tommas4 Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Pánové, s gastro provozem vám nepomůžu, naopak potřebuju poradit s naprosto lama věcí. Poprvé v životě jsem dostal do tlapek pořádný elektrický sporák, jehož trouba umí takové neuvěřitelné věci jako udržovat teplotu pod 100°C Takže můj dotaz zní, jak mám nejlépe udělat takové pomalé, na nízkou teplotu dlouho tažené kuře?Rovnou bych se pustil do konfitovaného kuřete. Naporcuj kuře, jen ho osol, zalej husím sádlem tak aby bylo ponořené, dej do trouby na 95 stupňů přes noc.Věř mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Jinak já sjel do nížiny abych vam holomci natrhal svoje bio maliny na omáčku k té paštice co dělá Maxel 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Rovnou bych se pustil do konfitovaného kuřete. Naporcuj kuře, jen ho osol, zalej husím sádlem tak aby bylo ponořené, dej do trouby na 95 stupňů přes noc.Věř mi.Věřím ti, jenom teda musím poshánět to husí sádlo. Díky za tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Husí sádlo má Makro zcela jistě, takže to není nějak vzacná surovina. Vepřové nedávej, má to divnou chuť. Je to docela dietní, jí se to beztoho sádla. Ještě se to dá nechatv tom sádle ztuhnout a vydržíto doceladlouho v chladu takhle zakonzervované, ale kdo by to udělal, že ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Blíží se listopad, takže já bych velmi doporučil pomalu pečenou svatomartinskou husu (nebo kachnu). Osolit, okmínovat, zaklopit, nenakukovat, 7 hodin na 90°C, 6 hodin na 120°C, odklopit a na 225°C dopéct kůrku. Prakticky se to nedá zkazit a výsledek za to vážně stojí! A můžeš si z toho schovat sádlo na konfitování ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Díky pánové. Husí sádlo vím, že není problém, jenom se pro něj do toho obchodu člofěk musí otočit - dnes jsme zvládli jenom projet s kočárkem kolem cukrárny. A vypéct si ho z kachny sám je taky dost lákavá možnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 (upraveno) Lama otázka. Myslíš .... 7 hodin na 90°C a potom ještě 6 hodin na 120°C ? Upraveno 8. října 2016 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Husu možná, ale kuře se ti asi úplně rozpadne. Jsem zvědav, co na to profík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Já před chvílí dal domácí kačenku na 12 hodin do 80ti stupňové sauny a v rámci úspory energie k ní přihodil 2 krůtí stehna. Podzim si žádá trochu těžší jídla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 chlapy kde v praze kupujete demiglaz? podruhé uý se do toho doma pouštět nebudu a rad si zaplatim. dik Kupoval jsem v Dlouhé a byl jsem spokojen. Dělají i rozvoz, ale jedna sklenička se nevyplatí. http://ereznictvi.cz/doplnkove-zbozi/demi-glace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Za 8-11h mě bude bolet huba vot žvejkání. Domácí jerky. Recept: http://dadala.hyperlinx.cz/hov/hovr0050.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 chlapy kde v praze kupujete demiglaz? podruhé uý se do toho doma pouštět nebudu a rad si zaplatim. dikV restauraci Na kopci a v Karlínském Presto meat marketu jsem ho párkrát kupoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Kačka hotová a částečně sežraná. Asi prasknu. 12 hodin na 80°C a pak dopečená. Chlupatej knedlík a sladkokyselé zelí. Prostě klasika klasik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Žraso! V tomhle počasu ideální. Polknul jsem na prázdno a jdu na řízky z pany a doladit včera předdělanej br. salát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Tak jsem se pustil do receptu od kolegy Maxela. Příště tam dám tu cibuli asi od začátku, abych měl lepší barvu. Takhle se nestačila úplně udělat, takže byla pořád světlá a ještě trošku křupala. Přidám i víc tymiánu. Omáčka se mi úplně nepovedla, ale prej byla dobrá. Vůbec jsem neměl konzistenci, jako kolega.Jako přílohu jsem zvolil obyčejný šťouchaný brambory. Kdybych si to dělal jen pro sebe, tak by to bylo určitě o stupeň vejš. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 louženské "kuřátko" .. uvozovky proto, ze melo temer 4 kg... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Ta kachna je luxusní!!Já se dnes hecnul a připravil něco lehkého: korejské zeleninové "rizoto" a losos teriyaki... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Taky to vypadá sqvjele. Stejně jako montemar-ovo "kuře", pěkná barva. Hoď pls recept, na teriyaki se dlouho chystam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Lama otázka. Myslíš .... 7 hodin na 90°C a potom ještě 6 hodin na 120°C ? Přesně tak - i když ty přesné časy a teploty nejsou uplně klíčové. Výrazně jednodušší a praktičtější verze je hodit kačku do trouby večer před spaním na cca 100°C a na oběd je akorát připravená k dopečení. Ta verze 90°C -> 120°C není chuťově nijak výrazně lepší - jen je to k masu krapet šetrnější a to tak zůstane ještě o trochu šťavnatější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Diky moc. Varianta 2 je pro mne lenocha uplne super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se