Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Letos první polévka z dýně Hokaido /s dýňovám olejm/.

hezkej "soup art", nebo že by olej :) Já už mám hotovou "papírovou" přípravu na sobotní grilovačku - co bude, co musím koupit atd. Těším se jak malej kluk, pak to sem zkusím zdokumentovat....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, mangold já rád. Balím do něho masovíé závitky se sýrem /mleté vepřové, slanina, sýr plátky i strouhaný, koření, zázvor .../, výborný jako špenát, nebo jen nahrubo jako příloha, mangoldový závin ......

Někdo jí i ty řapíky jako chřest, ale na mně je to moc sladký /nakonec je to "řepa"/.

edit.: doplnění

Upraveno uživatelem gandalf
Odkaz ke komentáři

Co moře dalo, rybí polívka a mušle.

Co je to recept, na tu polívku? Vypadá dobře. Jinak přidávám jedno vzpomínkové foto na asi nejlepší mušle marini?re co jsem kdy měl. Bufet přímo u moře, na pomezí Normandie a Bretaně. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Co je to recept, na tu polívku? Vypadá dobře. Jinak přidávám jedno vzpomínkové foto na asi nejlepší mušle marini?re co jsem kdy měl. Bufet přímo u moře, na pomezí Normandie a Bretaně.

Takovy vzpominky jsou nejlepsi. :-)

Ja budu mit takhle navzdycky v hlave svoje resp. nase prvni ustrice v zivote v Cancale (Bretaň).

Obecne mam cestovani spojeny mozna vic s jidlem nez s points of interest:-)

Odkaz ke komentáři

Takovy vzpominky jsou nejlepsi. :-)

Ja budu mit takhle navzdycky v hlave svoje resp. nase prvni ustrice v zivote v Cancale (Bretaň).

Obecne mam cestovani spojeny mozna vic s jidlem nez s points of interest:-)

S ústřicema ještě asi budu muset potrénovat. Dal jsem si je tam taky (nešlo jinak), ty menší byly v pohodě, ale s těmi velkými jako pěst už mám poněkud problém. 

Odkaz ke komentáři

S ústřicema ještě asi budu muset potrénovat. Dal jsem si je tam taky (nešlo jinak), ty menší byly v pohodě, ale s těmi velkými jako pěst už mám poněkud problém.

Hodne muze "pomoci" atmosfera. S tim spravnym clovekem na tom spravnem miste ve spravny cas to urcite das ;-)

Odkaz ke komentáři

Taky jsem s nimi měl minule problém. Nevzal jsem si rukavici a ten otvírák na ně mi zajel poměrně hluboko do ruky :-) Tak ať mi nikdo neříká, že to nejsou nebezpečný zvířata :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...