Návštěvník Kamil Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 to hovězí vypadá suprově Jeste tam chybi cibule, ta uz se delala. A davam i zhruba tretinu hoveziho mleteho, to bylo jeste v lednici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Nedelam. Dokonce moje zena a potom i nova partnerka mely pri vareni vetsi bordel nez ja. O tchyni s jejim milionem naspinenyck talirku a kastrulku ani nemluvim. Jsem vytrenovanej z mladi od mamy. Zezacatku jsme bydleli v jedne mistnosti, zachod a voda na chodbe spolecne. Na Zizkove.aha tak to bych se taky snažil nedělat bordel, on si člověk tak nějak na ten komfort teplé vody a možnosti umytí hrozně rychle zvykne............ ale zas na druhou stranu, kdybych měl vyprávět zážitky z vandrů, kdy jsme se předháněli v v tom jak kdo uvaří nejúsporněji co se týká nádobí..........plně Ti rozumím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 Jsi me regulerne donutil tu fotku udelat. Takhle vypada kuchyn po vareni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 (upraveno) Jsi me regulerne donutil tu fotku udelat. Takhle vypada kuchyn po vareni.dobré je to a ta pánev vypadá famózně...... edit Mexický hrnec........... Upraveno 30. srpna 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 To vis, hodne deti a kamaradu. Jeste jsem vlastne umichal trochu tataraku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 Tak ale fčil jsi regulerně zvítězil, kam se ser..u na tatara saláty bůčky a lečo, nojo no........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 Takže občerstvení na příští sraz zajišťuje Kamil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 Kamile prosimtě, ten alobal na tom sporáku má nějakej další účel vyjma toho aby jsi ho nemusel mýt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 Ma - design Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 Kamile prosimtě, ten alobal na tom sporáku má nějakej další účel vyjma toho aby jsi ho nemusel mýt? Nemá, jsem línej. Dělávali to takhle profíci, jenže ty ho měnili denně, já tak po 14 dnech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 Kamile u Tebe se stravovat = nemít 120, ale 160(minimálně ), vypadá to fajně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 Výborný kečup, 240g rajčat na 100 g kečupu! Odesláno z mobilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 Kamile u Tebe se stravovat = nemít 120, ale 160(minimálně ), vypadá to fajně . Už jsem ochutnal a musím konstatovat, že ten Kamil to umí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Zdravím,nevíte náhodou jak se jmenujou v Itálii takový ty malý jednohubky co servírujou k alkoholu?Je to podle mě jsou udělané z foccacia rozříznuté vejpůl a uvnitř bývá nějaká náplň. (pršut, sýry, rajčatové pomazánky apod.) Akorát nevím jak se to celé jmenuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Ja tez ne, ale je to vyborne k ledovemu aperol spritzu. Wuohaa, ja se uz tak tesim na lyze! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Že by crostini? Nebo souhrně antipasti? Může být taky bruschetta... Na fotce typický příklad. Comici Hütte, Val Gardena-Dolomity. www.rifugiocomici.com/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 (upraveno) No nevím.... crostini jsou tyčky, antipasti předkrmy a bruschetta pečivo....Asi je tím myšleno něco jako kanapky.....canapes....asi.... ...nebo tartine... Upraveno 1. září 2014 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Crostini jsou "toasty". Grissini tyčky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 (upraveno) No nevím.... crostini jsou tyčky, antipasti předkrmy a bruschetta pečivo....Asi je tím myšleno něco jako kanapky.....canapes....asi.... ...nebo tartine... Že jsem raději nedržel hubu. Crostini nejsou tyčky a bruschetta je vždy s nějakou náplní, nejznámější s rajčaty. A o antipasti jsem napsal souhrně. Upraveno 1. září 2014 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Proste jednohubky, vsichni vime o co jde :-) kua ja mam hlad ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se