bradda Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Jak jste na tom s pizzou? Té klasické moc nedam, ale kdyžuž se to spojí s nechutí vařit, jedna pizzerka pro nás zůstává nepřekonaná - Papa Cipolla, resp. za 6 let co jsme v Praze snad ani jednou nebyl problém. Mam raději jednodušší chutě, 2-3 ingredience max., takže nejčastěji berem 4 druhy sýra a šunku od kosti s parmazánem, obé na smetanovém základu. ? http://www.pizzacipolla.cz V Cipolle doporucuji ochutnat Bestiale
M.K. Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Když už byla řeč o boloňském ragú, mně se dneska vydařilo. Nízká estetická hodnota aspoň koreluje s čerstvě ohořelým stolem :-)
Maxel Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 (upraveno) Účelné využití květináče U nás neděle jak má být - mámu jsme poslali do výřivky a pak na masáž, a vrhli se s zbytkem zvěřince na kuchtění. Výsledek celkem gut. Pečená uzená krkovice, nádivka z recyklovaných pizzových odřezků s piniovými oříšky, pyré z červeného zelí s brusinkami a jablky, redukovaná omáčka z uzeného výpeku. Upraveno 27. ledna 2019 uživatelem Maxel
hopa26 Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Maxeli,az budete delat setkani v HK ,nebo okoli,dejte vedet.Pokud to jen trosku pujde,prijedu.Tve vytvory ukazuji prubezne manzelce a nechape. Nehorazny obdiv !
Povidláček Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 (upraveno) Jak jste na tom s pizzou? Té klasické moc nedam, ale kdyžuž se to spojí s nechutí vařit, jedna pizzerka pro nás zůstává nepřekonaná - Papa Cipolla, resp. za 6 let co jsme v Praze snad ani jednou nebyl problém. Mam raději jednodušší chutě, 2-3 ingredience max., takže nejčastěji berem 4 druhy sýra a šunku od kosti s parmazánem, obé na smetanovém základu. ? http://www.pizzacipolla.cz Díky Maxeli za tip na pizzu! Z fotek to vypadá luxusně a už delší dobu hledám něco, co by stálo za objednávku domů...Z jaké pobočky bereš?Ta smetanová se šunkou mi jinak připomněla pizzu z DiCarla v Šeberově. Mají tam výbornou Quattro Formaggi ale ještě s prosciutto cotto a olivami a ta je moje nejoblíbenější. Doporučuju. Upraveno 27. ledna 2019 uživatelem Povidláček
Maxel Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 (upraveno) @hopa: Nápodobě se u nás bavíme tvými příhodami od vlaků Každopádně díky a jak něco domluvíme, dám vědět. @Tittus: Dpč, a já si to tak krásně frknul mezi vyjmenovaný. A vlastně správně, jen bych nerad urazil polovičku... tak zůstanem u vířivky. Díky @Povidláček: Nejblíž máme letňanskou pobočku. Dik za tip na DiCarlo, už jsem na ně slyšel chválu i odjinud (ne od člena ). Upraveno 27. ledna 2019 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2019 (upraveno) Buďto se ti dramaticky scukla ruka i s hodinkama, nebo je to ten největší větrník co sem kdy viděl. Megamazec! Upraveno 30. ledna 2019 uživatelem Maxel
DavidLC Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2019 Buďto se ti dramaticky scukla ruka i s hodinkama, nebo je to ten největší větrník co sem kdy viděl. Megamazec! Ruka naštěstí stejná , břicho bohužel taky , je to XXL větrník od Erharta (snad tu nevadí koupený dobroty), když je to vysvědčení. Jo a super
JaRooN Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 (upraveno) Pánové - prosba...Nějaká fakt dobrá mexická restaurace?Chodíme do El Pueblo Mexicana Steak House v Praze, nebo Ponte di Pietra v Pelhřimově.Žena má v neděli narozeniny a chceme i s rodiči na.oběd. Ta první otevírá v neděli v 16 hodin, ta druhá má úplně zavřeno Prosím o nějakou radu, kam zajít. Dojezd je mi jedno - v rámci jižních, středních Čech a Prahy...Předem díky! P.S. Musí tam mít výborné fajitas Upraveno 31. ledna 2019 uživatelem JaRooN
kral083 Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Fajitas nevim,ale u nás na Zbraslavi je Barabizna.Doporucuji,byl sem tam zrovna v pondělí.
LenkaV2 Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Taky nevím jak Fajitas, ale v Barabizně bylo zatím všechno dobrý :-)
JaRooN Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Tak jsem koukal na jejich stránky a fajitas v Barabizně vůbec v nabídce nemají...
Povidláček Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 jsem prase ale ten maxivětrník už hledám na netu tím překvapím přítelkyni na narozeniny, ta větroně ráda
Lion Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 U nás je to na objednavku u mistniho cukrare, pokud ho ve meste mate, zkus se optat, za to nic nedas... Nic na tom neni, je to proste velkej vetrnik
LenkaV2 Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Tak jsem koukal na jejich stránky a fajitas v Barabizně vůbec v nabídce nemají... Hmm....Tak pak můžu ještě doporučit Sabroso ve Strašnicích, ale Fajitas rovněž nevyzkoušený... :-)
LenkaV2 Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 jsem prase ale ten maxivětrník už hledám na netu tím překvapím přítelkyni na narozeniny, ta větroně rádaTaky už jsem na něj koukala....bohužel všechny oslavy přítelkyně lednových narozenin už proběhly :-/
kral083 Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Tak ještě restauracecantina.cz Tam jsem tedy už tak dva roky nebyl,ale tehdy to bylo moc fajn
Povidláček Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 U nás je to na objednavku u mistniho cukrare, pokud ho ve meste mate, zkus se optat, za to nic nedas... Nic na tom neni, je to proste velkej vetrnikJá kolem Erhartovy cukrárny jezdím tramkou do práce, tak bych to poptal asi rovnou tam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se