Návštěvník Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Dobry napad, tohle udelam nekdy v tydnu. jestli máš v týdnu čas tři a půl hodiny klohnit ragú a dělat domácí nudle, tak se máš fakt kurwa dobře . bacha, tahle omáčka má svý zákonitosti a může z toho bejt celkem hnusná kejda, když nedodržíš technologické postupy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 (upraveno) Cas mam, delam hodne z domu, je hnusne pocasi, tak se mi nechce jezdit do kanclu. Cerstve, nensusene nudle tu kupuju, jsou skoro stejne dobre, jako kdyz je dela doma zena. Skoro, je to takova osmicka, kde desitka jsou doma delane. Vysledek je samo nejisty, ale kdo nic nedela, nic nezkazi, no ne? Navic myslim, ze zrovna ttohle nebude to nejtezsi, co lze v kuhyni spachat. Uz jsem to delal a dopadlo to ok. Do srnciho na smetane bych se asi nepustil, ale na bolonske nudle si s trochou mouder ze site troufnu. Upraveno 8. prosince 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Nehledej :-) i 1,5 dcl olivoveho oleje a udelat zeleninovy zaklad, masa asi 600 g hoveziho (predni) a 400 veproveho (plec), vhodit, osolit a restovat, dokud se neodpari vsechna voda a nezustane jen maso (kriticky bod vařby) - můžeš přidat i kureci jatra na kousky a nejakou hrubozrnnou klobasu na zpusob salsiccie. Červené víno by mělo být opravdu dobré, tak dvě tři deci. Rajský protlak nebo drcená rajcata smíchat s vodou 0,5 l. Nch to delat hodne dlouho, minimalne dve spis tri hodiny, ať se chutě propojí. Jakmile to odtavíš, nasyp tam trochu muskatového orisku ( je hodne vyrazny) a nalej tak deci a pul mlika. Nech odpocinout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Mléko jsem tam nikdy nedával ale děláme to podobně. V týdnu asi udělám variantu s houbama.Dneska budu dělat po delší době holandské řízky. To je vděčné jednoduché jídlo a zatím chtnalo opravdu všem co znám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 (upraveno) Romane I., jsi muj kulinarsky guru. Diky. Pujdu presne ve tvych stopach. Upraveno 8. prosince 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Roman je démon, byl jsem svědkem toho, když při nenucené konverzaci a souvislém pochlastávání dokázal při udržení vojenského pořádku v kuchyni připravit prase na víně a kořenové zelenině + polífku elegantně, levou zadní? rezpect! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Dnes rizoto s hribky :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Hmmm, to bych taky mohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Roman je démon, byl jsem svědkem toho, když při nenucené konverzaci a souvislém pochlastávání dokázal při udržení vojenského pořádku v kuchyni připravit prase na víně a kořenové zelenině + polífku elegantně, levou zadní? rezpect! Romanovi lezu do análu už dlouho. Jeho kuchyně mě baví fest, jen tak ji jednou ochutnat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Tak dnes prasarnicka - veprova jatra na rostu s domaci tatarkou a pecenym bramburkem Bylo to moc dobry :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Tak pánové, zítra jede můj dvorní dodavatel hovězího do Prahy. Kdo byste měl zájem o BIO hovězí plemene Aberdeen Angus, tak se dostavte mezi 8.00 - 13.00 na Kulaťák v Dejvicích. Má všemožné maso na steaky ( roštěnec, falešná, květová špička, loupaná plec...etc.) kosti na polívku, hrudí k omáčce, prostě všechno na co si vzpomenete. Všechno je z jeho chovu, tady u nás. Kdybyste chtěli nějaké maso podržet aby ještě bylo, tak tel. na něj je 731 469 334 ( p. Roubínek). Je to zlatej člověk a maso od něj je opravdu pohádka. Já jsem od něj teď přijel a jdu si dát jeho specialitu - hovězí ossobuco. Viz foto :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Šišmarjá, dušené na bílém víně, gremolada a rizoto. Pro tuhle kombinaci bych si nechal useknout pravou ruku. A když pak vmícháš morek do rizota se šafránem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Šišmarjá, dušené na bílém víně, gremolada a rizoto. Pro tuhle kombinaci bych si nechal useknout pravou ruku. A když pak vmícháš morek do rizota se šafránem Gastroporno To říkám pořád, že žádná ženská nemůže mít pro to jídlo takovou vášeň jako chlap Jinak chlapík jezdí i přes Pardubice :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Já si ho najdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 přátelé gurmáni poznáte co jsem dělal na večeři? kdo uhodne má u mě pivo na srazu a velkou poklonu. sám bych to nedal :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 (upraveno) Vypadá to jako kus krůty.....podle těch šlach Upraveno 14. prosince 2013 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 No vypada to jako byci zlazy, ale borti mi to fakt, ze by z toho byla rodinna vecere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 kluci zatím dobrý ale uplně mimo. ne těsně vedle ale uplně mimo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 žabí stehýnka, horní část... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 (upraveno) žabí stehýnka, horní část...pro měřítko ten nůž je velký 35 cm. velký žáby asi žijou ale takový? :-)) Upraveno 14. prosince 2013 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se