Tom4 Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Odesláno 30. září 2020 Kynuté švestkové koláčky jdou právě z trouby. Všimněte si že se na ten talíř ani zaboha ten jeden nevešel
Robero79 Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Odesláno 2. října 2020 tata vcera pritahl domu srnu, cely vecer jsem stravil bouranim masa, vykostovanim a vakuovanim.Ale dnes vecer prisla bozska odmena - srnci filatko s omackou Cumberland... Sakris, i kdyby toho bylo misto 300g treba 2 kila, tak je toho malo....
Maxel Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Odesláno 3. října 2020 Fajnový rohlíci! Po hovězim jdu prubnout jerky vepřové. Kýta. Jedna marináda = sojovka, česnek a koriandr. Druhá = uzená paprika, růžová sůl, a co se na fotku nedostalo, pár kapek sezamového a lžíce std. oleje. Plátky tentokrát cosi silnější (~5-6mm), bo ty průhledný kousky na konci mi moc neseděj.
pepyczek Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Odesláno 3. října 2020 Kolegové, nemáte prosím ověřený recept na chilli con carne?
Lynx12 Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Odesláno 3. října 2020 Dostal jsem na něj včera děsnou chuť, tak jsem večer vyndal z mrazáku skvělé koňské buřty od Uhlíře a...
Sicik Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Odesláno 3. října 2020 (upraveno) před 2 hodinami, pepyczek napsal: Kolegové, nemáte prosím ověřený recept na chilli con carne? Tohle je úžasné. Děláme přesně jak je na videu. Doporučuju ochutnat na závěř před a po přidání poslední "magic" ingredience. https://www.youtube.com/watch?v=NGaNOejQNv4&fbclid=IwAR27YHYaj8s3Z2EE0aNPOmGfSZm0EgqO-N7rCQo9YoASfiwUL7C0Qq6LahM Upraveno 3. října 2020 uživatelem Sicik
pepyczek Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Odesláno 3. října 2020 před 2 minutami, Sicik napsal: Tohle je úžasné. Děláme přesně jak je na videu. Doporučuju ochutnat na závěř před přidáním a ihned po přidání poslední "magic" ingredience. https://www.youtube.com/watch?v=NGaNOejQNv4&fbclid=IwAR27YHYaj8s3Z2EE0aNPOmGfSZm0EgqO-N7rCQo9YoASfiwUL7C0Qq6LahM Díky, podívám se na to.
Maxel Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Odesláno 3. října 2020 Poutine s čedarem, jalapeño, pancettou a pažitkou. Prasárna jaxviňa. Včera mně inspiroval Sam v novém videu. V Montrealu pár let zpět jsem si na to v hospodě (narozdíl od kolegů) netroufnul. A dobře sem udělal — todle (jako přílohu) sežrat, dva dny sem v limbu. 1
Micey Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Odesláno 3. října 2020 Juu, poutine.. takhle pri kocovine supr, dobrej delaj treba Meat Vandals. Co hranolky, necrcal ses predpokladam s domacima?
Maxel Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Odesláno 3. října 2020 Crcal. Ale ne ve friťáku, anóbrž v troubě. Poslední dobu je jinak nedělam a super. Dokonce děcka, co nedaj dopustit na tenký votmekáče, prej dobrý. Nejdřív je syrové nakrájené blanžíruju, pak přidam ca dvě lžíce obyč.oleje, a nakonec peču na plechu na 200st. pod grilem dozlatova.
Maxel Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Odesláno 3. října 2020 Já byl tenkrát v Lowertown, Ottawa. Bonusem byla fajn živá muzika.
Conrad Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Odesláno 3. října 2020 Steak je steak , ale ani dobře upečené kuře kuře není k zahození zvláště při tomto poměru kuře a rýže .
Maxel Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Odesláno 3. října 2020 Na zejtra mam taky založený ku.stehna.Na dopočení k nim lupnu kachní stehna, který mam zamražený sous vide. K tomu červený zelí s brusinkama. A asi knédl, nebo bramborový noky. Játra pak pudou bokem s rejží a výpekem. Kdybyste někdo kolem P9 neměl na neděli co žrát, dejte echo — podle všeho budu mít cosi přebytků. 1
Bert Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Odesláno 3. října 2020 Neprovokuj. Zítra chci na Náchodské umýt 5 motorek před zazimováním. IMHO, budu mít hlad jak prase
honza71 Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Odesláno 4. října 2020 Obycejnej pudinkac, ale k odpoledni kave bude vybornej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se