Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je fajn, já to ještě nezkoušel. Ale vyzkouším :)

 

Dovolil bych si sem dát odkaz na další dobrotu z Francouzské kuchyně ( je to "něco jako" recept člena Dagou na bůčkovou pomazánku ) - Rillettes de Connerré .

 

 

EDIT - jo a ten bůček dle dagoua mám právě v troubě.

Odesláno

Včera sem dostal blbej úkol...udělat máčky...prej byly levný. Už jenom to, že paryba se může taky jmenovat máčka, je trochu divný. Tak sem si řek, že vyzkouším svoje pesto z medvědího česneku. Je to asi jedinej způsob, jak tudle úžasnou rostlinu, nějakou dobu uchovat relativně čerstvou. Letos v lese vyrazila brzy a bylo jí fakt hodně. Všechny další hovadinky jsou na fotkách...... a jak jsem předpokládal .....máčka .....fakt není žralok.

post-817-037454800 1332889281.jpg

post-817-066057000 1332889293.jpg

post-817-061934900 1332889300.jpg

Odesláno

hciq: Jak děláš to pesto? Já vždycky lituju, když už medvědí česnek není.

 

oliváč, kešu, sůl, medvědí česnek a mixér

Odesláno

bigosz

 

 

 

Tak tohle jídlo jsem neznal. Hned jsem si našel recept a zařadím ho do jídelníčku. Není tam nic, co by moji alergici doma nemohli, takže jen ... díky za tip, Brette !!!

 

Ale jsme se dnes rozjeli, co ?! ;)

Odesláno

tak jsem to spáchal.. v rajčatové omáčce... a na grilu..... chutná to skvěle. :D

 

 

čoveče, jak tyhle mořský potvory nejím, tak možná na tom grilu bych to i zkusil, vypadá to fakt lákavě!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...