gandalf Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 My tam dáváme ještě dušený mangold, může být i s vejcem.
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 (upraveno) Po navratu z lyzi se nikomu nechtelo do konzumu, tak se zasmejdilo po lednicce a spizi. Vysledek - zemlovka s jablky, susenymi svestkami, tvarohem, skorici a zakapnute rumem. Zahreje a zasyti. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 28. prosince 2017 uživatelem Roman I.
tommas4 Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Moje snad nejoblíbenější jídlo. Asi se fakt nastěhuju na ten gauč
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 To uz vypada na vztah. Jdu promluvit s zenou :-)))
Rudykopalsson Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 To uz vypada na vztah. Jdu promluvit s zenou :-)))Takovéj jako opožděnej vánoční dárek. Rozvod, kvůli chlapovi... :-)
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Takovéj jako opožděnej vánoční dárek. Rozvod, kvůli chlapovi... :-)Kdyz to reknes takhle, tak to zni hruzostrasne :-)
Rudykopalsson Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Určitě se to dá ženě podat i citlivěji :-)
dan83 Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 (upraveno) Halloumi burger a mrkvove hranolky - houska potrena po rozpeceni bazalkovym pestem, na syru je salat michnuty s olivakem a balzamikem + smes nakladanych susenych rajcat a papriky Upraveno 28. prosince 2017 uživatelem dan83
mondeo2 Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 proč to fšichni kazíte nějakou hnusnou houskou ?
PepaSFI Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 tradiční původní Alpský ryzlink se dělal z dezertního jablečného vína neboli čůča. Což samo už byl děsnej poblijón, dunihlav a stěnolez. Asi už se nevyrábí, ani rybízák, ani Encián nebo Malagello ale v obchoďákách je všelikých různých podivností dost.
jacob Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 Obyč vyzrálej flank steak a zkouška nového grilu :-).
Bert Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 Moje snad nejoblíbenější jídlo. Asi se fakt nastěhuju na ten gauč To uz vypada na vztah. Jdu promluvit s zenou :-))) Vy dva to ještě nevíte, ale vy mně chcete adoptovat :-)
JaRooN Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 Berte, připravíš adopční papíry i pro mojí maličkost, prosím?
Moty Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 Manželka odpo zahlasila, ze ma na neco strašnou chut. Tak sem mrknul do knihy pro dobre hospodyně po babičce a za 15 min byla na talíři sněhová omeleta s ostruzinama. Je to takový báječný vajecny nic, ale chutná to božsky.
Ondrej71 Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2017 14 hodin pomalu pečená kachna s červeným zelím a domácím knedlíkem,nebe v hubě.
Radek124 Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2017 Silvestr bez chlebíčků a vlašáku? Uvidíme jaká bude reakce (tortily, guacamole, uzenej sýr, kuřecí skorogyros, pórek, žampiony )...
Maxel Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2017 I?M BACK GUYS !!! Radku, no nakonec proč ne. Jestli to mělo úspěch Každopádně u nás taky bez chlebíčků, resp. těch tradičních.
Maxel Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2017 (upraveno) Jo a díky moc za podporu všem, kteří za mě ztratili slovo. Takový zájem jsem fakt nečekal! Píšu záměrně sem, bo nas-štávací vlákno jsem si zakázal, stejně jako to tu obecně asi trochu omezím - nucený odpočinek ukázal, že i bez chronomagu to jde a kupodivu poměrně dobře. Každopádně pro tuto chvíli všem pohodovým členům dobré vůle přeju vše nej do nového roku! Upraveno 31. prosince 2017 uživatelem Maxel
bobi Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2017 / I?M BACK GUYS !!! / Maxel: tak to je teda nářez a pastva pro oči Jinak přeji také vše nejj do nového roku - yes .
honza71 Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2017 (upraveno) Tak to je stylovej "kambek" Vsem mistnim mlsounum preji hodne nejen kulinarsky inspirativni rok 2018. Upraveno 31. prosince 2017 uživatelem honza71
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se