Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Když tady vidím ty hromady masa, nemůžu si pomoct a musím vám to proložit trochou zeleniny:

post-14111-099774500 1353451343.jpg

Upraveno uživatelem Filip.J
Odesláno

Koupil jsem si v řeznictví taliány a teď mi došlo, že nevim, jak dlouho se maj vařit. Věděl by někdo, prosím? Horhe se tady jednou chlubil tím, že měl od rána v puse jen dva taliány :D , ten by asi věděl.

Odesláno
  V 27. 11. 2012 v 14:09, vojt napsal:

Koupil jsem si v řeznictví taliány a teď mi došlo, že nevim, jak dlouho se maj vařit. Věděl by někdo, prosím? Horhe se tady jednou chlubil tím, že měl od rána v puse jen dva taliány :D , ten by asi věděl.

:D

Dvacet minut nechat na mírným ohni, možná lépe v páře.

Odesláno
  V 27. 11. 2012 v 14:09, vojt napsal:

Pánové, já už taliány kupovat nebudu, já si je budu dělat sám! Zakoupil jsem odbornou literaturu

http://www.kosmas.cz/knihy/174643/kouzlo-kuchyne-cech-a-moravy/

jako doplněk k první Vaňkovo knize Poklady české kuchyně. V nové knize jsou kromě jiných i klasické zabijačkové recepty.

Vřele doporučuji!!!!

Odesláno
  V 27. 11. 2012 v 16:38, kejklik napsal:

Pánové, já už taliány kupovat nebudu, já si je budu dělat sám! Zakoupil jsem odbornou literaturu

http://www.kosmas.cz...-cech-a-moravy/

jako doplněk k první Vaňkovo knize Poklady české kuchyně. V nové knize jsou kromě jiných i klasické zabijačkové recepty.

Vřele doporučuji!!!!

Díky!! Zrovna dneska se mě žena ptala, co bych chtěl pod stromeček. Tak je vyřešeno...

Odesláno
  V 27. 11. 2012 v 14:11, Horhe napsal:

:D

Dvacet minut nechat na mírným ohni, možná lépe v páře.

mírný oheň na sporáku zcela jistě, parníček s pokličkou nutností, 20 minut nezbytné minimum, ostatní je nutno pečlivě sledovat...

Odesláno
  V 27. 11. 2012 v 16:44, Horhe napsal:

Díky!! Zrovna dneska se mě žena ptala, co bych chtěl pod stromeček. Tak je vyřešeno...

Tak po Novém roce na libereckém srazu dáme degustace. :cheff:

Odesláno
  V 27. 11. 2012 v 17:07, kejklik napsal:

Tak po Novém roce na libereckém srazu dáme degustace. :cheff:

Kéž bych byl schopen vykouzlit takový jelita, jaký jsme měli v pátek na vánočním večírku v Dlouhém Mostu. Škoda, že jsem si domů nedonesl vejslužku, asi jsem jí někde po cestě rozplácl o chodník společně s mým téměř bezvládným tělem. Ale krabičku s hodinkama jsem donesl (byla celá od jelita), což se fakt divím.

Odesláno
  V 27. 11. 2012 v 17:03, sect napsal:

Taky už mám obě nachystané abych je mohl dostat..... :thumbsup_anim:

Viděl jsem ji u jednoho Nora, ten první díl a přečetl jsem si ji tam dvakrát. Je fakt super.

Odesláno
  V 27. 11. 2012 v 17:27, Horhe napsal:

..... v pátek na vánočním večírku v Dlouhém Mostu.

Kde jste tam pařili? My jdeme letos k Čertům na Ještědu. Kachny, prasata, Svijany a tak všelijak....

Odesláno (upraveno)
  V 27. 11. 2012 v 20:46, kejklik napsal:

Kde jste tam pařili? My jdeme letos k Čertům na Ještědu. Kachny, prasata, Svijany a tak všelijak....

Bylo to v hospodě v obecním úřadě. Pěkný to tam Kamil má, hezký a šikovný servírky, jak jsem říkal, zabíjačkový špeciality vynikající. Jestli chceš, kontakt mám, dám.

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

Milis mě sjel, že sem dávám samý hnusný žrádla, veskrze nezdravý. Snad se polepším. Pečené kuře v teryiaki marinádě se zázvorem, bulgur s červenou čočkou a zeleninou a domácí chilli marmeláda.

post-1551-055593100 1354977903.jpg

Odesláno

a protože jsem se večer nudil, číst se mně nechtělo a v televizi dávali jen nějaký tancování, tak jsem udělal domácí těstoviny.... :suicide_anim: :)

post-1551-027141300 1355000233.jpg

Odesláno
  V 8. 12. 2012 v 21:18, gas napsal:

Ty vole dobry ! ;)

až pojedu na Východ, nějaký ti udělám :) je to taková relaxační záležitost ....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...