Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Ale jaká? Nějak nemúžu rozluštit, co to je. Každopádně to vypadá jako už jednou použitý. :D

mně to příjde něco jako lasagne bolognese

 

pozdě...

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyprahlý kuřecí závitky jsem dneska tlačil k obědu v bufáči při čekání na dceru - a tak když přišla chvíle na večeři a drahá polovička při pohledu do lednice zatoužila po "játříčkách", došlo postupně na papriku, slaninu, cibulku, žampióny, nějakou mraženou zeleninu, pórek, sójovku, Lambrusco (zbytek k zapití) a k tomu pečivo...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...

Já si dnes hrál na cukráře - medovník podle Lamiczky. Den-dva se odleží a snad bude i chutnat. Pleskačka to byla slušná!

Výsledek dopadl nad očekávání. Mesijé Lamiczka se od této chvíle stává mým zástupcem pro věci cukrářské // včera sem nahodou chytnul v TV Chlapci a chlapi.

Podle jeho receptu by to zmákla i cvičená opice. Takže je vlastné zázrak, že jsem to dal :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výsledek dopadl nad očekávání. Mesijé Lamiczka se od této chvíle stává mým zástupcem pro věci cukrářské // včera sem nahodou chytnul v TV Chlapci a chlapi.

Podle jeho receptu by to zmákla i cvičená opice. Takže je vlastné zázrak, že jsem to dal :D

 

Super :) apropo, je tady ten recept veřejně ? Medovník si pochvalovali všichni, kteří se k němu na srazu dostali...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně jsem říkal, že to pošlu po SZ kdo chtěl, ale protože si to houby pamatuju, komu přesně jsem to sliboval, tak tady to máte - popis jsem psal pro kamaráda, co je tak trochu lama, takže by to snad mělo být pochopitelný. Je to trochu piplačka, ale oplatí se...

Medovník dle Lamiczky.pdf

 

Fotodokumentace z příprav na Jeseníky níže...

 

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten medovník je parádní  :rolleyes:

 

U nás se dnes baštilo špenáto-gorgonzolové kuřecí na smetaně s tricolore nočkama - rychlovka na 15 minut  :photo:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník qoyi

Hmmm ... koupil jsem nějakej chilli mix (asi habanero) v makru. Do toho nějaký zelený papriky ze skleniku, jednu cervenou kapii, rajcatovej protlak. Pár hodin jsem to vařil a pak nalil do sklenice. Ještě jsem dal trochu na panev kde jsem delal nalozenou krkovici a bylo to fakt dobry. Nevim co jsem zapomnel, mam v planu to behem tydne sezrat jelikoz tam chybi nejaky konzervant (treba ocet nebo citronova stava). Našel jsem spoustu receptů na internetu ale vzhledem k tomu, že jsem línej a půlku věcí doma stejně nemám, udělal jsem to podle sebe. Tipuju že část snim ještě večer s krkovicí, něco během týdne a příští týden to vyhodim pač mi to stejně zplesniví. To sou vyhlídky ...

 

TDEmgry.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnesni rychloceska klasika, akorat misto knedliku noky s petrzeli na masle, maso pres noc nasolene, opeprene, potrene franc.horcici a striknute vinem, pecene se zeleninou cca 3,5hodky, podlite vyvarem a trochou cerv.vina+ fajnltač slehajda

 

deckam se delaly bubliny za usima :baby: :baby:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...