Gilius Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Právě páchám Bigos ( rodinka si poručila ) - jo, sorry za fotku, páří se z toho a foťáku se to nelíbí Dělám ho přesně dle tohoto receptu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Kluci pražští poraďte mi, kde v Praze kupovat hovězí? Do makra zajet můžu, idealně ale někde ve městě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Bud do Butcher's - Kozi 9 a nebo do The Real Meat Society - Naplavni 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 poraďte mi, kde v Praze kupovat hovězí? SNAD TI MÝCH 350.-czk ZA NEEXISTUJÍCÍ FOLII NA IPHONE VYSTAČÍ ALESPOŇ NA PŮL KILA SVÍČKOVÝ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 SNAD TI MÝCH 350.-czk ZA NEEXISTUJÍCÍ FOLII NA IPHONE VYSTAČÍ ALESPOŇ NA PŮL KILA SVÍČKOVÝ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Gile, nebyla by fotka na talíři? Takhle to nevypadá úplně vábně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 12345 Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 SNAD TI MÝCH 350.-czk ZA NEEXISTUJÍCÍ FOLII NA IPHONE VYSTAČÍ ALESPOŇ NA PŮL KILA SVÍČKOVÝ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Gile, nebyla by fotka na talíři? Takhle to nevypadá úplně vábně Já vím, asi to smažu. Když jsem chtěl fotit na talíři, zdechl foťák....baterky Je to ale moc dobrý, zelí s masem, klobáskou, slaninou...čekni recept . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Dnes jsem koupil čtyři kousky chlazené pražmy královské. Zítra příjdou na řadu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Jsem musel použít strýčka Gůgla, abych se dozvěděl co to vůbec je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 (upraveno) Příprava: naplněné bylinkami ... brambory nakrájené na silnější plátky jsem nestačil zdokumentovat : Edit: chybky Upraveno 8. května 2012 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 ja si prazmy uz radeji filetuju a griluju filetky, chutna mne k tomu treba rizoto s cervenym pestem a susenymi rajcaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 poločas ...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 krásná práce :-) finish foto by nebylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 V poločase? Jedině se strojem času... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 Dietka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 Dnes jsem koupil čtyři kousky chlazené pražmy královské. dorada royal - nejlepší rybka ve své třídě. hned po mořským vlkovi.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 krásná práce :-) finish foto by nebylo? šlo to tak ráz naráz, že už je sežráno, ani fotit jsem nestačil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 (upraveno) Tak schválně kdo pozná, co to je... Upraveno 12. května 2012 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 (upraveno) quiche? Upraveno 12. května 2012 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se