Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

před 17 hodinami, Maxel napsal:

Dneska došla objednávka na tudle klasiku dob dávno minulých. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

🤠 To je řádná 90' kovina, ale to jídlo mám spojené s hezkými vzpomínkami na dětství a zážitky s rodinou, takže za mě 👍. Navíc od Maxela to musí být fakt dobrý 🙃

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes tedy nepříliš fešná fotka, ještě umocněná umělým osvětlením, ale důležitá je (pro mě 😁) nová surovina- krepelčí prsa.

Předem marinovaná v chilli omáčce, lehce zatažená na pánvi, 3,5 ze strany na kůži, 4,5 z druhé, pak odpočívala ještě zhruba 7minut pod alobalem s máslem a bylinkami. Baby red brambor s tymiánem a rozmarýnem, petrželový dip, glazovaná mrkev, chilli a čerstvý šťavel, celkem chuťová epopej 🤠 Tak pěkný víkend všem!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Medailonky z panenky, salát s rukolou a vinaigrette zálivkou, (kupované) hrany z trouby a lanýžová aioli s kozím sýrem. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatím v procesu, krkovice marinovaná v tekutém kouři, pepři, utřený česnek, saturejka/majoránka.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes krkovica v celku v Kettle Joe pri 15O st. cca 3 hod., suchý rub SPG, zemiaky v alobale... 

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem zapomněl dodat závěr, žádná vysoká gastronomie, prostě na chatě je blaze. Domácí česnekový brambor, cuketa, bylinky, jablečný křen, no prostě chill jak má být.

Koláče a domácí čaj, je jen třešnička.Hezké svátky všem !

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gastrokluci, to je neuveritelny, co vsechno dokazete ukuchtit, klobouk dolu. Jen by me zajimalo jak vypadáte, kdyz se timhle vsim ladujete, jeste dejte fotky svoje a svych bliznich, kteri to konzumuji s vami do vlakna fotecky lidicek.. a jestli uvidim, ze jste vseci vyrysovani jak z plakatu, tak to uz me asi fakt jebne.. :) respekt!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 14 hodinami, tommi_d napsal:

Dnes krkovica v celku v Kettle Joe pri 15O st. cca 3 hod., suchý rub SPG, zemiaky v alobale... 

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Krásný talíře! Prozradíš odkud? Jídlo samozřejmě jídlo taky super :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska siroky nudle s pestem a houmejd tvarohovy kremes :) 

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 12. 6. 2023 v 19:34, Maxel napsal:

Masiště posledních příspěvků epesní! 🤟

Taky jsem do toho trochu šlápnul, a zas oprášil sous vide strojovnu. 
Picanha. Krkovice. Krůtí medailonky. 
Vše s tymiánem. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Ahoj, solis a korenis vse uz do sous vide?

A pak uz v grilu jen na barvu?

Diky dnes jsem koupil dve flakoty a necham se lehce inspirovat 😁

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...