Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pardon, měl jsi to jako hledací challenge :D to ttenhle bylo uznávám zavádějící, patřilo to "tenhle pečený" jako reference co postoval výše  :) ale ano, je to ono :)

Odesláno
před 1 hodinou, Pepino777 napsal:

ja myslel ze bude odkaz treba pod slovem „tenhle" tak jsem na to klikal jako blazen a ono nic :D  

Jo tak, tak to mě nenapadlo. Ale abych jenom neremcal, mně se osvědčil třeba tenhe recept:

 

Odesláno

Recepty vypadaji velice dobre, urco zkusim oba. 

Jen mam trochu obavy z pridavani papriky jeste pred masem, bojim bojim aby mi nezhorkla, takze pridam maso a kdyz se zacne zatahovat, tak tam teprve davam papriku....

A jisku jsem do gulase taky jeste nezkousel, ja tuze rad gulas zahustenej chlebem. :) 

Odesláno

@Pepino777 soráč místním za OT, ale když už Tě tu vidím - ještě sis nepřečetl poslední zprávu ode mě, tak na to prosím mrkni a případně ten zítřek nějak potvrď. Dík 😉

Odesláno (upraveno)
V 22. 11. 2020 v 17:13, Maxel napsal:

Paráda! U segedínu na stajlink sere pes emoji6.png

U nás už se chystaj svátky.
Zajímavý poznatek je ten, že poslední leta s tim začínam pořád dřív emoji2369.png

739c0fce10e2d19024b86e29fdda23e5.jpg

59ac19545c9820510d175ca5a1ecd124.jpg

Jo, taky už jsem dělal... a už nejni... 😄

Ale nějak mi mezi ingrediencemi chybí to hlavní, vajíčka, resp. žloutky ... 😄

A nějak mi tam přebejvá ta Rama a kokosový mlíko.... ale každej podle svý chuti ... já ho dělám z cca 10 deka třtinovýho cukru, 4 žloutků, 1 vanilkovýho cukru, 1 salka (ale ne od Babiše ), 1 smetany 33% a samozřejmě 1/2 l rumu (je z toho něco přes litr)

Upraveno uživatelem Lynx12
Odesláno
před 5 hodinami, Tom4 napsal:

správně :)

Já naposledy dal víc protlaku a byla kyselá, tak sem dosladil cukrem a byla neskutečná, poslalo to tu omáčku do chuťových nebes

Ad: malinovka, předpokládám, že ne kupovaná, ale domácí

Odesláno

Tak samozřejmě :), poslední maliny jsem sbíral minulý týden než je líznul mráz, letos jak hodně pršelo a byla skvělá úroda, pěstuju remotantní takže paráda. Rajská se sirupem na doslazení místo cukru funguje i s třešňovým sirupem, jiný jsem zatím nezkoušel. 

Odesláno

A báječně funguje oldskúl postup kdy se kuřecí naloží na pár hodin / přes noc do obyčejného bíleho jogurtu. Potom stačí otřít / opláchnout a zpracovat dle libosti. Samozřejmě lze ten jogurt ochutit a udělat z něj rovnou marinádu, ale nevím co chceš vařit. 

Odesláno

Ja dneska premiera sousvide. Po procitani tohodle vlakna sem se rozhoupal a pri ali 11/11 koupil tyc a vakuovacku asi za 80 usd total s dopravou z Polska.
Kazdopadne angus ribeye za 3 hodky jako dortik a hlavne vsude stejne s cim sem na grillu i litine dost bojoval... juniorce sem ulelal kureci prso s rozmarynem a maslem a asi nejlepsi kure co sem kdy pripravoval... a v podstate bez prace :) takze diky zdejsim chefum za vychvalovani technologie... fotky samozrejme nemam... treba priste

Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...