Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

maxel, to je umelecke dilo...

.. mne dnes privezli od havlise jinan. jedna vetvicka to odnesla a tak se naskytla prilezitost vyzkouset tinkturu.. :D (ma se to louhovat 7-14, ale je to dobry uz prvni den ;) )

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno

enchiladas... 24h pecene veprove pri 80st, tortilla, chipotle omacka, avokado, koriandr, syr...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Pěkně, zajímalo by mě jak vypadalo to maso ;) je chudák pod tou zeleninou schovaný

Odesláno

Dlabanec in progress. Nízký roštěnec. 61st. 5h.

Za chvíli vyrazíme na trek, po návratu odpoledne budou steaky ready.

868e8d5dc079277c41daf98e3e21e705.jpg

Není 61 moc? Plátky to jsou docela tenké, když to pak zprudka zatáhneš, to už pak bude zu viel well done, nebo?
Odesláno

Danke schön! Agent provokatér :P

Jo, chtělo to ubrat čas nebo teplotu. Resp. asi oboje.

Přesto bašta jaxviňa, a třeba drahé polovičce to takhle vyhovuje víc.

ecc3e67ead2ca3a8514e5a97529f823e.jpg

Odesláno

Dneska jsem byl sám doma, tak jsem se zprasil. Žebírka s marinádou z chipotle, česneku, sušené cibule, kečupu, koriandru, oleje, octa, cukru a pepře.

Odesláno (upraveno)

Mám spoustu mladých patizónů - zavařuji, restuji jako přílohu, rozdávám .... Poraďte co se s tím dělat dál /dneska vepřové nudličky se zeleninou - cibule, mrkev, žampióny a patizóny, asi s chlebem, nebo kaší/?

Upraveno uživatelem gandalf

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...