Návštěvník Kamil Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Neměl by dostat ban?
roura74 Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Než ho dostanu tak sem ještě fláknu dezert. Taková variace na tiramisu. :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
mondeo2 Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 (upraveno) jo ban, bůhví co to sem dává za fotky............... sice jsem přežranej segeďáku, ale tu kachnu bych ještě zvládl...... Upraveno 22. listopadu 2015 uživatelem mondeo2
Juraj11 Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Dnes jsem zkousel udelat kacenu,byl to muj druhy pokus,pecena cca 5 hodin.
Frantik Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Ja sem upekl králíka, třičtvrtě sem ho sežral a ted se do rana nehnu z gauce :-)
marosh Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 (upraveno) Já jsem si dnes koupil k obědu pletýnku a trochu buchhaje. P.S. Zapomněl jsem to vyfotit. Upraveno 22. listopadu 2015 uživatelem marosh
carpaccio Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Rouro, nechceš mě adoptovat?
Návštěvník Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Dávat něco po Rourovi je trochu gastronomické pižlání si žil ve vaně, ale podělím se s dnešní lehkou večeři. Vyjeli jsme s paní na nějaké řemeslné trhy na Kuksu a já tam celkem promrzl. No prostě frajírek za každou cenu. Doma jsem měl chuť na něco pálivého, abych se zahřál. I vzal jsem jedno jalapeňo a kus habanera, ančovičky filetky v oleji, sterilizovaná rajčata v plechu, cibule, česnek, 2 vejce, sůl, olivový olej. Fazole v nálevu jsem ve špajzce nenašel.... Pokrájel jsem chilli, cibuli a česnek a nechal orestovat v oliváči, chytil jsem na udičku ančovičku a hodil ji na pánev taky. Rozpadla se, jako vždycky, a zavoněla. Vyklopil jsem rajčata a jal se vše dusit do poloodpaření (to je slovo). Když bylo možné udělat v rajčatech ďůlek, klepnul jsem tam 2 vejce a počkal do fáze, kdy vejce začnou vypadat tak, že bílek je uvařený do konzistence pevné a žloutek je uvařený a krémovitý. Hodil jsem trochu bazalky a přehrnul na talíř s kusem opečenýho chleba. Je to horký a voní to, ďoubneš do vajíčka a ten krémovitý žloutek vteče mezi voňavá, pálivá rajčata, kde křupne cibulka a chilli. V puse to pálí a v nose máš vůni bazalky. Je dobře... Mexikáni tomuhle leču říkají huevos rancheros, jebou do toho ještě fazole, který jsem neměl, a ládujou to k snídani.
Hasňa Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 To si udělám. Ingredience mám a vypadá to skvěle.
roura74 Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Dávat něco po Rourovi je trochu gastronomické pižlání si žil ve vaně, ale podělím se s dnešní lehkou večeři. Vyjeli jsme s paní na nějaké řemeslné trhy na Kuksu a já tam celkem promrzl. No prostě frajírek za každou cenu. Doma jsem měl chuť na něco pálivého, abych se zahřál. I vzal jsem jedno jalapeňo a kus habanera, ančovičky filetky v oleji, sterilizovaná rajčata v plechu, cibule, česnek, 2 vejce, sůl, olivový olej. Fazole v nálevu jsem ve špajzce nenašel.... Pokrájel jsem chilli, cibuli a česnek a nechal orestovat v oliváči, chytil jsem na udičku ančovičku a hodil ji na pánev taky. Rozpadla se, jako vždycky, a zavoněla. Vyklopil jsem rajčata a jal se vše dusit do poloodpaření (to je slovo). Když bylo možné udělat v rajčatech ďůlek, klepnul jsem tam 2 vejce a počkal do fáze, kdy vejce začnou vypadat tak, že bílek je uvařený do konzistence pevné a žloutek je uvařený a krémovitý. Hodil jsem trochu bazalky a přehrnul na talíř s kusem opečenýho chleba. Je to horký a voní to, ďoubneš do vajíčka a ten krémovitý žloutek vteče mezi voňavá, pálivá rajčata, kde křupne cibulka a chilli. V puse to pálí a v nose máš vůni bazalky. Je dobře... Mexikáni tomuhle leču říkají huevos rancheros, jebou do toho ještě fazole, který jsem neměl, a ládujou to k snídani. PB221426.JPGTak to je pecka. Dík za inspiraci. Sent from my iPad using Tapatalk
roura74 Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Rouro, nechceš mě adoptovat? Do fronty. Sent from my iPad using Tapatalk
marosh Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 (upraveno) Dávat něco po Rourovi je trochu gastronomické pižlání si žil ve vaně... Romčo, já si huevos jezeďakos dělávám taky a se vším všudy... Čili všechno co Ty a plus paprika na kousky a fazula z plechu. A k tomu nakrájenou ciabattu na sucho opečenou. Dobré, jak kundafatch. Upraveno 22. listopadu 2015 uživatelem marosh
carpaccio Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Romčo, to's mi připomněl nedávno objevenou nejlepší snídaní na světě: Shakshouka. Srdečně doporučuju.
Bert Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Tak tohle je úplně neuvěřitelný, to by snad na posezení nesežral ani Kamil. No, ale Kamil většinou snídá, když já skoro obědvám, takže jako obídek by to asi dal :-)
Tondaa73 Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 Dávat něco po Rourovi je trochu gastronomické pižlání si žil ve vaně, ale podělím se s dnešní lehkou večeři. Vyjeli jsme s paní na nějaké řemeslné trhy na Kuksu a já tam celkem promrzl. No prostě frajírek za každou cenu. Doma jsem měl chuť na něco pálivého, abych se zahřál. I vzal jsem jedno jalapeňo a kus habanera, ančovičky filetky v oleji, sterilizovaná rajčata v plechu, cibule, česnek, 2 vejce, sůl, olivový olej. Fazole v nálevu jsem ve špajzce nenašel.... Pokrájel jsem chilli, cibuli a česnek a nechal orestovat v oliváči, chytil jsem na udičku ančovičku a hodil ji na pánev taky. Rozpadla se, jako vždycky, a zavoněla. Vyklopil jsem rajčata a jal se vše dusit do poloodpaření (to je slovo). Když bylo možné udělat v rajčatech ďůlek, klepnul jsem tam 2 vejce a počkal do fáze, kdy vejce začnou vypadat tak, že bílek je uvařený do konzistence pevné a žloutek je uvařený a krémovitý. Hodil jsem trochu bazalky a přehrnul na talíř s kusem opečenýho chleba. Je to horký a voní to, ďoubneš do vajíčka a ten krémovitý žloutek vteče mezi voňavá, pálivá rajčata, kde křupne cibulka a chilli. V puse to pálí a v nose máš vůni bazalky. Je dobře... Mexikáni tomuhle leču říkají huevos rancheros, jebou do toho ještě fazole, který jsem neměl, a ládujou to k snídani. PB221426.JPGVypadá to super, já bych tam fouknul ještě kousek choriza...
rolas Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 Romane, to vypadá taky supr, díky za inspiraci. Abych tu jen nepochvaloval, hodím tady trochu netradiční výtvor co jsem si udělal a ve finále to chutnalo dobře a věřím, že to je i pro tělo přínosné, protože jím dosti maso, tak jsem chtěl něco bezmasého, fotka je nic moc, posílal jsem to pouze přítelkyni na rychlo, tak za to se omlouvám, ale důležité je jako to pak chutná že. Měl jsem v plánu si udělat Guacamole, ale cestou z obchodu jsem si uvědomil, že jsem zapomněl si koupit cibuli a rajčata, tak si říkám, že si nějak poradím co dům dal + co bylo v tašce. Ingredience:Chleba (já osobně preferuji celozrnný/žitný)Klíčky mix mungo, cizrna, čočka (v Tescu za 29kč je vanička 200g)Pomazánka na chleba:1ks tmavého avokáda1 lžíce hořčice (plnotučná/kremžská je čistě na vás)1/2 citrónu1 lžíce koprového pesta a nebo zavařeného kopru (v obchodech to stojí cca 16kč.) Postup: Avokádo si vybereme do misky, pokapeme to 1/2 citrónu a rozmačkáme, přidáme hořčici a kopr a vše důsledně zamícháme. Pak už jen natřeme na chleba a posypeme klíčky a hotovo . Měl jsem z toho jídla strach co to se mnou udělá, ale ve finále supr a hodlám si to dělat častěji, pomazánka je na 4 krajíce chleba, takže ideální na večeři/oběd.
Viktor Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 To věru nevypadá špatně.Přidal bych ještě vopravdový červy .
rolas Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 To už by bylo moc zdravé . Příště si dám více záležet na fotografii, ale né vždy mě to napadne něco si vyfotit, tak jsem to tu hodil pro představu.
montemar Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 (upraveno) zacinam jist zdrave. candat, testovinova rejze, celerovo-kapustove pyre s matou.. Upraveno 23. listopadu 2015 uživatelem montemar
Maxel Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Můj víkendový výtvor za zdravý-prospěšný bohužel nazvat nelze, ale za to to bylo super-dobrý. Krkovička (předem 2 dny naložená) pečená na černým pivě s cibulí.Momenka už jen ze zbytků, víc jsem nestihnul
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se