Návštěvník Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 Co to máš za stojánek? no takovej skládací, z bukovýho dříví kuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 Nejlepší vlákno na chronomagu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 (upraveno) Nejlepší vlákno na chronomagu? Tohle jsem tvrdil Romanovi už dávno. Upraveno 8. prosince 2012 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Tohle jsem tvrdil Romanovi už dávno. Nechtěl jsem to tady ventilovat, ale když ses ozval - včera jsem se přežral buřtguláše, nejdřív jsem nechtěl, ale pak jsem to vzal jako vzpomínku na největšího babicu chronomagu, budiž mu země lehká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 (upraveno) Nechtěl jsem to tady ventilovat, ale když ses ozval - včera jsem se přežral buřtguláše, nejdřív jsem nechtěl, ale pak jsem to vzal jako vzpomínku na největšího babicu chronomagu, budiž mu země lehká. Jo, sice se mi dělalo někdy šoufl, když jsem viděl to kulinářské peklo, co tu dával, ale takový BAN od toho nahoře si nezasloužil... P.S. Někdy jsem se masochisticky těšil na ty jeho fotky, teď mi to trochu chybí. Upraveno 9. prosince 2012 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 a protože jsem se večer nudil, číst se mně nechtělo a v televizi dávali jen nějaký tancování, tak jsem udělal domácí těstoviny.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kdyby se Ti chtělo zajet na lýže můžeš bydlet u nás. Ingredience Ti obstarám. ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Já jsem dnes vařil polévku z dýně Hokaido a abych vyrovnal ten náraz "zdraví", tak jsem udělal špekové knedlíky /cibulka, salát z kysaného zelí .../. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Fotky??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 pelamida. hodně dobrá potvora. EDIT : Smazana megafotka. DanEDIT2: Fotku jsem zmenšil (a pak že modi nic nedělají ). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 no takovej skládací, z bukovýho dříví kukKamile, taky to můžeš sušit ve skříni. Já tam mám úplně stejný držáky na kalhoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 pelamida. hodně dobrá potvora. Prosím, nemůžeš sem dát fotku v trochu větším rozlišení? Takhle je ta ryba blbě vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 sorry. neumim to na mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Kamile, taky to můžeš sušit ve skříni. Já tam mám úplně stejný držáky na kalhoty.To bych musel u tebe ve skříni. Já mám na kalhoty ramínka. Vlastně na těch by to šlo taky. pelamida. hodně dobrá potvora.Kolik vážila? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 dan : d ě k u j i kamil : .. necelá tři kila.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 V poho ... zubata potvora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 dan : d ě k u j i Tu fotku jsem zmenšil já!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Fotky???Lenost slavila vítězství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Tu fotku jsem zmenšil já!!! Ja ji smazal , myslel jsem , ze ji pak upravil montemar. To je jedno , hlavne ze uz to je ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Něco ke kafču... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Milis mě sjel, že sem dávám samý hnusný žrádla, veskrze nezdravý. Snad se polepším. Pečené kuře v teryiaki marinádě se zázvorem, bulgur s červenou čočkou a zeleninou a domácí chilli marmeláda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kdes vzals to kuře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se