Kamil Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Mně víc chutná z listového. Ale možná bych se nechal ukecat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Taky hlasuju pro listovy testo. Ale potvrzuju, ze to pres ted displej fakt voni ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Těsto je máslový a vyválený na tenko. Pecka. Zítra jedu dopo do Brna a mám ho dost kdo by chtěl ochutnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Na tohle se dycky těšim snad víc, než na ten čerstvej steak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Kurňa tak kalendář s hodinkama neobjednávám, bo je mi jasný, že kdybych opakovaně celej tejden čuměl na jedny hodinky, tak by to taky nemuselo skončit dobře, ale kdyby tam místo toho byla fotka podobnýho žrádla s receptem tak do toho normálně du ... resp. bych to dal ženě k vánocům nebo tak něco, ať to má nějakej synergickej efekt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 pekna fotka.. co je to za chleba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Děkuju! Chleba je tuten... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Tu je samy nobl vareni, samy voe yumi creme de la cosi, ricotta s necim co taky nevimcoje, picoviny z dyne.. a kde je bucek hosi? Teda rilletes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Zalozime tema Rolex@RilletesTo zni kůl no ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 (upraveno) Roleks&Rilletes.... aby to v psany podobe vypadalo este lip... skoro jak Roleks&Mercedeks.... Upraveno 17. listopadu 2018 uživatelem kdojinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Kssss;-). Pak se pochlub s vysledkem;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Tos mi připomněl, že bych měl zadělat na pancettu. Dělam to dycky s várkou rillettes. Fenks Na sváteční sobotu symbolicky něco z východu - kuře teryiaky s nudlema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Tak jsem si otevřel Johanniter od Volaříka a chtělo to pár chuťovek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Kurňa to sem nedávej Jaryne,slintám jak bernardýn :-) Dal bych si říct,no,dobrá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Bohušu, po tom, co jsem odpoledne vyzdil nějaké 2 tuny cihel, tak si zasloužím malou odměnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Já si dávám "jen" sýr s rohlíkem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Chochocho botnice kárpáčíjo;-) poprvé a gůt;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Já dělal za poslední 3 pro velký úspěch 2x tuto anglickou klasikustickey toffee puding a je to neskutečné zratelny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Já dělal za poslední 3 pro velký úspěch 2x tuto anglickou klasikustickey toffee puding a je to neskutečné zratelny Tak toto je nas sialok kavy.Mozes sa podelit o recept? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Sticky toffee pudding Ingredience* Datle * 250 ml horkého černého čaje * 250 g datlí * lungo * 1 lžička sody* Těsto * 50 g másla * 50 g muscovado cukru * 2 lžíce Melasy * 3 vejce * 230 g mouky prosáté s práškem do pečiva * 1 lžička vanilkové esence (nebo část cukru nahraďte 2 balíčky vanilkového cukru) * 1/2 lžičky mleté skořice * Sůl* Toffee sauce * 200ml smetany 33% * 2 lžíce rumu * 50 g přírodního cukru * 40 ml vody * 2 lžíce Melasy * Sůl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se