tommas4 Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Docela blízko. Jsem ještě zítra rozlítaný po světě ale v pátek budu v kanclu tak dám vice informací, pokud bude zájem. Já jako pan domácí si čas rád udělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Jsem jednoznačně pro! Místo a vůle majitele je základ, termín už (snad) doladíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Pozor kluci, aby to nedopadlo jako ve filmu "Velka zranice". http://www.csfd.cz/film/25586-velka-zranice/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 To by nam jeste chybeli lascovni ucitelky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 To by nam jeste chybeli lascovni ucitelky :-) kdo říkal?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Akce na říjen luxusni, moc rad se přidám a abych malinko naboural Radkovo kulinarske okénko tak ja tradičně v červenci 6 kg merunkove marmelady Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Veril jsem, ze u Tomase by to mohlo jit. Podle me by to mohla byt dobra chronoakce, klidne bych vzal i rodinku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Říjen je oki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Říjen je super, alespoň už nebude vedro. Podzim je nejkrásnější část roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 (upraveno) Říjen lícuje Jen to timpádem asi nebude grilovačka, což teda neberu za problém. Klohnem něco z jiného soudku. edit: Taky mam podzim rád, a jaro (který už skoro neni) Upraveno 21. července 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Akce na říjen luxusni, moc rad se přidám a abych malinko naboural Radkovo kulinarske okénko tak ja tradičně v červenci 6 kg merunkove marmelady Bite my shiny metal ass with TapaTak to mne letos minulo. Letošní úroda 3 ks. Vloni přes 200 kg z jednoho stromu. Taky potřebuje odpočinout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 S otcem jsme sami doma (já teda u našich na návštěvě) a rozhodli jsme se, ze si uděláme sunkafleky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Použiju název tak, jak to má otec napsaný v letité sbírce receptů - zvejšužu Na pohled nicmoc, jinak dobrota náramná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Tak já teda ještě výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Nakládám cca 3 kila vykoštěných kuřecích stehen. Prvně jsem to chtěl udělat všechno stejně (sweet chilli), ale asi by bylo dobrý to rozdělit na 2 várky. Neměl by někdo rychlej tip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Teryiaki jak to delame doma = bile vino, sojovka, cibule na jemno, cesnek, zazvor, olej, sul, worcestersauce, spetka cukru, sladka paprika, dle chuti chilli nebo paliva paprika. Muzu se po tom utlouct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 To zní dobře, ale na to ted doma nevyhrabu suroviny, bude mi chybet minimalne zazvor a asi i worchester Mě ještě napadlo, že posledně jsem zkoušel naložit maso do másla a čerstvých bylinek co jsou doma a bylo to překvapivě při grilování křehký a chutnalo to dobře, ale zkusil bych něco jinýho zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Bez Worchesteru by se to asi obeslo, ale zazvor (suchy ci cerstvy strouhany) je nutnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Kura, to zní dobře filo - vyndal jsem na neděli stehna na vykoštění, zkusim. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Nejen haute cuisine živ je člověk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se