Tom4 Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 Kynuté švestkové koláčky jdou právě z trouby. Všimněte si že se na ten talíř ani zaboha ten jeden nevešel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 tata vcera pritahl domu srnu, cely vecer jsem stravil bouranim masa, vykostovanim a vakuovanim.Ale dnes vecer prisla bozska odmena - srnci filatko s omackou Cumberland... Sakris, i kdyby toho bylo misto 300g treba 2 kila, tak je toho malo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 sobotni snidane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Fajnový rohlíci! Po hovězim jdu prubnout jerky vepřové. Kýta. Jedna marináda = sojovka, česnek a koriandr. Druhá = uzená paprika, růžová sůl, a co se na fotku nedostalo, pár kapek sezamového a lžíce std. oleje. Plátky tentokrát cosi silnější (~5-6mm), bo ty průhledný kousky na konci mi moc neseděj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Kolegové, nemáte prosím ověřený recept na chilli con carne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Dostal jsem na něj včera děsnou chuť, tak jsem večer vyndal z mrazáku skvělé koňské buřty od Uhlíře a... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 (upraveno) před 2 hodinami, pepyczek napsal: Kolegové, nemáte prosím ověřený recept na chilli con carne? Tohle je úžasné. Děláme přesně jak je na videu. Doporučuju ochutnat na závěř před a po přidání poslední "magic" ingredience. https://www.youtube.com/watch?v=NGaNOejQNv4&fbclid=IwAR27YHYaj8s3Z2EE0aNPOmGfSZm0EgqO-N7rCQo9YoASfiwUL7C0Qq6LahM Upraveno 3. října 2020 uživatelem Sicik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 před 2 minutami, Sicik napsal: Tohle je úžasné. Děláme přesně jak je na videu. Doporučuju ochutnat na závěř před přidáním a ihned po přidání poslední "magic" ingredience. https://www.youtube.com/watch?v=NGaNOejQNv4&fbclid=IwAR27YHYaj8s3Z2EE0aNPOmGfSZm0EgqO-N7rCQo9YoASfiwUL7C0Qq6LahM Díky, podívám se na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Sezónní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Poutine s čedarem, jalapeño, pancettou a pažitkou. Prasárna jaxviňa. Včera mně inspiroval Sam v novém videu. V Montrealu pár let zpět jsem si na to v hospodě (narozdíl od kolegů) netroufnul. A dobře sem udělal — todle (jako přílohu) sežrat, dva dny sem v limbu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Juu, poutine.. takhle pri kocovine supr, dobrej delaj treba Meat Vandals. Co hranolky, necrcal ses predpokladam s domacima? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Crcal. Ale ne ve friťáku, anóbrž v troubě. Poslední dobu je jinak nedělam a super. Dokonce děcka, co nedaj dopustit na tenký votmekáče, prej dobrý. Nejdřív je syrové nakrájené blanžíruju, pak přidam ca dvě lžíce obyč.oleje, a nakonec peču na plechu na 200st. pod grilem dozlatova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Vida, dobrej tip, vypadaj supr. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Já byl tenkrát v Lowertown, Ottawa. Bonusem byla fajn živá muzika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Steak je steak , ale ani dobře upečené kuře kuře není k zahození zvláště při tomto poměru kuře a rýže . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Na zejtra mam taky založený ku.stehna.Na dopočení k nim lupnu kachní stehna, který mam zamražený sous vide. K tomu červený zelí s brusinkama. A asi knédl, nebo bramborový noky. Játra pak pudou bokem s rejží a výpekem. Kdybyste někdo kolem P9 neměl na neděli co žrát, dejte echo — podle všeho budu mít cosi přebytků. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Neprovokuj. Zítra chci na Náchodské umýt 5 motorek před zazimováním. IMHO, budu mít hlad jak prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Vidíš, kritéria splňuješ Dovezu vzorek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Obycejnej pudinkac, ale k odpoledni kave bude vybornej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se