Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 8 hodinami, krutor napsal:

Ja opekam na mramorove desce, kterou mam v zeleznem ramu kdyby praskla (cena do 500kc hrobnik a svarec). Za me je tam jedina nevyhoda a to ze trva dyl nez se rozehreje. :-)

Jj, žula je pecka. Někdo mi radil dát pod ní ještě plát železa , že pak by neměla prasknout.

Odesláno

Kolega má žulovou desku s drážkou na horní straně, aby tuk netekl dolů. Deska je v kovovém rámu a pod ní je dlouhý plynový hořák ze staré plynové trouby, vyměnil trysku na propan butan a je velmi spokojený. Jednoduché, levné a funkční řešení.

Odesláno
před 20 hodinami, krutor napsal:

Ja opekam na mramorove desce, kterou mam v zeleznem ramu kdyby praskla (cena do 500kc hrobnik a svarec). Za me je tam jedina nevyhoda a to ze trva dyl nez se rozehreje. :-)

Krutore, ale to je přece jasné, že to trvá. Jestli používáš žulu v tloušťce na náhrobek .... :-)

P.S. Jak jsi odstranil ta písmena?

Odesláno
před 12 minutami, Bert napsal:

Krutore, ale to je přece jasné, že to trvá. Jestli používáš žulu v tloušťce na náhrobek .... :-)

P.S. Jak jsi odstranil ta písmena?

Berte, neodstranil. Ty by jsi sis nedal stejk, kde bude vypáleno Karel Novák?

Odesláno

Já zrovna v pátek na firmě v suti zahlédl náhrobky na rozdrcení a napadlo mě to použít na maso. Jen mě odradila tloušťka 15cm a hlavně, že je to náhrobní kámen. 

Odesláno
před 8 hodinami, TomCZ napsal:

Však má steak chvilku odležet, ne ?

JJ, odležet, sežrat a jít si lehnout :) fotit rozkrájený se nějak nestihlo -_-

20200418_134102.jpg

Odesláno

Ja delal predvcirem poprve T bone a povedl se. Jak pise David. Rozkrajeny se to nestihlo vyfotit. b69ee7f0b6b41b520963d34b4d092638.jpg
6b38ed96e96ad5ebdad0969c76088896.jpg

Odesláno

Takhle na terase ideál. :) K tomu se podává kupodivu Pálava, a hnedka je člověk takovej vděčnej a pokornej na tom světě. ;)

20200428_174606_copy_768x1024.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...