Tom4 Odesláno 21. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2022 Snídaňové rohlíčky jsou dnes obvzláště vypečené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 maxeli, ta HEINZ majonéza do salátu - tos mi teda zavařil… nesehnatelná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 (upraveno) Nevim čéče, ale já jí beru na Rohlíku a dycky maj Mimo to Globus na 99% taky. Upraveno 23. prosince 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Voala, ready na zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 (upraveno) Tradiční sváteční krémová lososová s krutony, a terina po babičce bratru 60 let stará. Upraveno 24. prosince 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 (upraveno) Šťastné a veselé, kulináři A bacha na Upraveno 24. prosince 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Dojídáme poslední zbytky br.salátu, s pečeným stehnem na kořenovce s pancettou. Asistuje nachmelená opice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Po českých dnech to pošlu směr Itálie. Moje mostfav pizza, sýrová na smetanovém základu. A když sýr, tak hodně; i druhů. Šest. Mascarpone. Parmazán. Vyzrálá mozzarella. Čedar. Gruyére. Gorgonzola. Navrch čerstvě mletý pepř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Dneska Nashville hot chicken s mangovo-paprikovou salsou. Všimněte si vyváženého poměru masa k pečivu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Právě jsem vytáhnul další dávku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 před 59 minutami, Maxel napsal: Po českých dnech to pošlu směr Itálie. Moje mostfav pizza, sýrová na smetanovém základu. A když sýr, tak hodně; i druhů. Šest. Mascarpone. Parmazán. Vyzrálá mozzarella. Čedar. Gruyére. Gorgonzola. Navrch čerstvě mletý pepř. dost dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 (upraveno) Graci! Upraveno 27. prosince 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Není to málo, Antone Pavloviči. Holanďáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Takové to chlapecké odpoledne hovězí Sutcha, smetanový dip, a ibiškové glazé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Jsem od nasich dostal medene nadobi, tak jsem zvedav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Flank na houbovém ragú s shiitake a shimeji. Postupný návrat k simply clever. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Jde se na to… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Maxeli nechces me priste pozvat na silvestra? Ja jsem se s tim letos moc nesral, tak to radeji nebudu fotit. Planuju hlavne pit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Píšu si tě na waiting list Jinak hotovson. A trvalo to bratro jen cca 4 hoďky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 A já dnes připálil guláš. Ještě že to byl guláš, jiný jídlo by bylo nepoživatelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se