Tom4 Odesláno 21. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2022 Snídaňové rohlíčky jsou dnes obvzláště vypečené
montemar Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 maxeli, ta HEINZ majonéza do salátu - tos mi teda zavařil… nesehnatelná
Maxel Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 (upraveno) Nevim čéče, ale já jí beru na Rohlíku a dycky maj Mimo to Globus na 99% taky. Upraveno 23. prosince 2022 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2022 (upraveno) Tradiční sváteční krémová lososová s krutony, a terina po babičce bratru 60 let stará. Upraveno 24. prosince 2022 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2022 (upraveno) Šťastné a veselé, kulináři A bacha na Upraveno 24. prosince 2022 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2022 Dojídáme poslední zbytky br.salátu, s pečeným stehnem na kořenovce s pancettou. Asistuje nachmelená opice.
Maxel Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2022 Po českých dnech to pošlu směr Itálie. Moje mostfav pizza, sýrová na smetanovém základu. A když sýr, tak hodně; i druhů. Šest. Mascarpone. Parmazán. Vyzrálá mozzarella. Čedar. Gruyére. Gorgonzola. Navrch čerstvě mletý pepř.
cuborg Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2022 Dneska Nashville hot chicken s mangovo-paprikovou salsou. Všimněte si vyváženého poměru masa k pečivu Sent from my iPhone using Tapatalk
Radik Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2022 Právě jsem vytáhnul další dávku.
Spongebob Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2022 V 27. 12. 2022 v 14:13, Maxel napsal: Po českých dnech to pošlu směr Itálie. Moje mostfav pizza, sýrová na smetanovém základu. A když sýr, tak hodně; i druhů. Šest. Mascarpone. Parmazán. Vyzrálá mozzarella. Čedar. Gruyére. Gorgonzola. Navrch čerstvě mletý pepř. Rozšířit dost dobrý!
Maxel Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2022 (upraveno) Graci! Upraveno 27. prosince 2022 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2022 Není to málo, Antone Pavloviči. Holanďáky.
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2022 Takové to chlapecké odpoledne hovězí Sutcha, smetanový dip, a ibiškové glazé
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2022 Jsem od nasich dostal medene nadobi, tak jsem zvedav...
Maxel Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2022 Flank na houbovém ragú s shiitake a shimeji. Postupný návrat k simply clever.
krutor Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2022 Maxeli nechces me priste pozvat na silvestra? Ja jsem se s tim letos moc nesral, tak to radeji nebudu fotit. Planuju hlavne pit...
Maxel Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2022 Píšu si tě na waiting list Jinak hotovson. A trvalo to bratro jen cca 4 hoďky
Jiří Sedlák Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2022 A já dnes připálil guláš. Ještě že to byl guláš, jiný jídlo by bylo nepoživatelný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se