Lamiczka Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 (upraveno) Hele teď se u nás v hospodě zastavil ZP na kafe a že jen projíždí a frčel dál,chápete to? Kachny se touhle dobou zrovna dopékaji, borůvkové knedlíky se napařují,já bych rozhodně neodcházel . . . každej strůjcem svého oběda no Jestli von si to tam nejel vočíhnout Hotel na horách ještě nemá.... Jinak já tenhle víkend provařil, neb jsem v pátek oslavil informatický kulatiny (pokud to někdo nechápe, tak 2 na 5). Chtěl jsem něco jinýho, ale rodinka si vybrala řízky, tak aspoň pěkně na přepuštěným másle a byl jich plnej pekáč Žena vařila batátový krém s červeným kari a je to naprostá bomba, jen nevím kde brala recept. Jako zákusek už od pátku žeru výbornej uzenej bok z Trpína. Krájím to na tenký plátky a je to lepší jak brambůrky, jen se to rozplývá na jazyku... No a dnes kari dle Maxelova receptu, stavil se na oběd jeden místní chronomagor a slavilo celkem úspěch. Poslední dobou si na něm celkem frčím, dnes jsem to nefotil. Beztak to neumím Upraveno 18. prosince 2016 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 (upraveno) Když vidím to domácí uzené... zrovna dnes u oběda jsem řešil na jaký způsob tu dobrotu od kosti zkombinovat s kuřecím - a vzpomněl jsem si na tuhle jednoduchou mňamku, atakující hlavně čichové buňky: Pekáč s trochou másla, nakořeněná (pod ruku mi přišlo "7 vůní") kuřecí prsa na zhruba centimetrové pláty proložit plátky slaniny a nějakým hodně sladkým kompotem (dnes sklep vydal bábiny archivní meruňky zhoustlé do podoby želé, obdobně ale fungují i jabka a hrušky) a lehce podlít vínem...Pekáč zadeklovat a na hodinu bez nakukování šoupnout do trouby rozehřáté na 160 stupňů...Výsledná vůně pak nejlíp vynikne s klasickou rýží (sůl, cibule, hřebíček)... Upraveno 18. prosince 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 U nás dnes kuře pečené na zelí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Maxell : krásná práce koláč vypadá skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Dneska jsem byl na nákupech v Kremsu v dolním Rakousku a stavil jsem se v oblíbené restauraci 2Stein. Pokud budete někdy projíždět, zastavte se tam, všechno jídlo dokonalost. Dneska jsem měl vepřový žebra s bramborovýma lupínkama, coleslaw a dvě omáčky a před tím thaiskou kuřecí polívku s kokosovým mlékem, čerstvým koriandrem a houbama, fakt fantazie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 (upraveno) Když vidím to domácí uzené... zrovna dnes u oběda jsem řešil na jaký způsob tu dobrotu od kosti zkombinovat s kuřecím - a vzpomněl jsem si na tuhle jednoduchou mňamku, atakující hlavně čichové buňky...Radku, díky za tip! Dneska vyzkoušeno a je to fakt výborný! Vrznul jsem do toho navíc trochu chilli a pár lžiček medu, nakonec omáčku provařil zvlášt aby se meruňky rozpadly, a s rejží to skvěle hraje Domácí uzený ani meruňky od babičky jsem neměl, ale i tak můžu vřele doporučit. Na oběd byly krevety krátce povařené v bílém víně s česnekem, chilli mayo a opečený chleba. Upraveno 20. prosince 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Jejej to je mi krasa ty krvety.. a hlavne komplet pripraveny k sezeru, jak to mam rad:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Nevím kterej chytrák taky doporučoval pánve de Buyer.. Nakoupil jsem je a teď abych začal chodit do posilovny , těžký je to jako prase.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 To je účel, když už se chceš nacpat, tak si předtim trochu zacvičíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Kup si toto, jsou nafurt. Používám doma i v hospodě ve velké kuchyni, poměr cena / výkon je neskutečný.https://www.kulina.cz/ocelova-panev-mineral-b-element-o-28-cm-de-buyer/d-76627/ Akorát je těžká, což pro domácí použití neva (nemáš to v ruce tři hodiny v kuse myšleno), dá se strčit do trouby. Nevím kterej chytrák taky doporučoval pánve de Buyer.. Nakoupil jsem je a teď abych začal chodit do posilovny , těžký je to jako prase.. Já, viz. citace výše, co přesně z věty "akorát je těžká" nebylo zřejmé? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Thomas četl: "Těžká je akorát." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Náhodou je výborná. Od cca třetího použití se už nic nepřipaluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Thomas četl: "Těžká je akorát." Přesně tak jsem to pochopil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Já, viz. citace výše, co přesně z věty "akorát je těžká" nebylo zřejmé? :D četl jsem blbě, ale asi koupil dobře. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Ještě si musíš dát do kontextu že informaci o větší váze pánve píše dvoumetrový chlap s odpovídající tělesnou váhou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Ještě si musíš dát do kontextu že informaci o větší váze pánve píše dvoumetrový chlap s odpovídající tělesnou váhou Původně jsem tě chtěl prudit s tím výprodejem už zajetých kousků z provozu, ale jak to tak čtu, začnu nejdřív s posilkou páč mám tak zhruba o metr míň a odpovídající tělesnou váhu k tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Ty použité kusy budou (možná) až na konci zimy, jednak se děsně jako používají najednoua jednám o tom že si všechno vybavení vezme ode někdo en bloc. Ale myslím na to a kdyžbudou tak to sem postnu.Ona ta těžká pánev má svoje výhody - zpevnění zápěstí a dalších svalů, další funkce jako útočnánebo obranná věc, možná i neprůstřelnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Ještě si musíš dát do kontextu že informaci o větší váze pánve píše dvoumetrový chlap s odpovídající tělesnou váhou já mám metrosumdesátšest, devadesát kilo a ruce jak hajzlovej pavouk.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Nejsem chlubící typ a nevyrovnám se nikdy místním Pohlreichům a žroutům, takže sem jen hodím pečený ocásek, který jsem si dával, když ještě manželka jezdila se synem do lázní a já doma dřel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Chci letos zkusit kapra trochu jinak nez obvykle a rozhodl jsem se zkusit kapra na modro. Na netu jsou mraky odlišných receptu, mate někdo nejaky skutečně osvědčený a skvělý recept? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se