Maxel Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Zbytky z kuřete s výpekem si přímo řikaj zpracovat je na večeři jako wanabe-poutine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Vypada to paradne, dal by si sem recept? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 (upraveno) Sichr. Ale je to super-simpl. Něco jako když ti zbyde vepřo-knedlo-zelo, a uděláš z toho takovej ten ultramix na pánvi. Tedy... Libovolné hranolky. Domácí. Mražené. Mekáč má na poutine skvělý (KFC fuj). Gravy, neboli omáčka z výpeku. Máslo do rendlíku. Kolik másla, tolik hladké mouky. Metlou rozmíchat. Vznikne světlá jíška, kterou postupně zaliješ výpekem z kuřete. Konzistence tekoucího karamelu je cíl. Moc nesolim, bo už je to slané dost. Občas dam splash worcestru, ale spíš ne. Zbytky kuřete na kousky. A dál už je to vlastně volitelný. Já dával kousky rajčat, jarní cibulku a pažitku. Bejt to pro mně (a ne pro drahou), přidal bych ještě jalapeňo, srirachu, nebo jiný chilli. Pak už je to fakt simple. Vrstvení. První jsou dycky hrany. Pak rajčata a jarní cibulka. Maso a omáčka. Repete všeho. Do trouby pod gril na pár minut, jen to všecko spolu prohřát. Nakonec pažitka jako toping. A kdyby zbyla, omáčku. Voala. Upraveno 4. dubna 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 diky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 dneska jehneci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 U nás naprosto nesváteční oběd. Czech-china, aka švej-žužu, s rejží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 CANARD Á L’ORANGE trochu jináč, ale moc dobrý to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Škoda že Vám to nejde lajkovat chlapci, hezký to máte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 (upraveno) Dost dobrý hoši !! Já nakonec i tu sekačku sfouk. Takovej quiche-style. Upraveno 5. dubna 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 (upraveno) Já dělám poprvé v životě bramborové knedlíky. Budou k nim výpečky z krkovice a zelí Upraveno 5. dubna 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 co by to bylo za Velikonoce bez plny udirny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Hezkýý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EtienneRSV Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Takhle přesně to dělal děda je to moc pěknej pohled Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Tuňák, losos s bramborem,máslem a pažitkou s citronovo koprovým dipem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 (upraveno) Tak výpečky se povedly tak, že jsem si k nim dál pivo a šel si po nich na dvě hodiny lehnout... Dokonalý oběd. Upraveno 5. dubna 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 za mè gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Myslím, že ve "wanabe-poutine" Maxela hravě trumfnu Ani bych to sem jinak nedával... To vzniklo tak, že děti se dožadovaly hranolek, tak jsem udělal jako vždycky domácí a špekuloval jsem jak si je vytunit. Takže opečená slanina, mozarella a navrch v rámci vylepšení nutričních hodnot vejce. Ano, tak trochu chybí gravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Ještě si zkusím vylepšit karmu. Něco z posledních dnů: pizza (doporučuju kombo špek, cibule, kozí sejr, feferonky), burger z lososa + šafránový rizoto, stejk z tuňáka + špagety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Vaječná tlačenka, na tu jsem se těšil až si ji spíchnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Chlapi půjde ten gravlax i s jemnou solí? Nebo je to blbost? Hrubou jsem dneska nesehnal. A neznáte někdo i variantu s koňakem? Měl jsem něco takového v Bergenu na rybím trhu a bylo to peckovni. Borec co nám to krájel říkal, že v tom je i koňak. Tak kdyby někdo měl vyzkoušeno tak pište. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se