Maxel Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Kachna. Guinness. Genius. Recepis pls. Pokud to teda nejni jen o tomhle jednom kroku. U nás už se guláš saunuje. Bude to hooodně pozdní oběd, ale spíš to vidim na brzkou večeři. Čim zahušťujete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Watcher Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Sakra, jedno lepší než druhý!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Na premiéru myslim dobrý. Ačkoliv zejtra bude ještě lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 My dnes zahájili letní ( jarní) sezónu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 @Maxel guláš normálně moukou, na hustý guláš na dva litry to vychází snad jen 50 nebo 60 gramů, což rozděleno na X porcí neřeším, prostě dělám klasickou hospodu. Ta kachna pivo, žádný další fígle. Normální černé pivo mi do toho dává strašně sladkou chuť, na světlým to není ono a tohle mi přijde dobré že chuť tam je, ale sladkost ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 (upraveno) Díkes. Zkusim. Jinak jsem taky nakonec zahustil std. máslovou jíškou. Upraveno 28. března 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Já všechno zahušťuju hraškou, to je úplně supr věc. I třeba jako zavářka do polívky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Ty jo, @Maxeli, a takhle tmavě hnědý ten guláš máš jenom od té cibule? Mně vychází chuťově dobrý, ale vždycky světlejší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 (upraveno) Sfouk sem rychlej 9-blocker, čučni. Sám nvm, kde se ta barva vzala Maso jsem prohnal moukou, zatáhnul na sádle a vyndal. Jako když dělam líčka na víně. Do výpeku šla cibule, tam už to navazuje. Chybí tam jen závěr, aka jíška. Jinak je tam všecko. Šlo tam po cibuli... česneková pasta, sladká a pak uzená paprika. Protlak. Po mase ještě kapie, která měla jít po koření, ale zapomněl jsem na ní skleróza. Masa bylo 1.2kg. Cibule necelý kilo. Vody pak cca 1.5l. Upraveno 28. března 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Já zahušťuju nastrouhanou bramborou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Nezahustuju guláš vubec. Dávám cibuli-maso v poměru 1:1. Zhoustne to prirozene samo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 (upraveno) Dával jsem jíšku z cca dvou lžic mouky. Možná nebylo potřeba, ale zdálo se mi to i po 3h dost řídké. Upraveno 28. března 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Vodu neodmeruju, ale dávám asi méně než 1,5litru jak píšeš v receptu. V tom bude asi hlavní rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Jo, příště dam taky míň. Sem myslel, že maso musí plavat, když se má dusit. Přece nebudu číst nějaký recepty, žeano. A vono howno, maso má bejt prej jen tak do 2/3 pod vodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 před 1 hodinou, Filip.J napsal: Ty jo, @Maxeli, a takhle tmavě hnědý ten guláš máš jenom od té cibule? Mně vychází chuťově dobrý, ale vždycky světlejší... No to je podle toho, jak hodně uděláš cibuli. Já sem teda vegan ale jeden známej u guláše pracuje v každý fázi na hranici připálení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 @ZmizíkTak jo, zřejmě to připaluju málo. Vždycky mám strach, abych tu cibulku nezuhelnatěl, vyměknu, zaleju to a ono je to pak takový světlejší. Ne moc, ale takhle "gulášová" barva se mi ještě nikdy nepovedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Hodně tmavá cibulka, nešetřit paprikou a rajský protlak dělají dohromady tu tmavou barvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 V 26. 3. 2021 v 19:07, Maxel napsal: Pecka! Poděl se pls o recept/detaily. Klasika, krkovička, 2,1% rychlosůl, trochu cukru. Ja dělal dvě, takže jedna sušený česnek a pepř . Druhá provensal, sekany bobkový list, pepř a jalovec. K tom dvě piva. Každá krkovička vážená zvlášť. Obalit ve směsi. Vakuvačku nemám tak do folie a nechat v lednici cca 10 dní. Pak umýt, dobře osušit a zabalit do obvazu (gáza). K tomu dvě piva. Potom dát na půdu a zapomenout na to. Po měsíci je to k jídlu. Prvni šla česneková. Myslim, že se povedla. Druhou mám nachystanou na svátky. Pivem určitě nešetřit. Kvalita a množství se projeví ve výsledku. Pivem nepoldlévat, nemarinovat... to se musí pít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Dneska zena koupila v Lidlu 2,5kg “chlazeneho” lososa. Vyborny, vonavy, vakuove baleny. Hned jsem kus sezral na hulvata, jen pokapany sojovkou. Zitra ma za ukol nakup zopakovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Taky už se na něj chystam, manželka odklonila dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se