tikzot Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 Za málo hoši;-)At Vam chutná;-)Dneska klasicky vecer salatek- tentokrat s riccotovo-parmazanovyma plackama a crudo;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Sous vide picanha, houbové ragú a grilovaná zelenina bokem.
montemar Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 (upraveno) maxel, to je umelecke dilo... .. mne dnes privezli od havlise jinan. jedna vetvicka to odnesla a tak se naskytla prilezitost vyzkouset tinkturu.. (ma se to louhovat 7-14, ale je to dobry uz prvni den ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. srpna 2019 uživatelem montemar
montemar Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2019 enchiladas... 24h pecene veprove pri 80st, tortilla, chipotle omacka, avokado, koriandr, syr... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2019 Taky koukam nejsi línej se dobŕe nažrat, a cosi času se tomu pověnovat. Hodně dobře!
cuborg Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2019 Pěkně, zajímalo by mě jak vypadalo to maso je chudák pod tou zeleninou schovaný
montemar Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2019 Pěkně, zajímalo by mě jak vypadalo to maso je chudák pod tou zeleninou schovaný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2019 Dlabanec in progress. Nízký roštěnec. 61st. 5h. Za chvíli vyrazíme na trek, po návratu odpoledne budou steaky ready.
honza71 Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2019 O co horsi mam aranzma, o to vic mi to chutnalo! Venku vedro jak svina, takze lehkej "studenej" obed byl cajk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
minimus80 Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2019 Tuniak a zemiaky s blitvou, ja to milujem Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku
filo-boxer Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2019 Dlabanec in progress. Nízký roštěnec. 61st. 5h. Za chvíli vyrazíme na trek, po návratu odpoledne budou steaky ready. Není 61 moc? Plátky to jsou docela tenké, když to pak zprudka zatáhneš, to už pak bude zu viel well done, nebo?
Maxel Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2019 Danke schön! Agent provokatér Jo, chtělo to ubrat čas nebo teplotu. Resp. asi oboje. Přesto bašta jaxviňa, a třeba drahé polovičce to takhle vyhovuje víc.
filo-boxer Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2019 Vypadá to krásně. Já jsem dneska v lese našel dva hřiby kováře, vyšlo to akorát na polívčičku.
cuborg Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2019 Dneska jsem byl sám doma, tak jsem se zprasil. Žebírka s marinádou z chipotle, česneku, sušené cibule, kečupu, koriandru, oleje, octa, cukru a pepře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 Bych si dal hned. S cerstvym Cvrcovickym chlebem, horcici, krenem, okurkou/nakladanejma paprikama a jednou Plznickou
gandalf Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 (upraveno) Mám spoustu mladých patizónů - zavařuji, restuji jako přílohu, rozdávám .... Poraďte co se s tím dělat dál /dneska vepřové nudličky se zeleninou - cibule, mrkev, žampióny a patizóny, asi s chlebem, nebo kaší/? Upraveno 16. srpna 2019 uživatelem gandalf
pepyczek Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 Zkus z nich udělat placky jako přílohu k tebou uvedenému. Mně třeba chutnaj víc než cuketové.
gathol Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 Měl jsem včera smažené jako řízky a bylo to překvapivě dobré
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se