krutor Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Mas pravdu, bylo to trochu hutnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 ježiš to bych si ale dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Jsem se inspiroval debatou v týdnu. Dycky jak na ty chapadla koukam, řikam si: todle na mě bafnout někde v moři, se regulérně poseru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Operation finale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 I kdyz jsem zrovna po obede, jako dezert bych si to dal hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Díkes Dezert už mam taky. Ultra jednoduchý. Jen dvě ingredience — vejce, čokoláda. Původně to měl být čokodort, já jsem pro děcka zvolil muffiny. Do některých jsem bodnul kousek kinder čokolády, proto v řezu mléčný střed. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 ja delal zase do zasoby domaci testovinyjinak k veceri budu delat caponatu a taky jste me inspirovali s tim susenym masem, tak jsem koupil kilo zadniho z mladeho bycka a o neco se pokusim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Testoviny a caponatu chvalim. Caponata je jedno z mych nejoblibenejsich jidel. Lwpsi je ji imho delat den predem a to rozlezeni ji dokonale prospeje. Dej tady potom prosim foto vysledku a co pouzivas. Treba to pak porovname Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Já se tak těším.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Testoviny a caponatu chvalim. Caponata je jedno z mych nejoblibenejsich jidel. Lwpsi je ji imho delat den predem a to rozlezeni ji dokonale prospeje. Dej tady potom prosim foto vysledku a co pouzivas. Treba to pak porovname Vojto, delam klasiku - lilek, cuketa, rapikatej celer, cervena cibule, malinko papriky, trochu vic rajcat (mame to tak radi), kapary, olivy, sul, pepr, vinny ocet, trochu medu, na konec bazalka. Jinak potvrzuju, druhy den je to nej, bohuzel malo kdy zbyde, musim toho udelat kotel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 jinak decka dnes odpo zazadonila o burgery, tak se nakonec grilovalo. Bohuzel foto jen z pripravy, vysledek kobylky zbastily driv nez jsem stacil mrknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 před 5 hodinami, mAra_ napsal: Já se tak těším.... Já to cvaknout stihl!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 před 1 hodinou, Robero79 napsal: Vojto, delam klasiku - lilek, cuketa, rapikatej celer, cervena cibule, malinko papriky, trochu vic rajcat (mame to tak radi), kapary, olivy, sul, pepr, vinny ocet, trochu medu, na konec bazalka. Jinak potvrzuju, druhy den je to nej, bohuzel malo kdy zbyde, musim toho udelat kotel. Jj ja teda jeste davam rozinky a orisky a naopak nedavam rapikaty celer. A ono tech zpusobu pripravy je prave celkem hodne. I na Sicilii ji meli skoro v kazde restauraci dost jinou. Ale vzdy moc dobrou. Narozdil od Tebe nemam vetsinou tolik stavy - predpokladam, ze jsi daval rajcata z konzervy? Pak nekdy dam foto te svoji. Ale tohle zrovna neni uplne fotogenicke jidlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 (upraveno) Esteticky nemam, s cim bych prispel, jsem na to moc liny a asi i nesikovny. Tak to berte jen jako report Variace na bruschettu s rajcaty od souseda a nasi bazalkou. Jako dezert livance s home made marmeladou a domacim "Pribinackem" To cely delany a snezeny venku, kdyz je zase hezky. Upraveno 6. září 2020 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Příprava spešl strouhanky na řízečky — čerstvej tousťák (Ötz), parmazán, tymián a citrónová kůra. Kdo byl předloni na vlakové jízdě s Hopou, ví Kuřecí burger s domácí hot sauce, nakládanou cibulí, rukolou a coleslawem. A tady je, fešák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Sušičkou pořád nevládnu, tak nezbývá než chuť na jerky uspokojit takle. Oproti std. JERKY, co se dá koupit fšade možně, je todle chuťově někde jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Jj ja teda jeste davam rozinky a orisky a naopak nedavam rapikaty celer. A ono tech zpusobu pripravy je prave celkem hodne. I na Sicilii ji meli skoro v kazde restauraci dost jinou. Ale vzdy moc dobrou. Narozdil od Tebe nemam vetsinou tolik stavy - predpokladam, ze jsi daval rajcata z konzervy? Pak nekdy dam foto te svoji. Ale tohle zrovna neni uplne fotogenicke jidlo. to tedy neni, v tom mas naprostou pravdu - ani se neptej, jak tomu doma vsichni rikaji, protoze na nazev caponata si nikdy nevzpomenou. :-) Ovsem co se tyce chuti - zmizi to vzdy jak para nad hrncem, na paradu tu hrat nemusim. Jak uz jsem psal vys, milujeme rajcata takze jsem dal pul kila masitych a jednu plechovku sekanych.Jinak koho znam a vari caponatu, vzdy ma trochu jiny recept, piniovy orisky jsem v tom uz videl, rozinky jeste ne, vyzkousim - diky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 před 1 hodinou, Maxel napsal: Sušičkou pořád nevládnu... Já jsem o sušičku zakopnul v pátek v ALDI a za ten mrzký peníz jsem ji tam nemohl nechat. Včera jsem sušil nějaké ovoce a dnes kilo hovězího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Já to zatim oddaluju, až jestli vyjde barák. Tam bude větší prostor = větší kuchyně. Do tel stávající už se toho moc nevejde. Ehm, asi to teda objednam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Před hodinou, Maxel napsal: Ehm, asi to teda objednam Já si myslím, že to nutně potřebuješ. A my už se tady těšíme na tvoje vymazlené recepty na sušené maso. Ještě pár hodin... PS: rozdílná barva masa kvůli rozdílné marinádě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se