Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

....nebo taky roláda z krůtích prsou na víně plněná okořeněnou nádivkou z kuřecích jater podlitá omáčkou z kuřecích jater..

 

Měl jsem uplně stejný nápad.:) Jen bych k těm játrům přidal usekaná vejce natvrdo a něco zeleného.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

edit - Gile, jsi borec, tohle bych nezvládnul ani náhodou.

 

Nejsem. Stačí tu mrchu jen vykostit...pakec je to svázat, to uznávám. Manželka někde sehnala takovej gumo/provázkovej návlek, tak jsem to napasoval do teho - však jukni, jak je to pravidelné. Jinak to vždycky omotám, jak mumii :lol:

A peče se to tak hoďku, hoďku a něco....jako normální kuře.

Výhoda je, že i když to vykostíš blbě, že to pak stejně můžeš namotat, že to nejní poznat ;)

 

Mimochodem, ta paštika vypadá famózně, já ji budu dělat po neděli. Už mám hovězí a drůbeží játra, vrhnu se na to. Teda, mám to v plánu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hehe....největší pakec je, že já to nejím. Kvůli své dietě se toho nesmím ani dotknout ( dobře, při ochucování olíznu lžičku, ale víc fakt ne ). Prostě mne to baví, to je fakt. A jsem spokojenej, když si ostatní pomlaskávají ;)

 

čéče, to bych asi nedal...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...