Gilius Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Odesláno 24. března 2012 Kuřecí stehna na česneku + cibule + kukuřice. S rýžovýma nudlema.
brett Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 to Gillius: dnes jsem z malého kousku na bifteky vyzkoušel maso na provázku, ale převařil jsem to. Ale i tak to bylo dobé :-)
Gilius Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 To je fajn, já to ještě nezkoušel. Ale vyzkouším Dovolil bych si sem dát odkaz na další dobrotu z Francouzské kuchyně ( je to "něco jako" recept člena Dagou na bůčkovou pomazánku ) - Rillettes de Connerré . EDIT - jo a ten bůček dle dagoua mám právě v troubě.
hciq Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Včera sem dostal blbej úkol...udělat máčky...prej byly levný. Už jenom to, že paryba se může taky jmenovat máčka, je trochu divný. Tak sem si řek, že vyzkouším svoje pesto z medvědího česneku. Je to asi jedinej způsob, jak tudle úžasnou rostlinu, nějakou dobu uchovat relativně čerstvou. Letos v lese vyrazila brzy a bylo jí fakt hodně. Všechny další hovadinky jsou na fotkách...... a jak jsem předpokládal .....máčka .....fakt není žralok.
RomanP Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 hciq: Jak děláš to pesto? Já vždycky lituju, když už medvědí česnek není.
hciq Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 hciq: Jak děláš to pesto? Já vždycky lituju, když už medvědí česnek není. oliváč, kešu, sůl, medvědí česnek a mixér
Gilius Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Lehká večeře - skleněné nudle + kuřecí maso ( sůl + kurkuma ) + polníček
Gilius Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Právě jsem dodělal kotel Chilli con carne -
brett Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 (upraveno) no joooo, kachna alá kachna :-) Včera jsem snil a přemýšlel o plném pekáči kachních stehýnek... Upraveno 31. března 2012 uživatelem brett
gandalf Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Jj, byla jako mandle i zelí se povedlo /přidávám koriandr, protože pěkně voní. V létě i kopr./
Gilius Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 bigosz Tak tohle jídlo jsem neznal. Hned jsem si našel recept a zařadím ho do jídelníčku. Není tam nic, co by moji alergici doma nemohli, takže jen ... díky za tip, Brette !!! Ale jsme se dnes rozjeli, co ?!
Gilius Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 nemá někdo zajímavý recept? mrkni sem
montemar Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 tak jsem to spáchal.. v rajčatové omáčce... a na grilu..... chutná to skvěle.
Rudykopalsson Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 tak jsem to spáchal.. v rajčatové omáčce... a na grilu..... chutná to skvěle. čoveče, jak tyhle mořský potvory nejím, tak možná na tom grilu bych to i zkusil, vypadá to fakt lákavě!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se