Maxel Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Když sme u vobalovacího materiálu, už sem to tu sem několikrát dával — alternativa ke klasický strouhance, zbytek trojobalu zůstává. Čerstvý světlý toušťák bez kůrky (Ölz rulezzz), parmazán, citrónová kůra a tymián. Všecko do kutru a rozmixovat do hladka. Třeba takový řízečky z panenky v tomdle vobalený je nebe v hubě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 +1 A kdo je línej odkrajovat kůrku z Ölzu, sežene si Tramezzino (nápověda Makro ho mívá ve stejným regále jako Ölz ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Paráda, dík za inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 před 4 hodinami, Tom4 napsal: Spíše bych to, když už tomu věnuješ takovou dobu, pekl zvolna tak na 110 až 120 stupňů pod alobalem a posledních dvacet minut zvednul teplotu na 180 bez zakrytí. Dík za tip, vyzkouším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Dneska jsem po hodně letech dělal domácí šunku. Sice jsem jí naložil v pátek a dnes když jsem jí měl vařit bojuju s chřipkou nebo covidem a tak to bylo utrpení dodělávat, ale výsledek super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Dneska trochu stille italiano. zuppe espinachi s uzenou pancettou a parmazánem a Bigoli Gamberi e Tomato;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Dneska trochu stille italiano. zuppe espinachi s uzenou pancettou a parmazánem a Bigoli Gamberi e Tomato;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Šunkové klobásy ještě teplé z udírny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 A já zrovna peču špekáčky na černém Kozlovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Nebyl čas, tak dneska jenom simple dish — bruscetta s pancettou a ementálem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 před 3 hodinami, Hasňa napsal: A já zrovna peču špekáčky na černém Kozlovi. Věřím, že byly bobrovské... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Uhodnout co dnes bude u maxelojc asi nebude moc těžký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Ty hajzel. Dostal sem na něj strašnou chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Mluv mi o tom, moje babi dělala nejvíc suprový langoshe, těch sem se mohl užrat. A pak ty oldschoolovy u jugošů u stánku byly tak fajn a ty s tatarkou k tomu oujeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 My na ně chodili v Písku do masných krámů; taková úzká špinavá ulička mezi náměstím a boční ulicí. Byly božský! Taky jsem je jako kluk měl nejraději s tatarkou, ale doma frčí klasika — domácí kečup, česneková pasta, dva druhy sýra (ementál, gruyère). Na foto koncovka (poslední kus, a můj jediný) jen s ementálem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 jako tohle je ale už mega luxus langosh s gruyeré:-) pro mě by byl upgrade na eidam 45%, možná čedar:-) a máš je jako pěkně boulovatý, nafouknutý lehký jak vánek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 před 36 minutami, Maxel napsal: My na ně chodili v Písku do masných krámů; taková úzká špinavá ulička mezi náměstím a boční ulicí. Byly božský! Taky jsem je jako kluk měl nejraději s tatarkou, ale doma frčí klasika — domácí kečup, česneková pasta, dva druhy sýra (ementál, gruyère). Na foto koncovka (poslední kus, a můj jediný) jen s ementálem. Recept by nebyl Maxeli ? Tož taky bych si dal ,mlask Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Sichr. Už sem to sem myslim dával, ale opáčko je matkou moudrosti. Je to takovej můj merge dvou receptů. 500g hladké mouky. 0.3l plnotučného mléka. půl kelímku tučné zakysky. 42g droždí. lžička cukru. lžička soli. Mléko, droždí, cukr = kvásek, nechat v teple 15-20min. vzejít. Přidat do mísy k mouce, spolu s zakyskou a solí, a spojit v těsto. Nechat přikryté odležet v teple 90min. Důkladně rukama propracovat na pomoučené desce. A nechat ještě cca 15min. dojít zakryté. Rozdělit na bochánky. Jednotlivě rozválet na tloušťku ~5mm. Smažit ve vrstvě rostlinného oleje, nebo sádla. Nebát se toho, langoš musí plavat! Voala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Jasně, u jugošů, v masnejch, v budějkách na piaráku, v praze v modřanech u pošty, v brně u olympie, v krumlově na hornim náměstí na trzích, atd atd Langošplaců moc nezbejvá, takže sem je před x lety vlastně ze zoufalství začal dělat doma. No každopádně zdravá svačinka na víkend je jasná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 před 2 hodinami, tikzot napsal: jako tohle je ale už mega luxus langosh s gruyeré:-) pro mě by byl upgrade na eidam 45%, možná čedar:-) a máš je jako pěkně boulovatý, nafouknutý lehký jak vánek? Soráč, sem přehlédl dotaz. Jasná páka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se