Pepino777 Posted November 24, 2020 Report Share Posted November 24, 2020 před 17 minutami, filo-boxer napsal: To by mě zajímalo, jak jsi hledal... https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=vodochodsky+segedinsky+gulas ja myslel ze bude odkaz treba pod slovem „tenhle" tak jsem na to klikal jako blazen a ono nic Link to post Share on other sites
Tom4 Posted November 24, 2020 Report Share Posted November 24, 2020 Pardon, měl jsi to jako hledací challenge to ttenhle bylo uznávám zavádějící, patřilo to "tenhle pečený" jako reference co postoval výše ale ano, je to ono Link to post Share on other sites
Pepino777 Posted November 24, 2020 Report Share Posted November 24, 2020 Hlavne ze se to naslo, dekuji za recept a za pomoc pri patrani Link to post Share on other sites
filo-boxer Posted November 24, 2020 Report Share Posted November 24, 2020 před 1 hodinou, Pepino777 napsal: ja myslel ze bude odkaz treba pod slovem „tenhle" tak jsem na to klikal jako blazen a ono nic Jo tak, tak to mě nenapadlo. Ale abych jenom neremcal, mně se osvědčil třeba tenhe recept: Link to post Share on other sites
Pepino777 Posted November 24, 2020 Report Share Posted November 24, 2020 Recepty vypadaji velice dobre, urco zkusim oba. Jen mam trochu obavy z pridavani papriky jeste pred masem, bojim bojim aby mi nezhorkla, takze pridam maso a kdyz se zacne zatahovat, tak tam teprve davam papriku.... A jisku jsem do gulase taky jeste nezkousel, ja tuze rad gulas zahustenej chlebem. Link to post Share on other sites
M.K. Posted November 24, 2020 Report Share Posted November 24, 2020 @Pepino777 soráč místním za OT, ale když už Tě tu vidím - ještě sis nepřečetl poslední zprávu ode mě, tak na to prosím mrkni a případně ten zítřek nějak potvrď. Dík Link to post Share on other sites
Lynx12 Posted November 24, 2020 Report Share Posted November 24, 2020 (edited) V 22. 11. 2020 v 17:13, Maxel napsal: Paráda! U segedínu na stajlink sere pes U nás už se chystaj svátky. Zajímavý poznatek je ten, že poslední leta s tim začínam pořád dřív Jo, taky už jsem dělal... a už nejni... Ale nějak mi mezi ingrediencemi chybí to hlavní, vajíčka, resp. žloutky ... A nějak mi tam přebejvá ta Rama a kokosový mlíko.... ale každej podle svý chuti ... já ho dělám z cca 10 deka třtinovýho cukru, 4 žloutků, 1 vanilkovýho cukru, 1 salka (ale ne od Babiše ), 1 smetany 33% a samozřejmě 1/2 l rumu (je z toho něco přes litr) Edited November 24, 2020 by Lynx12 Link to post Share on other sites
Moty Posted November 24, 2020 Report Share Posted November 24, 2020 před 5 hodinami, Tom4 napsal: správně Já naposledy dal víc protlaku a byla kyselá, tak sem dosladil cukrem a byla neskutečná, poslalo to tu omáčku do chuťových nebes Ad: malinovka, předpokládám, že ne kupovaná, ale domácí Link to post Share on other sites
Tom4 Posted November 24, 2020 Report Share Posted November 24, 2020 Tak samozřejmě , poslední maliny jsem sbíral minulý týden než je líznul mráz, letos jak hodně pršelo a byla skvělá úroda, pěstuju remotantní takže paráda. Rajská se sirupem na doslazení místo cukru funguje i s třešňovým sirupem, jiný jsem zatím nezkoušel. Link to post Share on other sites
Moty Posted November 25, 2020 Report Share Posted November 25, 2020 třešňovej mám svůj domáci, tak to prubnu,díky Link to post Share on other sites
krutor Posted November 27, 2020 Report Share Posted November 27, 2020 Hovezi jazyk s krenovou omackou. Link to post Share on other sites
HonzaS Posted November 27, 2020 Report Share Posted November 27, 2020 Zdar. Mám dotaz na pány kuchaře: jak na kuřecí prasa, aby nebyla suchá? Díky za rady. Link to post Share on other sites
Maxel Posted November 27, 2020 Report Share Posted November 27, 2020 Jednoznačně sous vide. Kdyby nebyla výbava, pak je dělat minutkově, rychle zatáhnout a podle velikosti případně dodělat pod pokličkou. Link to post Share on other sites
Tom4 Posted November 27, 2020 Report Share Posted November 27, 2020 A báječně funguje oldskúl postup kdy se kuřecí naloží na pár hodin / přes noc do obyčejného bíleho jogurtu. Potom stačí otřít / opláchnout a zpracovat dle libosti. Samozřejmě lze ten jogurt ochutit a udělat z něj rovnou marinádu, ale nevím co chceš vařit. Link to post Share on other sites
krutor Posted November 27, 2020 Report Share Posted November 27, 2020 Tacos a taky s jazykem. Link to post Share on other sites
Zeeberdee Posted November 28, 2020 Report Share Posted November 28, 2020 dneska sbiram plusovy body, ceka me jeste o vikendu flank steak, husa a sunka....se z ty kuchyne nehnu Link to post Share on other sites
Zeeberdee Posted November 28, 2020 Report Share Posted November 28, 2020 hotovo... Link to post Share on other sites
Zz0iD Posted November 28, 2020 Report Share Posted November 28, 2020 Ja dneska premiera sousvide. Po procitani tohodle vlakna sem se rozhoupal a pri ali 11/11 koupil tyc a vakuovacku asi za 80 usd total s dopravou z Polska. Kazdopadne angus ribeye za 3 hodky jako dortik a hlavne vsude stejne s cim sem na grillu i litine dost bojoval... juniorce sem ulelal kureci prso s rozmarynem a maslem a asi nejlepsi kure co sem kdy pripravoval... a v podstate bez prace takze diky zdejsim chefum za vychvalovani technologie... fotky samozrejme nemam... treba pristeOdesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Link to post Share on other sites
Zeeberdee Posted November 28, 2020 Report Share Posted November 28, 2020 flank steak Link to post Share on other sites
krutor Posted November 28, 2020 Report Share Posted November 28, 2020 Hovezi zebra s polentou. Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now