Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Letos jsem si již opakovaně potvrdil  kulinářskou sílu opomíjené bylinky. Libečku. Doma na mě zíral v ledničce pivní sýr. Takže mixér, sýr do hladka, tvaroh, cibuli a česnek nadrobno, mletý kmín a fik s tím na opečený chleba z toustovače. Posypat mletou paprikou, na tenké plátky ředkvičku, aby  s chlebem pěkně křuplo a navrch posekaný libeček. Ten to vystřelil o řád výš. Fotit jsem to nefotil teda, chleba no. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...