fijo Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Buchta... povidlová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Zdravější linku trochu rozstřelim menší prasárnou — budiž k dobru pro děcka, které si to zatim můžou dovolit. Kuřecí popcorn by Sam the cooking guy. Krokety z trouby by Lidl. Smáčedlo = francouzký dresink, kečup, mayo, řecký yogurt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Tyhle lidlácký krokety jsou gut. Jednou jsem koupil nějaký v makru (jiný překvapivě zrovna nebyly) a po přípravě z toho zůstala mastná krusta a uvnitř se kvrdlala kulička velikosti hrášku nějaký hmoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Jo, já už ani jiný nekupuju. Na takovýto obyč. domácí žvýkáni cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Finální výrobek. Vdechnul jsem v zájmu civilizace a pro test poživatelnosti jedno stehýnko a je to luxusní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Tome, ještě jsem dnes večer nepil, daleko to není, jsou ještě teplý??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Jo tak teplý z udírny jsem stihnul akorát já a pak ještě co jsem rozvezl příbuzenému . . . a vůbec, dítě nemáme výjimečně doma, a na noc se cpát nemá, tak až zítra a ohřeješ si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Boloňská na špagety, recept a la E. Ridi, nedávám teda játra a klobásku ale jinak stejný, kdo nezná doporučuju. A jeden tip, když trajdám po obchodu a koukám na víno (pár znám ale jinak vím prd, jak jinak) tak tahle aplikace je super. Speciálně zahraniční vína (ano, naše vína mám taky rád, ale toho sluníčka hrozny mají leckde více). Stačí vyfotit etiketu - takhle: a apka zná o co jde, velmi zřídka neví o co se jedná Hodnocení se dá docela věřit, bývá diky tomu že to hodnotí lidi i poměrně trefné, no a průměrná cena je pecka, nikdo už mě neo.ebe že je to v "akci" ze 300 na 100, když apka práskne že běžná cena je 95 Je to tuším jen anglicky, Vivino se to jmenuje. Enjoy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Dítě u babičky, tak jsem se pustil do sushi vizuálně nic moc, chuťove super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Jo, sugo bolognese jedině podle Ridiho. Co dělat, když nouzovka na večeři v podobě vídenškých párků nevyjde, a po ohřátí nikomu nejedou; a doma nic moc jinýho nejni?Prolez lednici a špajzku, identifikuj použitelné zbytky. Ve šlupce uvař do poloměka 5 středních brambor. Sceď a nech vychladnout. Nalezený kousek pancetty nakrájej najemno, to samé s bílou a jarní cibulí. Na malé kostičky zmorfuj 3 nožičky vídeňského párku. Vše spolu prohoď na pánvy. 3 vejce smíchej s trochou smetany a mléka (pokud máš dost smetany, pak jen ta). Připrav si strouhaný sýr (tady mix goudy), případně další sýrové zbytky — třeba 3 plátky uzené goudy. Do olejem vymazaného pekáčku tetrisuj první vrstvu brambor, osol. Poté vrstvu párkové směsi. Opět brambory. Nezapomeň osolit. Strouhaný sýr. Zbytek párkové směsi. Zalij vejcomlékosmetanou. Navrch naházej uzenáče. Dochuť čerstvým mletým pepřem. Peč na 180st. dozlatova. Všechno je praktické hotové, takže moc času to nezabere — 20min. cca. Abrakadabra, wanabe francouzké brambory “co-dům-dal”. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Podávej s kyselou okurkou, pokud doma najdeš. Samozřejmě tu pokrájenou jedině Opinelem, jinak to nefunguje — sice to nejni Pick, ale kam bysme se dostali, kdyby si každej krájel jinym nožem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Tak dnes dorazil "pickles kit" a naloženo kimči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 (upraveno) @semi001 Upraveno 28. října 2020 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Podle Ridiho varim casto, je dobry kuchar a ma rad hodinky. Uzeni se nakonec nekonalo, tak aspon neco jineho... Vejce benedikt a dynova polevka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Food styling marnej, ale chutove bezvaOdesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Sakra mi děláte chutě. Vlastně jste tady dali vy dva komplet menu a na závěr štrůdl . . . noo . . . pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Sváteční pečená žebra s MXL-marinádou. A to kolem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 U stolu jsem měl 3 kolena.Dvě po operaci ty za moc nestojej, ale to třetí- pečené to byla lahoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Tak se trochu pochlubím trochu cizím peřím. Žena a dcery se činily. Pokus o croquembouche. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 čo včera pozerali masterchef? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se