Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Lehká večeře. Jen nevím, jestli s pečivem nebo těstovinami.

 

Lehká večeře? Čéče nechtěl bych bejt dneska tvůj Snovej skřítek. Ten bude mít co dělat aby zaplašil bubáky po těch houbách. :D Sice jenom žampiony, ale přece. Takže já jako dodatečnou přílohu doporučuju Cholagol. Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Lehká večeře? Čéče nechtěl bych bejt dneska tvůj Snovej skřítek. Ten bude mít co dělat aby zaplašil bubáky po těch houbách. :D Sice jenom žampiony, ale přece. Takže já jako dodatečnou přílohu doporučuju Cholagol.

 

Houby mi nevadí a už mi dávno slehly, mrkni v kolik jsem to jedl.:) Nehledě na to, že žlučníku jsem se zbavil asi tak před 8lety.:clap:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevím, jestli je to přímo ono http://www.eshop-pro...6598699198.html případně sehnat starší původní třeba na aukru¨: http://aukro.cz/sunk...1659556830.html ale u tohodle konkrétního mi přijde cena trochu vyšponovaná

 

No díky moc, to nevypadá vůbec zle za tři kila. Ja našel ten co měl v tom pořadu a stal desetkrát tolik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gile, já nemyslel to jídlo jako takový, ale jen tu fotku. Tyhle chlapský jídla typu kovbojských fazolí, Eintopfů nebo woků jsou super a proč je tam krůta (drahá a přitom dietně nijaká) mi taky došlo. Blbě jsem se asi vyjádřil. Sorry.

 

 

Bandi,v poho....jen jsem dovysvětlil - fotky toho,co jím já,ty sem nedám. Slibuju :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem konečně sehnal "šunkovar", sice jsem pro něj jel mimo Prahu, ale já když si něco vezmu do hlavy...

Výsledkem a chutí jsem byl překvapen.

Sice jsem nedal rychlosůl, ale normální a ještě jen 2%, a tak je šunka spíš šedivější, ale zase o to zdravější.

 

Musí se sníst dřív, ale už teď, po návštěvě je tam jen zbytek a to jsem jí před 4 hodinami dovařil.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Upraveno uživatelem RomanP
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kulináři - rostou :wheelchair: , ale ta mrcha německá mi pochopitelně ve třech případech poslala něco jiného, než jsem platil. Smůla je, že to člověk pozná, až když nasadí plody. Na té první fotce jsou pekelně ostré kozí rohy, dále Jalapeňo /to jsem nechtěl, protože je slabé/, Scoth Bonnet Red, Jamaican Jelow /doufám/, Bishops Crown a nejvíc Habanero Savina Red /u toho jsem si jistý, protože je z mého "chovu".

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechat zesklovatět dvě cibulky a zaprášit moukou. Pak lžičku mletý papriky, zalejt vodou a naházet tam nakrájenej a vodpocenej lilek. Za chvíli pokrájená rajčata a česnek, zelenej hrášek a dusit do měkka. Když je to hotový, vypadá to jako šavle. Recept mám z toho Internetu. Ještě k tomu asi udělám šťouchaný brambory. Prostě česká nedělní klasika, no.

Upraveno uživatelem Princ Milis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechat zesklovatět dvě cibulky a zaprášit moukou. Pak lžičku mletý papriky, zalejt vodou a naházet tam nakrájenej a vodpocenej lilek. Za chvíli pokrájená rajčata a česnek, zelenej hrášek a dusit do měkka. Když je to hotový, vypadá to jako šavle. Recept mám z toho Internetu. Ještě k tomu asi udělám šťouchaný brambory. Prostě česká nedělní klasika, no.

 

Klidně sem tyhle zrůdnosti sázej. Čekám na ortel lékaře, a jsem si téměř jist, že mě řepa nemine.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Vítězství nad škaredým počasím díky vnitřnímu grillu. Žampiony plněné sýrem s modrou plísní a bylinkami zabalené v anglické slanině.

 

Konečně něco, co zní a vypadá k jídlu. Už se mi z těch řep, lilků, klíčků, listí, stonků, atd., začínalo dělat šoufl.

 

Milis má pravdu:

Když je to hotový, vypadá to jako šavle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...