Návštěvník Kamil Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 ....nebo taky roláda z krůtích prsou na víně plněná okořeněnou nádivkou z kuřecích jater podlitá omáčkou z kuřecích jater.. Měl jsem uplně stejný nápad. Jen bych k těm játrům přidal usekaná vejce natvrdo a něco zeleného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Měl jsem uplně stejný nápad. Jen bych k těm játrům přidal usekaná vejce natvrdo a něco zeleného. Příště :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 Malou bolí v krku. Jediné, co v tomhle stavu trošičku polkne, jsou palačinky. Tak je měla. A páč jsem chtěl, aby si pochutnala, udělal jsem klasický francouzský crepes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 Palačinky a lívance Ty já rád /můžu se stavit? /.Jedna taková vánoční inspirace /pekla a zdobila žena/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 http://www.clawson.co.uk/products/fruit-blends/finestwsvalorange Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Protože jdu pryč, přivstal jsem si a udělal oběd pro rodinku již teď. Kuřecí roláda na rumu, žampionech a brokolici : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Chystam cesnecku, brambory se uz varej a jdu trit cesnek s majirankou Tesim se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Jdu do hospody, taky se tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Já jsem vařil polévku s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi. Shodou okolností taky roládu s bramborovou kaší a smaženou cibulkou. Na fotky je už pozdě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 (upraveno) paštika podruhé. trochu jiná, stejně dobrá. tentokrát do skla a to co zbylo jsem nacpal do formiček, co byly zrovna po ruce edit - Gile, jsi borec, tohle bych nezvládnul ani náhodou. Upraveno 19. prosince 2011 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 (upraveno) To lub, udělal jsem paštiku podle Tvého receptu. Všem chutnala. Díky Upraveno 19. prosince 2011 uživatelem HonzaX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 edit - Gile, jsi borec, tohle bych nezvládnul ani náhodou. Nejsem. Stačí tu mrchu jen vykostit...pakec je to svázat, to uznávám. Manželka někde sehnala takovej gumo/provázkovej návlek, tak jsem to napasoval do teho - však jukni, jak je to pravidelné. Jinak to vždycky omotám, jak mumii A peče se to tak hoďku, hoďku a něco....jako normální kuře. Výhoda je, že i když to vykostíš blbě, že to pak stejně můžeš namotat, že to nejní poznat Mimochodem, ta paštika vypadá famózně, já ji budu dělat po neděli. Už mám hovězí a drůbeží játra, vrhnu se na to. Teda, mám to v plánu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 Jak vidím Gile,tak jsi gurmán každým coulem a baví Tě to.Já pokud mám vařit pro víc lidí,tak rád něco vymýšlím,ale pokud je to jen pro mne samotného,tak se "něčím" odbydu,jen abych byl najezen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2011 hehe....největší pakec je, že já to nejím. Kvůli své dietě se toho nesmím ani dotknout ( dobře, při ochucování olíznu lžičku, ale víc fakt ne ). Prostě mne to baví, to je fakt. A jsem spokojenej, když si ostatní pomlaskávají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2011 hehe....největší pakec je, že já to nejím. Kvůli své dietě se toho nesmím ani dotknout ( dobře, při ochucování olíznu lžičku, ale víc fakt ne ). Prostě mne to baví, to je fakt. A jsem spokojenej, když si ostatní pomlaskávají čéče, to bych asi nedal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 jsem si dneska připravil takovou lehkou véču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 jsem si dneska připravil takovou lehkou véču Za to by Ti Jindriska v Prostreno dala sodofku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 po dlouhé době jsem si stoupnul k plotně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 po dlouhé době jsem si stoupnul k plotně Nojono, nikdo učenej z nebe nespad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 (upraveno) Miluju cukroví (a samozřejmě i svou manželku). Upraveno 24. prosince 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se