Tom4 Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Má to správně, taštičky jsou nacpané kachnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Né ty nahoře, ty dole, ty sladké ..... http://www.hotel-tanzberg.cz/pdf/zidovske-komplet_cz_2019.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Srnci kyta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Kuřecí roláda zapečená s mozzarellou, sýrová omáčka a rejže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 před 4 hodinami, Bert napsal: Né ty nahoře, ty dole . . . Tak na dezert jsme šli do jiného lokálu Jinak správně a jídlo bylo dobré, chutnalo nám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Letos jsem si již opakovaně potvrdil kulinářskou sílu opomíjené bylinky. Libečku. Doma na mě zíral v ledničce pivní sýr. Takže mixér, sýr do hladka, tvaroh, cibuli a česnek nadrobno, mletý kmín a fik s tím na opečený chleba z toustovače. Posypat mletou paprikou, na tenké plátky ředkvičku, aby s chlebem pěkně křuplo a navrch posekaný libeček. Ten to vystřelil o řád výš. Fotit jsem to nefotil teda, chleba no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 Dnes stylově manželce k narozkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 Pokracujeme kambalou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 Kambala skvěle! Kulikvíz. Co to klohnim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 před 6 minutami, Zeeberdee napsal: Pokracujeme kambalou.... Krása!!! Chci vidět jak to dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 před 4 minutami, Maxel napsal: Kulikvíz. Co to klohnim? Noo nebude to chléb podmáslový ..?;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 Niet :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 Domácí míša dortík.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 Žena udělala něco ke kafi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 Pěkně hoši!U mě je výsledek méně prozaický, klasické langoše. Žena včera utrousila, tudíž dnes byla jasná volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 (upraveno) Tak bozske jidlo jako je langos "do.eb.t" sejrem a kecupem, chjo Abych jen nepindal, zena dela povidla a ja delal k obedu bramboraky, moc uz nezbylo. Upraveno 28. září 2020 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 A co bys na něj kydnul?U nás je na langoše kečup a sejr celkem klasika. Teda ještě česnek tam patří, ale ten jsem tam kvůlivá děckám nedával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 Nevsimej si me, jen te skadlim. Za me vzdycky s cesnekem Ale kazdymu podle chuti, syr kecup, smetana syr, lidi to jedi fakt vselijak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 Jasně. Mě to jen fakt zajímalo Takže jen česnek, chápu správně?Ještě jsem zvažoval domácí tatarku a grana padano, ale to byl asi ještě větší faul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 (upraveno) Takova ta matlanka voda + olej + cesnek a osolit. Jeste domaci rohliky se dneska "urodily" . Sest jich prave kluci sezrali (a to doslova). Tohle jsou zbytky Upraveno 28. září 2020 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se