouzenej k hospodám. Ale KA standmixer mi trvalo koupit pouhých 8 let a na tohle se chystám chcíplý 3, takže ještě pod limitem
Maxel Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2022 Píšu si. Příště tedy domácí kroketky s mandlema by @tikzot
Maxel Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2022 Pro dnešek by mohlo stačit. Pokračování zejtra…
Návštěvník Oplt Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2022 V 15. 1. 2022 v 21:21, Maxel napsal: Pro dnešek by mohlo stačit. Pokračování zejtra… Rozšířit Už jděte někam. Snažím se nežrat a cvičit a zatím tady tohle.
JoyStick Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2022 To je marnej boj chlapče, to sem dávno vzdal
Návštěvník Oplt Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2022 Nechci si opět kupovat nový...tedy větší hadry.
M.K. Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2022 Manželku začalo bavit pečení, já se vrhnul na studenou kuchyni...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se