lib Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 by mě zajímalo kolik padlo při pečení lahví rulandy šedé liborku?Jeste nevim, jeste pecu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Nedělám, máš to prostě dobré Kdybys k tomu měl mou dnešní omajdu, TO by bylo ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 (upraveno) Jeste nevim, jeste pecu Moje babička mně kdysi vyprávěla srdceryvnej příběh o tom, jak těsně po válce (té druhé) dusila skopový asi 50 hodin (z důvodu nedostatku dřeva to jenom "táhla" na okraji kamen, když se zrovna topilo). Teď musím říct, že mě opravdu mrzí, že se nedožila dnešního dne, protože doba pečení kuřátka v podání liba, nejspíš atakuje hranici světového rekordu (naposled vyhrály zadělávaný dršťky). Ten starej beran, co ho konstatním teplem po dobu několika desítek hodin přesvědčovala, aby byl k jídlu, a průběžně jeho tvrdou svalovinu proklínala do horoucích pekel, by dnes rozhodně cítil něco jako křivdu. Upraveno 2. listopadu 2013 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Jeste nevim, jeste pecu Chlapci a nezkoušeli jste někdo náhodou "pomalý" hrnec, tak to člověk fukne, nechá to 6-8 h a pak vytáhne krásně šťavnatý kousek, max. trošku v troubě dopeče kůrčičku...i já jako absolutní lama na vaření jsem v tom udělal fakt dobře maso na svíčkovou. Ale je fakt, že se ohchudíte o 5 h čumění do trouby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Dnešní várka chilli omáčky s novou recepturou Hmmmm, tak to bych si dal, já ji nikdy neuměl udělat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Já byl ráno na trzích, takže jen prostá krmě. To víte, na kuřátko nemám. Kulaťák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Dnešní várka chilli omáčky s novou recepturou Vypadá krásně. Kdyby jsi toho měl zbytečně moc, rád tě nějaké té sklenice zbavím. Letos jsem nějak vynechal. Jo a mám radši sladší....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Kulaťák? Tam už snad trhy skončily. Já byl v Holešovické tržnici, tam jsou o víkendu celoročně v hale 22. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Vypadá krásně. Kdyby jsi toho měl zbytečně moc, rád tě nějaké té sklenice zbavím. Letos jsem nějak vynechal. Jo a mám radši sladší....... Jsou sladké, ovocné /žádný rajský protlak/. Asi to bude ostré, manželka odmítla čestnou funkci ochutnávačky, já jsem jednou ochutnal a potom jsem už nic necítil, výpary chilli trochu dusily ..... Ochutnám to až zítra :-) Můžu ti poslat i nějaké sušené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Kdybys potřeboval ochutnávače.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 (upraveno) Kdybys potřeboval ochutnávače....Až sem pojedeš, tak brnkni. S tím počítám, proto jdu téměř do extrému Upraveno 2. listopadu 2013 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Hlasim 'Hotovo a dvě'. Ke konci jsem se trochu zamyslel a trochu to pripekl, ale to je jedno. Stejne me doma pochvali a kdyztak se doji salamem.Mezitim jsem ale zvladnul uvarit psovi veprovy jazyk a kureci ctvrtky a nachystat mu veceri. Neni to krasa? Posudte sami: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Jo, ten jazyk nevypadá špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Hlasim 'Hotovo a dvě'. Ke konci jsem se trochu zamyslel a trochu to pripekl, ale to je jedno. Stejne me doma pochvali a kdyztak se doji salamem.Mezitim jsem ale zvladnul uvarit psovi veprovy jazyk a kureci ctvrtky a nachystat mu veceri. Neni to krasa? Posudte sami:Mně se udělalo tak nějak slabo a smutno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 (upraveno) Jeste nevim, jeste pecu Tohle píšou v návodu k pomalému hrnci. Tak zítřejší oběd stihneš. Každý recept počítá s jedním z režimů, ale můžete je i snadno střídat. Všechna jídla se dají přizpůsobit, stačí jen dodržovat několik jednoduchých pravidel:pro červené maso bez kosti od 1 do 2 kg počítejte se 4 hod. vaření v režimu high nebo 8 hod. v režimu lowpro měkké maso (např. telecí), počítejte 3 hod. v režimu highpro kousky kuřete s kostí počítejte 3 hod. v režimu high a 6 hod. v režimu lowpro kuře bez kostí počítejte 2 hod. v režimu high a 4 hod. v režimu lowA tady jsou recepty na pomalé vaření. http://www.tefal.cz/NR/rdonlyres/DDAC08AE-C90F-4690-ABAE-45BDF31C2EEA/67648/SD5000_MIJOTCOOK_Recipebook_CZ_FINAL.pdfV pomalém hrnci se mi konečně podařilo vyrobit jedlé hovězí maso. A 8 hodin pečení, žádný problém. Nic se nemůže připálit. Klidně to pouštím přes noc. Ptáka jsem ještě nezkoušel, ale nebude to problém. Kdyby se někdo bál spotřeby elektřiny, žere to asi 300 W a celonoční vaření spotřebuje stejně elektřiny, jako hodinové pečení v troubě. Upraveno 2. listopadu 2013 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Kdybys potřeboval ochutnávače....Tak jsem to nevydržel - Kamile ta ti bude chutnat. Hřeje celou cestu až do žaludku. Sladká, ne však přeslazená, voňavá ..... Je sterilizovaná, kdyby vydržela rok, tak by byla perfektně rozleželá. Z poslední várky mám už jen 3 flašky /problém je, že si známí odnášejí plné sklenice a mně se prázdných nedostává/. Ale to je dobře, že chutná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Mně se udělalo tak nějak slabo a smutno :-)Tak jestli je Ti smutno, prijed zitra na obed, bude fajn, uvidis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Tam už snad trhy skončily. Já byl v Holešovické tržnici, tam jsou o víkendu celoročně v hale 22.Kdepak, já tam dneska byl.Mimo obvyklé posádky tam dneska měli stánek dva Makedonci a prodávali jejich dobroty. Tak jsem zakoupil mírně pikantní ajvar, pastu z liliku a lutenicu, či jak se to jmenuje. Moc dobré. A taky tam vařil chlapík pokrmy z foie gras (měli tam i stánek, kde prodávali paštiky z téhož). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Tam už snad trhy skončily. Já byl v Holešovické tržnici, tam jsou o víkendu celoročně v hale 22.každou dobotu, jenom přes prázdniny to bylo co 2 týdny? náš pravidelný program na sobotní ráno. ad pomalé vaření, doma není čas, takže hybaj do Slowpec http://www.slowpec.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Škvaril jsem Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se