roura74 Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Je to velkem jednoduchej chleba. Základ 1/2 litru podmáslí, 3/4 kg špaldové hladké chlebové mouky, tak 3 lžičky soli, kmín ( já dávám mix kmín, anýz, koriandr) a tak 2 lžíce olivového oleje. Dělám ho z kvásku, takže trochu kvásku smíchám s 200 ml podmáslí a 200 g mouky a nechám cca 12h vzejít. Pak se smíchá zbytek, nechá se to hoďku odpočinout. Pak těsto hodím na vál, pořádně zpracuju do ošatky, nechám vykynout, a pak ho peču 15 minut na 220 a cca 30 minut na 180 stupňů. Chleba sázím na horkou šamotovou desku a peču horní spodní pečení. Horkej vzduch na chleba nepoužívám. Jo a do trouby liju studenou vodu na plech kterej mám na spodku trouby a chleba šplíchám vodou z rozprašovače. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Super, samotovou desku mas speciální na chleba/pizzu? A odkud, dik Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Super, samotovou desku mas speciální na chleba/pizzu? A odkud, dik Bite my shiny metal ass with TapaMám desku na pizzu z Tchiba. Kupoval jsem ji někdy loni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Výroba: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Spotřeba: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Chtělo by to jen Rourúv chlebíček. Musíme to dát někdy dohromady.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Chtělo by to jen Rourúv chlebíček. Musíme to dát někdy dohromady....O tom žádná. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Dneska marinuju ořechy ve slivovici. Zima se blíží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Chlapci, poraďte mi nějaký fígl na plynový gril. Když mi do klasického začalo občas kapat mastné a šlehat plameny, pokropil jsem to trochou vody z PETky a bylo vyřešeno. Stříkat vodu do těch plynových hořáků se mi nějak nezdá... Jak to řešíte? Hned nad hořákem by měla být mřížka, na ní nasypaná vrstva porézních lávových kamenů a nad ní mřížka na které se griluje.Mastné kape na šutry a nehoří, po 2 sezónách je vyměníš.V ideálním případě rozehřeješ ty šutry, vypneš plyn a griluješ bez přímého ohně jen na žáru z těch kamenů. V praxi to jde u velkého grilu kde je dost šutrů, na malém se musí dohřívat plynem a nebo ho nechat na minimum puštěný.Jde o zplodiny plynu které se dostanou přímo na jídlo samozřejmě. Tak musím oživit dotaz chlapci, po prozkoumání grilu jsem zjistil, že tento nemá úpravu, kam by se kameny daly naskládat... Takže nemáte ještě nějaký jiný zlepšovák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 (upraveno) hovezi jazyk s cizrnou Upraveno 11. července 2016 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackthorne Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Vypadá to skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Bramborák a pikantní kuřecí směs. Nejedna se o moje dílo, restaurace v Mor.Třebové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 (upraveno) Z toho by Zlyho kuchare ranila mrtvice. Upraveno 11. července 2016 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Krucinál, jak to mám sakra udělat, abych si vzpomněl na foto, než to sežeru...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Kaťak v hnusným bramboráku, to nee. Tohle bylo ještě dobrý, objednej si někdy topinku s masovou směsi a uvidíš co kuchaři zbylo v kuchyni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 (upraveno) To si nikdy neobjednávám.Ale nech toho voe . Pokud je dobre udelana . Nebo s michanyma vejcema, pohoda. Upraveno 11. července 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Ani to nikdy nejim. Druhdy jsem požil smažený sýr a hranolky a bylo mě blbě.Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Horší než kaťák už je jen kuřecí plátek s rýží :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Ano, to každopádně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 A se zapečenou broskví a eidamem navrch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se