Moty Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Jak píšou kluci, máme ho 20 let a furt maká, Jinak se mi nějak povolil kloub a oprava byla za bratru 1000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 (upraveno) Tak nam KA maka "teprve" nejakych 11-12 let. A ze maka fakt fest, bo moja je hospodynka . Je to drzak. A jak psal Bert, pro robota musis mit misto na lince ! Upraveno 18. března 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Bude nejaky challenge na vikend? Netusim co mam varit, tak zeby nejaka inspiracia by sa hodila. Nieco, co zvladne aj obycajny clovek:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Vůbec nvm. U nás je v plánu zas pečený kuře. Pak budu dělat lososa s hráškovými lusky a holandskou. A nakonec asi něco s krevetama. Jestli máte někdo nápad, sem s tim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Navrhuju pochlubit se sladkým výtvorem, bez dalšího upřesnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Buď. Anebo když už pečení, co se pokusit o nějaké domácí pečivo — třeba rohlíci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Nechám na tobě, když si tyhle výzvy vymyslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Nechme to tedy na vox populi. Rohlíci?neboDezerti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Do deseti minut je tady někdo s nápadem na sladký rohlíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Hele já mám chuť na nějakou itálii, takže buď udělám pizzu, nebo lasagne, nebo carbonara, nebo tagliatelle nebo něco takovýho. rohlíky / bagety možná též, když se mě bude chtít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 hele a na ty Kitchen Aidy mate nejaky overeny zdroj/shop? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Já kupoval před spoustou let v Německu na ebay. Takže to Ti asi moc nepomůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 8 hodinami, dan83 napsal: hele a na ty Kitchen Aidy mate nejaky overeny zdroj/shop? diky Já mám jeden z Ameriky a druhý z německého Amazonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Kung pao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 14 hodinami, dan83 napsal: hele a na ty Kitchen Aidy mate nejaky overeny zdroj/shop? diky Před těma 20 lety Potten a Pannen https://www.pottenpannen.cz/kitchenaid-kuchynsky-robot-artisan-mini-5ksm3311x/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 (upraveno) @wkndchallenge: Dejme tentokrát volný styl — buď nějaký fajnový pečivo, nebo vymazlenej dezert. Já pudu nejspíš zas cestou focaccia, naposled se docela povedla. Myslim, že to splní i jednoduchost, páč to bylo easy-peasy (jak řiká synátor). Recept here: https://www.apetitonline.cz/recepty/144-italsky-chleb-focaccia.html Upraveno 19. března 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Páč sem chtěl Tálii, fakáču si s radostí uklohnim! Oliven, ja sicher! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Der Vogel auf einem Kissen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 (upraveno) Operation finale. Omáčku jsem udělal z pečených citrónů, limetek a bylinek (tymián, pažitka, petrželka), které jsem tentokrát napral do létavce při pečení. Mírná kyselinka tomu dodala fajn chuť. Upraveno 20. března 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Já taky dělal ptáka... Krásných sedm hodin v troubě se pekla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se