Kalifx Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 (upraveno) Lehká večeře. Jen nevím, jestli s pečivem nebo těstovinami. Lehká večeře? Čéče nechtěl bych bejt dneska tvůj Snovej skřítek. Ten bude mít co dělat aby zaplašil bubáky po těch houbách. Sice jenom žampiony, ale přece. Takže já jako dodatečnou přílohu doporučuju Cholagol. Upraveno 18. června 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 Lehká večeře? Čéče nechtěl bych bejt dneska tvůj Snovej skřítek. Ten bude mít co dělat aby zaplašil bubáky po těch houbách. Sice jenom žampiony, ale přece. Takže já jako dodatečnou přílohu doporučuju Cholagol. Houby mi nevadí a už mi dávno slehly, mrkni v kolik jsem to jedl. Nehledě na to, že žlučníku jsem se zbavil asi tak před 8lety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 Houby mi nevadí a už mi dávno slehly, mrkni v kolik jsem to jedl. Nehledě na to, že žlučníku jsem se zbavil asi tak před 8lety. No budiž, ale já bych houby po osmý hodině nejedl. Ale je fakt, že já mám zatím (ťuky ťuk) žlučník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 nevím, jestli je to přímo ono http://www.eshop-pro...6598699198.html případně sehnat starší původní třeba na aukru¨: http://aukro.cz/sunk...1659556830.html ale u tohodle konkrétního mi přijde cena trochu vyšponovaná No díky moc, to nevypadá vůbec zle za tři kila. Ja našel ten co měl v tom pořadu a stal desetkrát tolik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 Vyprdni se na formu a nacpi to do flašky od octa (té tvrdší), jak se to dělalo před formama Taky možnost, ale zase jestli se to dá nový koupit za 300,- tak to na těch pár pokusů klidně obětuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 Tady je článek jak udělat domácí šunku bez formy na šunku v půllitru http://www.wagnerovi...nku=2008120001. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Gile, já nemyslel to jídlo jako takový, ale jen tu fotku. Tyhle chlapský jídla typu kovbojských fazolí, Eintopfů nebo woků jsou super a proč je tam krůta (drahá a přitom dietně nijaká) mi taky došlo. Blbě jsem se asi vyjádřil. Sorry. Bandi,v poho....jen jsem dovysvětlil - fotky toho,co jím já,ty sem nedám. Slibuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 (upraveno) Tak jsem konečně sehnal "šunkovar", sice jsem pro něj jel mimo Prahu, ale já když si něco vezmu do hlavy...Výsledkem a chutí jsem byl překvapen. Sice jsem nedal rychlosůl, ale normální a ještě jen 2%, a tak je šunka spíš šedivější, ale zase o to zdravější. Musí se sníst dřív, ale už teď, po návštěvě je tam jen zbytek a to jsem jí před 4 hodinami dovařil. Upraveno 24. června 2011 uživatelem RomanP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Kulináři - rostou , ale ta mrcha německá mi pochopitelně ve třech případech poslala něco jiného, než jsem platil. Smůla je, že to člověk pozná, až když nasadí plody. Na té první fotce jsou pekelně ostré kozí rohy, dále Jalapeňo /to jsem nechtěl, protože je slabé/, Scoth Bonnet Red, Jamaican Jelow /doufám/, Bishops Crown a nejvíc Habanero Savina Red /u toho jsem si jistý, protože je z mého "chovu". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 I když je venku hnusně, tak může být neděle krásná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Ti bude ŠPATNĚÉÉ Já jen houbový gulášek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 (upraveno) I když je venku hnusně, tak může být neděle krásná To je dezertny tanierik ...? Upraveno 3. července 2011 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 (upraveno) Nechat zesklovatět dvě cibulky a zaprášit moukou. Pak lžičku mletý papriky, zalejt vodou a naházet tam nakrájenej a vodpocenej lilek. Za chvíli pokrájená rajčata a česnek, zelenej hrášek a dusit do měkka. Když je to hotový, vypadá to jako šavle. Recept mám z toho Internetu. Ještě k tomu asi udělám šťouchaný brambory. Prostě česká nedělní klasika, no. Upraveno 3. července 2011 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Nechat zesklovatět dvě cibulky a zaprášit moukou. Pak lžičku mletý papriky, zalejt vodou a naházet tam nakrájenej a vodpocenej lilek. Za chvíli pokrájená rajčata a česnek, zelenej hrášek a dusit do měkka. Když je to hotový, vypadá to jako šavle. Recept mám z toho Internetu. Ještě k tomu asi udělám šťouchaný brambory. Prostě česká nedělní klasika, no. Klidně sem tyhle zrůdnosti sázej. Čekám na ortel lékaře, a jsem si téměř jist, že mě řepa nemine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Vítej v klubu Já už nemůžu ani ten blbej hrášek, rajčata, nic.....páč to má slupku, semínka, nebo to nadejmá - případně vobojí. Všechno na vodě a pořád dokola to samé (případně malinké variace). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Vítězství nad škaredým počasím díky vnitřnímu grillu. Žampiony plněné sýrem s modrou plísní a bylinkami zabalené v anglické slanině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Vítězství nad škaredým počasím díky vnitřnímu grillu. Žampiony plněné sýrem s modrou plísní a bylinkami zabalené v anglické slanině. Konečně něco, co zní a vypadá k jídlu. Už se mi z těch řep, lilků, klíčků, listí, stonků, atd., začínalo dělat šoufl. Milis má pravdu: Když je to hotový, vypadá to jako šavle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2011 Kapr na černo, o Vánocích jsem to nestihla postovat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2011 Kapr na černo, o Vánocích jsem to nestihla postovat . Okamzite sem, prosim, napis, jax toho kapra delala. Ten teda na tom svete skoncil dustojne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2011 Okamzite sem, prosim, napis, jax toho kapra delala. Ten teda na tom svete skoncil dustojne! Řepomile, to si pleteš! To v rohu na druhý fotce není ten kapr, co skončil na černo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se