Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Taky jsem se nad tím článkem zamyslel. A tohle je výsledek:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Na steaky používám čistě nerezovou s profilovaným dnem. Na všechno ostatní tuhle Fissler, je geniální a všude použitelná. A na malé věci zase tohle z Ikea, taky úžasná na vajíčka nebo menší porce třeba zeleniny, v myčce ji myju běžně. :)

 

 

EDIT: A pak mám sadu černých litinových kastrolů a oválný pekáč s poklicemi a modrými vnitřky, kupovanou v roce 1983. Je sice trochu obouchaná, ale slouží pořád perfektně, dá se v tom vařit i smažit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Malý pozdrav z víkendu:

Jehěčí kýta pomalu pečená s cibulkou a cherry rajčaty, příloha šťouchané brambory s pažitkou.

S manželkou milujeme hezky oečené maso, proto před koncem pečení vždy vykostím a rozložím maso do výpeku.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chlapci, jaký doporučíte pánve, čeká nás obměna, od malý na jedno volský voko až po 26cm, něco zajímavýho (keramika?), co se dá šoupnout i do trouby a nestojí majlant?

dík

Mám doma mix Le Creuset a titanový nádobí BAF na indukci a velká spokojenost s obojím. Jen Creuset se blbě umývá, hlavně steaková pánev.

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem roura74
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Malý pozdrav z víkendu:

Jehěčí kýta pomalu pečená s cibulkou a cherry rajčaty, příloha šťouchané brambory s pažitkou.

S manželkou milujeme hezky oečené maso, proto před koncem pečení vždy vykostím a rozložím maso do výpeku.attachicon.gif jehne.jpg

Miluju, toto jídlo bezmezně miluju. V Marriott V Celnici to dělávali výborně.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...