carpaccio Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 před 13 hodinami, Maxel napsal: Dneska došla objednávka na tudle klasiku dob dávno minulých. Oukej. Jsem ouchylnej, nehodnej členství v lidstvu, špatnej člověk... Ale zaslintal jsem. #guiltypleasure Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Jedlo sice z roku 84, ale mne sa paci moderne prevedenie a kompozicia na tanieri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 před 17 hodinami, Maxel napsal: Dneska došla objednávka na tudle klasiku dob dávno minulých. To je řádná 90' kovina, ale to jídlo mám spojené s hezkými vzpomínkami na dětství a zážitky s rodinou, takže za mě . Navíc od Maxela to musí být fakt dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Dneska kachni prsa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Kamado? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 ne jen trouba, fouka tady moc na to abych chtel blbnout venku s grilem :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Dnes tedy nepříliš fešná fotka, ještě umocněná umělým osvětlením, ale důležitá je (pro mě ) nová surovina- krepelčí prsa. Předem marinovaná v chilli omáčce, lehce zatažená na pánvi, 3,5 ze strany na kůži, 4,5 z druhé, pak odpočívala ještě zhruba 7minut pod alobalem s máslem a bylinkami. Baby red brambor s tymiánem a rozmarýnem, petrželový dip, glazovaná mrkev, chilli a čerstvý šťavel, celkem chuťová epopej Tak pěkný víkend všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Taky kolem nich celkem dlouho kroužim, ale zatim jsem neprubnul. Pěkné jídlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 (upraveno) Medailonky z panenky, salát s rukolou a vinaigrette zálivkou, (kupované) hrany z trouby a lanýžová aioli s kozím sýrem. Upraveno 3. července 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Zatím v procesu, krkovice marinovaná v tekutém kouři, pepři, utřený česnek, saturejka/majoránka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Dnes krkovica v celku v Kettle Joe pri 15O st. cca 3 hod., suchý rub SPG, zemiaky v alobale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Jsem zapomněl dodat závěr, žádná vysoká gastronomie, prostě na chatě je blaze. Domácí česnekový brambor, cuketa, bylinky, jablečný křen, no prostě chill jak má být. Koláče a domácí čaj, je jen třešnička.Hezké svátky všem ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Gastrokluci, to je neuveritelny, co vsechno dokazete ukuchtit, klobouk dolu. Jen by me zajimalo jak vypadáte, kdyz se timhle vsim ladujete, jeste dejte fotky svoje a svych bliznich, kteri to konzumuji s vami do vlakna fotecky lidicek.. a jestli uvidim, ze jste vseci vyrysovani jak z plakatu, tak to uz me asi fakt jebne.. respekt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 před 14 hodinami, tommi_d napsal: Dnes krkovica v celku v Kettle Joe pri 15O st. cca 3 hod., suchý rub SPG, zemiaky v alobale... Krásný talíře! Prozradíš odkud? Jídlo samozřejmě jídlo taky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Dneska siroky nudle s pestem a houmejd tvarohovy kremes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Před hodinou, Spongebob napsal: Krásný talíře! Prozradíš odkud? Jídlo samozřejmě jídlo taky super Z bonami.sk Ale boli kupované snáď pre 4 rokmi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 V 12. 6. 2023 v 19:34, Maxel napsal: Masiště posledních příspěvků epesní! Taky jsem do toho trochu šlápnul, a zas oprášil sous vide strojovnu. Picanha. Krkovice. Krůtí medailonky. Vše s tymiánem. Ahoj, solis a korenis vse uz do sous vide? A pak uz v grilu jen na barvu? Diky dnes jsem koupil dve flakoty a necham se lehce inspirovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Já teda plnou palbu koření atd již do vakuového sáčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 @hator Jak píše Bert, full throttle rovnou do vakua = sůl, koření, bylinky. Pak jen zatáhnout na barvu na grilu/pánvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Keyou, neco jsem na rychlo namychal a cekam na vysledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se