Maxel Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Pěkně! Na žebra se chystam zejtra. Ale asi jen s zelnym salátem a kukuřicí. Jak je děláš? Jen pečeš, nebo předvaříš a dopékáš?Vypadaj pěkně, kde kupuješ?Dneska variace na kanadské poutine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Sushi domácí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Jsou od mistniho mensiho chovatele, ale samozrejme na foto jsem dal ty nejhezci. Delal jsem je jen v troube do pulky ponorene 5h na 160*C. Korenovka, cerne pivo, protlak, bylinky a korenovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Dnes Francouzské brambory s uzeným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Vepřová panenka s omáčkou z hořčice a červeného vína, recept hýr na konci článku, až teď jsem se dočetl, že tam přijde i med, ale já kombinaci masa a sladkýho moc nemusím, a i bez medu to jde https://www.kucharkaprodceru.cz/veprove-medailonky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Pěkně, takže lokše se už podařilo vychytat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Myslím, že jo. Dal jsem tam víc mouky a pořádně rozpálil pánev. Nemělo to chybu. Jen teda ta pánev dostala pěkně zabrat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 před 2 hodinami, Tom4 napsal: Pěkně, takže lokše se už podařilo vychytat? Tome jak Ty porad tlacis du debuyer, mas plyn? Jinak jsem se s ni uz zacal trochu kamosit. Ted chystam delat kichyn v novem byte a trochu si s tim hraju dat tam plyn, treba kombinovane. Jenze budu tam muset kopat do polahy atd...tak nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Jo a jeste k tomu jeden dotaz mate nekdo kuchyn bez digestore? Ja zvazuju dat desku na ostruvek a vzhledem k vysce stropu 4,5 metru to tam nedostanu od stropu. No a ty vysuvne se mi moc nelibi a na Boru nemam love. Nicmene jsem uz xkrat videl kuchyne bez digestore, kamos si to ted do baraku taky nedava a ja ji kolem a kolem zase tolik nepouzivam. Mate nekdo takto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 (upraveno) @vojta1 já netlačím, ale určitě na některé věci doporučuju plus je to fajn zbraň rozpálit na plynu je to co tomu svědčí, pravda nemám, a poslední dobu tráví většinu času v letní kuchyni a hodně ji používám venku na ohni nad grilem, ty jo jak se venku flambujou palačinky, nádhera Na plynový sporák tuším musíš mít digestoř jinak nedostaneš revizi? (v komerčním provozu rozhodně a měří se podtlak v místnosti při spuštěné dig., ale pro domácnost si nejsem jistý, někdo znalejší?) Jinak za mě digestoř rozhodně ano a používat vždy když vařím, páru a mastnotu poletující všude nechceš, zkus někde kde nemají/nepoužívají digestoř sáhnout nahoru na skříňku, přilepí se ti prsty, a dýchat to taky asi není dobrý. Plus jak jako lépe potěšit lidi na ulici než jim pouštět vůni toho co vaříš? Edit, abych jen neplkal tak jsem vařil hovězí rendang a pro dětičky pekl focacciu. Upraveno 29. listopadu 2020 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 No mi to příjde, že strašně záleží na tom prostoru. Řešením je tohle nebo něco na styl té Bory. Jenže i to je drahé a nemá to moc recenze. Bora by se mi líbila, ale 100k za varnou desku fakt nedám...... s plynem to asi moc nepůjde, ale odsávaní ven stejně nevymyslím. To by vypadalo fakt blbě.... jo a kdyby měl někdo super stolaře na kuchyň a obecně řemeslníky, tak budu rád. Nijak to nespěchá teď řeším statika a projekt. Takže buď se zřeknu té vařící plochy na ostrůvku nebo nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 To odsavání dolů jsem měl v jednom domě v americe, žádný zázrak co se týkalo funkčnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Bez digestoře bych do toho asi nešel. Taky teď budu řešit novou kuchyň, taky by se mi líbí vostrov, ale pokud tam odtah nepude vymyslet (ne výška stropu, ale výška debility developera), tak na to kvůli tomu rači seru. Jak sem psal včera. Žebra. Hovězí, s medovo-hořčicovou marinádou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 No ta Bora má strašně dobré recenze a to ostatní uý zas moc ne. Ono já stejně odtah ven nevymyslím tak či tak.... ale zase to je tady krásné a mám co jsem chtěl, vlastně příjemné starosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Kuchyň bez digestoře je naprd, bydlím v domku, byt ve spodním patře, okno do ulice, odtah ani digestoř tu není, všechno se odtud větrá dost dlouho a obtížně. Vzhledem k tomu, že bydlím v nájmu tak to moc neřeším ale jít do svýho tak bez digestoře ani ránu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Čas svařáků je tu. Pěknej první advent, kulináři! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Parádní fotka,hned dal bych si nějaký vánoční punč,dejte někdo dobrý recept. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Čerstvě upečeno. Nenechte se zmást "sladkým" vzhledem, jsou to klasický domácí "rohlíky", jen jinak tvarovaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 domácí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se