snake Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Jinak uplne blvej nejsem (nalozit umim) ale mam strach nakladat rozmrazeny maso...aby se mi nezkazilo...Dik za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Dneska klasika Ale jaká? Nějak nemúžu rozluštit, co to je. Každopádně to vypadá jako už jednou použitý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Ale jaká? Nějak nemúžu rozluštit, co to je. Každopádně to vypadá jako už jednou použitý. Takhle v telefonu bych to tipoval na lasagne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Woe, lazáně, ne asi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Moty, tvl co to je? První tip byla musaka, ale nakonec vyhrály lasagne (asi). Ale nezavdecis se, no, některý jídla prostě dou blbě nafotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Sorry, pozdě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 (upraveno) Ale jaká? Nějak nemúžu rozluštit, co to je. Každopádně to vypadá jako už jednou použitý. mně to příjde něco jako lasagne bolognese pozdě... Upraveno 29. října 2016 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Dýňové rizoto s chorizem (i když to na fotce vypadá jak kejda, byla to lahoda) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Dik,udelam to najednou-bude party,ale zajimalo me-jestli to vydrzi rozmrazeny treba dva dny v lednici? Záleží na tom, jakou máš teplotu v lednici, jestli 3 stupně, tak bez problémů, jestli 7, tak bych už váhal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 .. tohodle bych se neprezral snad nikdy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 ... a po predkrmu lehoucka vecere.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Vyprahlý kuřecí závitky jsem dneska tlačil k obědu v bufáči při čekání na dceru - a tak když přišla chvíle na večeři a drahá polovička při pohledu do lednice zatoužila po "játříčkách", došlo postupně na papriku, slaninu, cibulku, žampióny, nějakou mraženou zeleninu, pórek, sójovku, Lambrusco (zbytek k zapití) a k tomu pečivo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 ...Já si dnes hrál na cukráře - medovník podle Lamiczky. Den-dva se odleží a snad bude i chutnat. Pleskačka to byla slušná!Výsledek dopadl nad očekávání. Mesijé Lamiczka se od této chvíle stává mým zástupcem pro věci cukrářské // včera sem nahodou chytnul v TV Chlapci a chlapi. Podle jeho receptu by to zmákla i cvičená opice. Takže je vlastné zázrak, že jsem to dal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Výsledek dopadl nad očekávání. Mesijé Lamiczka se od této chvíle stává mým zástupcem pro věci cukrářské // včera sem nahodou chytnul v TV Chlapci a chlapi.Podle jeho receptu by to zmákla i cvičená opice. Takže je vlastné zázrak, že jsem to dal Super apropo, je tady ten recept veřejně ? Medovník si pochvalovali všichni, kteří se k němu na srazu dostali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Původně jsem říkal, že to pošlu po SZ kdo chtěl, ale protože si to houby pamatuju, komu přesně jsem to sliboval, tak tady to máte - popis jsem psal pro kamaráda, co je tak trochu lama, takže by to snad mělo být pochopitelný. Je to trochu piplačka, ale oplatí se...Medovník dle Lamiczky.pdf Fotodokumentace z příprav na Jeseníky níže... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Ten medovník je parádní U nás se dnes baštilo špenáto-gorgonzolové kuřecí na smetaně s tricolore nočkama - rychlovka na 15 minut Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Hmmm ... koupil jsem nějakej chilli mix (asi habanero) v makru. Do toho nějaký zelený papriky ze skleniku, jednu cervenou kapii, rajcatovej protlak. Pár hodin jsem to vařil a pak nalil do sklenice. Ještě jsem dal trochu na panev kde jsem delal nalozenou krkovici a bylo to fakt dobry. Nevim co jsem zapomnel, mam v planu to behem tydne sezrat jelikoz tam chybi nejaky konzervant (treba ocet nebo citronova stava). Našel jsem spoustu receptů na internetu ale vzhledem k tomu, že jsem línej a půlku věcí doma stejně nemám, udělal jsem to podle sebe. Tipuju že část snim ještě večer s krkovicí, něco během týdne a příští týden to vyhodim pač mi to stejně zplesniví. To sou vyhlídky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Tak to dej do menších a sterilizuj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Dnesni rychloceska klasika, akorat misto knedliku noky s petrzeli na masle, maso pres noc nasolene, opeprene, potrene franc.horcici a striknute vinem, pecene se zeleninou cca 3,5hodky, podlite vyvarem a trochou cerv.vina+ fajnltač slehajda deckam se delaly bubliny za usima :baby: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Když to tak vidím, máte někdo fakt osvědčenej recept pro člověka, co vlastní svíčkovou ještě nedělal a neví co si vybrat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se