nizkotucnytvaroh Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Co takhle Perlička podle Jana Punčocháře? Taky to má peří, a může to být zajímavá variace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Kluci hoďte někdo do placu dobrý recept na hovězí španělské ptáčky,diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 (upraveno) Nebuď línej a zalistuj zpátky - přímo v tomhle vlákně byl tuším hned několikrát, včetně citace normované receptury pro hospody a závodní stravování od @Tom4 Jinak dobrej ptáček chce i dobré (a dobře nakrájené - žádné učňem do klínu krájené “závitky” ála Lidl) maso a plnivo (zbytek vhodit a po uvaření rozmixovat v omáčce) - šidit to na vejcích, sojových babišpárcích, potření hořčiccí a poctivém orestování znamená celou práci na té dobrotě předem zahodit. Upraveno 12. listopadu 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Tož ptáčky budú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Husička 15 hodin v sauně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Taky jsem saunoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 (upraveno) Super, já ještě teď funím Až na to pivo....Polička došla? Radegast je dobrej když není pořádný pivo. Upraveno 13. listopadu 2021 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 Kačena, brusinkové zelí a knedle na třetí. Foodstyling tentokrát hooodně rustikální, halt chalupa na Šumavě, pět chlapů a sud… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 Tak misto husy dnes domaci pad thai. Bohuzel nebyla limetka tak aspon citron… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 před 14 hodinami, Oplt napsal: Super, já ještě teď funím Až na to pivo....Polička došla? Radegast je dobrej když není pořádný pivo. Neni kde brat…Policka daleko a Panbuh vysoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 (upraveno) pastika husi a kaceni jatra. S mandlemi, pomerancem, rozmarynem a ruzovym peprem Upraveno 14. listopadu 2021 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 Super, dobre si mlsas. Diky za inspiraci, pripomenu manzelce, jak dela skvelou pastiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 No tuk vzdycky chutna. Do tohodle peres jatra, husi sadlo, slehacku na zjemneni, dietka to neni :-), ale co uz. Trosku na dobrej chleba, to nikoho nezamorduje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 před 6 minutami, Roman I. napsal: No tuk vzdycky chutna. Do tohodle peres jatra, husi sadlo, slehacku na zjemneni, dietka to neni :-), ale co uz. Trosku na dobrej chleba, to nikoho nezamorduje. Vsak jasne a navic je podzim, takze je treba udelat si v tele zasoby na zimu Domaci pastika nebo rillettes vzdycky potesi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 Narocna nedele:) Konfitovane husi stehna, cervene zeli se svestkama a brusinkama a domaci nadychany knedlicek. Cele splachnute mladym Müllerem a nakonec jeste domaci tiramisu. Dalsi jidlo nejrychleji tak ve ctvrtek:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 Furt enom kachna,husa. Dnes večer lehká večeře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 TY VOLE.... SPÁLENEJ CHLEBA A PALIČKOVANÁ DEČKA...VON TO EŠTĚ VYFOTÍ BOŽE TADY SE DĚJOU VĚCI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 Aj Ty mě polib prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 NEZLOB SE.NECHTĚL JSEM TĚ ROZZLOBIT. JÁ SI JENOM NEVŠIMNUL VOD KUD JSI.TED JSEM ČET NA SEZNAMU,ŽE VOD PŘÍŠTÍHO ROKU,TAM K VÁM ZAČNE JEZDIT PO.-ST.-PÁ. POJÍZDNEJ LÍDL.TAK SNAD TO BUDE LEPŠÍ. JO A ŘÍKAL KDYSI KAMIL,ŽE SE TU NEMÁ MLUVIT VULGÁRNĚ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 Časy jsou zlé,Kamile ........ Já viděl tu Tvoji fotku s bouchačkou,jsi frajer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se