montemar Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 parada. hokaido z vlastni zahradky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Jj čerstvě urvaný. Už jsem to nevydržel. Letos to vypadá slibně - mám 3 rostliny Hokaida, 3 patizóny a 1 čínskou tykev do omáčky /je sladká/, asi 10 mangoldů ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Letos první polévka z dýně Hokaido /s dýňovám olejm/.hezkej "soup art", nebo že by olej Já už mám hotovou "papírovou" přípravu na sobotní grilovačku - co bude, co musím koupit atd. Těším se jak malej kluk, pak to sem zkusím zdokumentovat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 .. jo.. kdyz je misto.. (a chut se starat) .. mne se stezi vejde jedna cuketa, par mrkvi a ruzickova kapusta... .. mangold je muj pestitelsky sen.. je vynikajici, u nas moc videt neni, ale v rakousku je hodne oblibeny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 (upraveno) Jo, mangold já rád. Balím do něho masovíé závitky se sýrem /mleté vepřové, slanina, sýr plátky i strouhaný, koření, zázvor .../, výborný jako špenát, nebo jen nahrubo jako příloha, mangoldový závin ......Někdo jí i ty řapíky jako chřest, ale na mně je to moc sladký /nakonec je to "řepa"/.edit.: doplnění Upraveno 17. července 2015 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik@ Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 @gandalf: ako sa da take nieco vytvorit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 @gandalf: ako sa da take nieco vytvorit?To je jednoduchý - polévku pokapeš tím olejem a potom třeba špejlí potřebný obrázek tím olejem namaluješ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik@ Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 To je jednoduchý - polévku pokapeš tím olejem a potom třeba špejlí potřebný obrázek tím olejem namaluješ :-)Jasneee, takto to funguje dik, vyskusam to takto s hustym balzamikom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 Četl jsem tu o leču... Dneska moja pryč z baráku, řekl jsem si, proč to nezkusit... Tak tohle je moje poprvé :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 Co moře dalo, rybí polívka a mušle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 (upraveno) Jasneee, takto to funguje dik, vyskusam to takto s hustym balzamikomNevím, jak ti to bude fungovat. "Vtip" je v tom, že ten tmavý dýňový olej se s polévkou nemísí. Upraveno 19. července 2015 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 Příprava chobotnice.. Bohužel nez jsem stihnul finále, byla snědena. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 Co moře dalo, rybí polívka a mušle.Co je to recept, na tu polívku? Vypadá dobře. Jinak přidávám jedno vzpomínkové foto na asi nejlepší mušle marini?re co jsem kdy měl. Bufet přímo u moře, na pomezí Normandie a Bretaně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 Co je to recept, na tu polívku? Vypadá dobře. Jinak přidávám jedno vzpomínkové foto na asi nejlepší mušle marini?re co jsem kdy měl. Bufet přímo u moře, na pomezí Normandie a Bretaně.Takovy vzpominky jsou nejlepsi. :-)Ja budu mit takhle navzdycky v hlave svoje resp. nase prvni ustrice v zivote v Cancale (Bretaň).Obecne mam cestovani spojeny mozna vic s jidlem nez s points of interest:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Takovy vzpominky jsou nejlepsi. :-)Ja budu mit takhle navzdycky v hlave svoje resp. nase prvni ustrice v zivote v Cancale (Bretaň).Obecne mam cestovani spojeny mozna vic s jidlem nez s points of interest:-)S ústřicema ještě asi budu muset potrénovat. Dal jsem si je tam taky (nešlo jinak), ty menší byly v pohodě, ale s těmi velkými jako pěst už mám poněkud problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 S ústřicema ještě asi budu muset potrénovat. Dal jsem si je tam taky (nešlo jinak), ty menší byly v pohodě, ale s těmi velkými jako pěst už mám poněkud problém.Hodne muze "pomoci" atmosfera. S tim spravnym clovekem na tom spravnem miste ve spravny cas to urcite das ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 S ústřicema ještě asi budu muset potrénovat. Dal jsem si je tam taky (nešlo jinak), ty menší byly v pohodě, ale s těmi velkými jako pěst už mám poněkud problém. Taky jsem s nimi měl minule problém. Nevzal jsem si rukavici a ten otvírák na ně mi zajel poměrně hluboko do ruky :-) Tak ať mi nikdo neříká, že to nejsou nebezpečný zvířata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Takhle nějak vypadá ten závin s mangoldem. Výrobu jsem nefotil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Slaný koláč Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Slaný koláčSákrýýýš...ty Steinharty nevypadají vůbec zle ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se