Dantechno Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 Jelikož se stěhuje a neni k dispozici trouba, vzalo se zavdek Remoskou po babicce - mimochodem skvelej vynalez. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 V 15. 7. 2012 v 10:34, 'Dantechno' napsal: Jelikož se stěhuje a neni k dispozici trouba, vzalo se zavdek Remoskou po babicce - mimochodem skvelej vynalez. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tebe vyhodili z domova????????????????Kam půjdeš??Gde složíš hlavu??To Ti nezávidím. Remosku znám to mám doma a suprově se v tom dělají kuřátka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 jj, remoska je dobrá věc.......a Dane, vypadá to velmi chutně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 V 15. 7. 2012 v 10:34, 'Dantechno' napsal: Jelikož se stěhuje a neni k dispozici trouba, vzalo se zavdek Remoskou po babicce - mimochodem skvelej vynalez. To je dost že jsi od toho hrubiána Fazerů odešel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Přítelkyně v práci, tady hlad, postavil jsem se tedy k plotně. A výsledek je víc, než důstojnej! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 No nazdar, tys teda dopadl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Náhodou, dobrej balkán, sušený rajčata, dijonská hořčice a moje oblíbený Svijany, ideál. Hlavně to nekazit houskou:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 V pravém smyslu slova labužník http://www.youtube.com/watch?v=Bj0CXP_xSL4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 králík s rozmarýnem a česnekem, brambor. vše tuzemské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2012 OT: Rád bych se optal pražských členů, jestli nemají nějaké doporučení na obchod s toskánskými specialitami. Konkrétně se jedná o Cantucci, ale třeba také kaštanové pyré atp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2012 Ahoj Quasar007, zkus Wine Food Market na smíchově. Maj tam toho docela dost a dá se tam rovnou i docela dobře najíst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2012 Děkuji za tip,mám u nich registraci již delší dobu, ale nějak jsem zapomněl se u nich porozhlédnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 usušené hřiby lepší zavřít do vzduchotěsné nádoby, nebo na vzduch do plátěného pytlíku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 V 26. 7. 2012 v 16:36, 'montemar' napsal: usušené hřiby lepší zavřít do vzduchotěsné nádoby, nebo na vzduch do plátěného pytlíku? My je cpem do velých skleni s bajonetovým víčkem a pridáváme mletý pepř, a tady o tom píšou taky je to dole: http://www.srecepty.cz/blogy/houby-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turner Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Minulý týden zapadní čechy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Dnešní lehčí oběd - mangoldový "koláč" /listové těsto, mangold, cibule, česnek, vejce, šunka/ a na mé půlce chilli a chilli omáčka. K tomu okurkový salát. Jo a bramborová polévka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 (upraveno) 4 Gandalf - moc pěkný, hned bych si dal Já byl včera do půlnoci v kině, na Batmanovi, vstával pozdě......a je horko, takže jsem zvolil, pro dnešní den, výživnou polévku. Falešnou svíčkovou ( je to možná škoda, jen na polévku, ale maso je vynikající ) jsem povařil, osolil, opepřil. Zeleninu pokrájel ( mrkev a celer ) a připojil. Nechal dlouho dusit a mezitím udělal thajské nudle. Ty pak dal do misky, celé důkladně zalil vývarem a navrch posypal rukolou. Moc dobré to je.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. července 2012 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2012 Dnes má synek 9-té narozeniny. Manželka upekla dort, tož se musím pochlubit......bude na jiné podložce, tato fotka je těsně po dokončení . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Dneska vařím krémovou polévku z dýně Hokaido a peču kuře a mladé patizóny. Bude k tomu rýže. Jestli nezapomenu, tak to potom blejsknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Takhle to vypadalo uvařené a takhle rozmixované a dochucené. Docela dobrá, to bych nečekal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se