busdriver Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Mozna jo. Treba tudle divno soutez o autentickou cinu, o ktery maxel vubec nevedel, kdyz si udelal domaci verzi svejzuzu v uvozovkach.. Ale jinak jako gud job no, muzes se poplacat po rameni.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Radku, většinou celkem přesně poznam, jestli chválíš nebo to byla stěrka. Tady fuckt nevim. Asi jsem už po 4 dnech doma s děckama unavenej. Každopádně rychlo-čína hore neměla s autenticitou nic společného, ani na to neměla ambice. Nechť zažité pojmenování pokrmu neklame, je to klasický výplod fantazie hobby-kuchtíka českého. Ale je to chutný, lety prověřený recept, a tak jsem se chtěl podělit. Příště si dam bacha na hubu, abych tomu snad náhodou nedal nepatřičné pojmenování Back to business. Pečené hovězí žebro prosté kosti, domácí tatarka, baby brambory a salát s vinegret zálivkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 (upraveno) @Maxel O tom že to bylo dobré samozřejmě nepochybuju - jen mi to po všech těch letech Tvých nadpozemských aranžmá přišlo jako když já děckám přesypu na talíř míchaný vajíčka na cibulce a zasejpnu je pažitkou, takže spíš překvapení nad “lidovou formou” než výtka. A zmínka o “guláši” (na adresu toho čemu všemu se “u nás na západě” říká “čína”, kuňk-pao, švejžužů a poď) je autentická, proto si ji i sebekriticky pamatuju - já zas nemusel ty jejich vyhlášené hnusy z medůz a jiných mořských potvor PS: únava už po 4 dnech? Já mám ty svoje (s měsíční pauzou v Září) s obědama na hrbu už od Března, abych si ten “luxus homeoffice” (a neustálé “co bude k jídlu”/“tohle dneska nebudu”) pořádně užil. Jinak u nás pro změnu došlo na kus flákoty "po znojemsku"; pořádnej špek nemaje jsem si vypomohl klobásou, která se spolu s okurkama po zastrkání ze všech stran tak nějak sešla uprostřed - a po 6 hodinách v pomalým hrnci z toho vyšlo něco jako jeden masivní španělskej fógl, po kterým se (po naservírování plátků s rejží) jenom zaprášilo Upraveno 17. listopadu 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 V Lidlu jsem ulovil kančí kostky na guláš, dneska jsem k tomu spáchal hrnkový knedlík. Guláš od neděle pěkně rozleželej, jen toho chilli jsem moh dát trochu míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 2v1 pizza pro děcka na večeři.Šunková pro dceru, sýrová pro syna. Obě s smetanovým základem a goudou. Tentokrá to nejni na pánv-měkký-i. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Ja chci adoptovat,klidne jen na obedy a vecereSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 V rámci gastro-podpory jsem dal druhou šanci Naše maso. Po poslední zkušenosti s mletým wagyu na burgery, které za ty prachy nebylo nicmoc, tohle byla víceméně trefa do černého. Tatarák ze zadního čestru a topinky z kváskového chleba. Dochucenej na styl belgie, skvělej.Vzal jsem k tomu na košt sekanou v housce. Chuťově dobré, vyladěné řekněme, ale za devět pětek je to prostě nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 V rámci houmkůkink pokračujem v panenské krasojízdě. Tentokrát medajle s rozmarýnem a uzenou solí. K tomu bramboro-mrkvové pyré, roquefortová omáčka a balzamiková redukce. Bašta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 V rámci gastro-podpory jsem dal druhou šanci Naše maso. Po poslední zkušenosti s mletým wagyu na burgery, které za ty prachy nebylo nicmoc, tohle byla víceméně trefa do černého. Tatarák ze zadního čestru a topinky z kváskového chleba. Dochucenej na styl belgie, skvělej.Vzal jsem k tomu na košt sekanou v housce. Chuťově dobré, vyladěné řekněme, ale za devět pětek je to prostě nesmysl. Carpaccio z Kantýny je pro mě nejvíchttps://www.milujemedobremaso.cz/clanky/carpaccio-z-kantyny/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 Další ze série 9-blocker recipe. Easy-peasy šneci s nutelllou. Jak by řekl Sapík: jako svačinka, lehká večeře, k pívu, vínu... teda co to kecam, nejlepší na snídani nebo ke kafi. (1) Ölz toušťák bez kůrky, vejce, nutella(2) Plátky chleba poskládáme s přesahem 2-3cm a rozválíme válečkem do tenké placky(3) Po celé ploše namažeme Nutellou — be rich, na dietku to nejni(4) Zatočíme do rolky(5) Rozšleháme vejce/dvě a rolku důkladně obalíme ze všech stran(6) Vaječnou rolku smažíme na střední fojr a postupně otáčíme(7) Hned po usmažení obalíme ve vanilkovém cukru(8) Krájíme libovolně, v mém případě na cca cenťákové šneky(9) Voala. Dobrou chuť! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 A maso nebude ? Sladké jedině po masu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 Používá z Vás někdo rýžovar? Zakoupil jsem Etu, rýže udělaná super, jen mě překvapilo, že stejně malé množství zůstane přilepeno k nádobě. Máte to taky tak? Vykoušeno cca 10x, převážně jasmínová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 Ryzovar nemam (ale chci ho casem koupit). Nicmene, promyl si tu ryzi poradne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 @Bobisky spodek nádobky před nasypáním vypláchnuté rýže (max. půl kila) potři olejem - a po vyvření vody to v té čajně nenechávej zbytečně "přihřívat". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 (upraveno) Proplachování dělám, zkusím to s tím olejem. Díky Upraveno 21. listopadu 2020 uživatelem Bobisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 PS: Spodkem budiž samozřejmě míněn teflonový vnitřek nádobky - jeden občas v rychlosti naklove takový dvojsmysl, že v Umerice by ho mohli zfleku zažalovat za veřejné ohrožení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 Ryzovar pouzivam uz x let a nikdy se mi nepovedlo vychytat, proc se mi obcas ryze prichyti a obcas ne. Ale delate vzdy ryzi ciste jen voda sul, nebo nejak dochucujete uz v ryzovaru?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 Může se ti přichytit, když tam máš méně vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 před 14 hodinami, Pepino777 napsal: Ale delate vzdy ryzi ciste jen voda sul, nebo nejak dochucujete uz v ryzovaru? Jsem zvyklý přidávat tak 3-4 hřebíčky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se