Spongebob Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února (upraveno) před 13 hodinami, Roman I. napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No fuj Upraveno 8. února uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 15 hodinami, Roman I. napsal: Byl to vrchni šál od pana Mullera z Pardubic. Chová wagyu okolo našeho města. wagyufarm.cz . Super sympatický pán. Nedokonalost byla, že jsem na ten steak šel s nízkou teplotou a krátkým časem. Buď jsem to měl ohulit nebo nechat dodělat třeba na 90 v troubě…. No nic, mám ještě veverku, půjdu do ní agresivněji. Teď mám období gastropíčovin. Čekám návštěvu kamaráda, co miluje ústřice. No tak se je učím otvírat. První tři katastrofa, další už lupaly jak po másle. Jen jsem k tomu vyžahnul flašku sektu. Prostě studijní proces…. jinak aby nedošlo k mejlce. Přes žrádlo jsem proletář. Miluju tvaroh naslano s bramborama na loupačku a smažené tvargle . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mě to spíš připadalo jako kvíz co je to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února My dnes tak,žebirka na medu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Mouka z krup a pohanky na Komo Duett 200, kvásek tradiční, odchovaný doma. Taková nedělní pohoda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února V patek jako každý rok v tomto období Velmi špatně se spalo s tim plným pupkem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února mnam obzerstvo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února @Roman I.ako dopadla navsteva a ustrice?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Karlík na cibuli / slanině / smetaně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A manželka ukuchtila čedarovou polívku, na zimní měsíce velký dobro... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února V 12. 2. 2025 v 18:27, Harwey napsal: @Roman I.ako dopadla navsteva a ustrice?:) No modrá ústřice to nebyla. Von je dost ošklivej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Valentýnský chill. Angus tatarák, grilovaná paprika, zastřené vejce a smetanou/čoko jahody. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Nedělní schnitzel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Pěkně pánové U nás valentýnské menu až dnes, v pátek byla žena ještě se synem ve fakultce. Je pár věcí, které kulinářsky svépomocí moc často neřešim a raději se spolehnu na erudovanější — sushi je jedním z nich. Imperial Sushi na Harfě. Neskutečná bašta! A ještě zbylo na večeři Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Denvercut s koňakovou houbovkou a parmezánový brambory po bouračce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února před 6 hodinami, cuborg napsal: Denvercut s koňakovou houbovkou a parmezánový brambory po bouračce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tvůj řezník vážně umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února před 11 minutami, JDenver napsal: Tvůj řezník vážně umí. Je to tak, je to Höllerschmid v Kremsu (AT), u lepšího jsem nikdy nebyl a o moc líp to ani dělat nejde. Takto u nich třeba vypadá šunka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Dneska pho bo a zásoba kimchi. Na víkend mám v plánu vepřové koleno, steak a zajice. Začínám se bát dny... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února před 7 minutami, krutor napsal: Dneska pho bo a zásoba kimchi. Na víkend mám v plánu vepřové koleno, steak a zajice. Začínám se bát dny... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Polívečka teda vypadá dokonale, raději si ani nebudu představovat jak bude dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února před 3 hodinami, krutor napsal: Dneska pho bo a zásoba kimchi. Na víkend mám v plánu vepřové koleno, steak a zajice. Začínám se bát dny... Ja se na kimchi pomalu taky chystam, jen teda nevim, kde to necham pracovat, pac je to prej docela aromaticka naloz.. Mas na to nejakou specialni kvasici nadobu? Korejci na to neco prodavaj, ale s tim postovnym bych tam nechal ledvinu, navic je to plastovy a ja bych asi radsi sklo nebo keramiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Jo jo vývar byl silný jak noha od kulečníku. No kdysi jsem to dělal v 5l sklenici, zkoušel jsem i plastovou krabici a teď to nechám v tom hrnci. Zatížil jsem to talířem a až bude hotovo do něčeho to přendám. S tím smradem to není tak zlé, ale možná už to jen necítím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se