Tom4 Posted January 13 Report Share Posted January 13 před 37 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Ok, vypadá to zatím ještě lépe, než na předloze! Dobrou chuť Nene, žádná předloha, jen foto hotového talíře pod zářivkama, oříznuté a dopsané popisky Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted January 13 Report Share Posted January 13 před 6 minutami, Tom4 napsal: Nene, žádná předloha, jen foto hotového talíře pod zářivkama, oříznuté a dopsané popisky Tak to smekám dvakrát! Slušná práce Link to comment Share on other sites More sharing options...
montemar Posted January 14 Report Share Posted January 14 V 13. 1. 2023 v 7:56, Tom4 napsal: Tohle je docela slušný, zkuste: Květák pro vegetariány: květák doměkka ve vodě s kari a kapkou citrónu, ukrojit na vizáž stromu, opéct na pánvi před podáváním vařená řepa a cizrna půl/půl, rozmixovat, propasírovat, sůl, křen, před podáváním ohřát ředkvičky do sladkokyselého nálevu, hřebíček, skořice, nové koření, pepř, uvařit necelou hodinu, vyndat ředkvičky a oglazovat je na pánvi na másle plus pár lžiček nálevu v kterém se vařily takhle za mě vege moc dobrý díky! výborný Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorlo Posted January 14 Report Share Posted January 14 Krásnej talíř! Co je to zač? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted January 15 Report Share Posted January 15 před 11 hodinami, montemar napsal: díky! výborný Já děkuju, to je pro mě velká pochvala Vypadá to skvěle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
montemar Posted January 15 Report Share Posted January 15 před 7 hodinami, gorlo napsal: Krásnej talíř! Co je to zač? normalní, keramika. zn. tognana Link to comment Share on other sites More sharing options...
montemar Posted January 15 Report Share Posted January 15 před 11 minutami, Tom4 napsal: Já děkuju, to je pro mě velká pochvala Vypadá to skvěle! ještě jednou děkuu ten květák je fakt moc dobrej. přitom tak jednoduchý - kari, citron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted January 15 Report Share Posted January 15 Musim taky zkusit, vypadá to skvěle. Jenom to teda na stopro budu baštit sám, doma se experimentům (bohužel) moc nehoví. Proto také dnes klasika ve formě kuřecí rolády, provensálské omáčky a domácích hranolek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted January 15 Report Share Posted January 15 Děláš si do rolády nějakou směsku s vajíčem nebo je to volně ložené? Moje dnešní cibulajda, uvařil jsem, šel si zaběhat a po návratu do mě spadla jak pětikoruna do studny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted January 15 Report Share Posted January 15 Je tam jako vložka-spojka taková "nádivka" ze směsi vajíčka, strouhanka, parmazán, česneková pasta, lanýžový olej a petrželka. Cibulačka epsení! U nás doma ale opět nikomu nejede, a jednu porci si dělat nebudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vwtyp11 Posted January 16 Report Share Posted January 16 Pokud mohu doporucim tohle panasonic mjl 700 kxe kluci bomba. Výtěžnost jako blazen( odpad z toho množství)Ted jsem to nasel jako zapomenutej dárek na chalupě. (Panaka jízda, bordel hroznej) A jedem pecky. starnu driv se tu chlastalo a ted děláme s doktorama dzus:)) kezby to bylo tak i ráno:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slabak Posted January 18 Report Share Posted January 18 Prosím, máte někdo tip na koupi dobrého kvašeného zelí? Ideálně Praha nebo velmi blízké okolí. Sám se do toho pouštět nechci a nebudu. Díky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
VS Posted January 18 Report Share Posted January 18 Tip bych měl, ale Otice jsou daleko od Prahy. Klidně se do toho pusť, nic to není. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted January 18 Report Share Posted January 18 Nějaká ta klasika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted January 18 Report Share Posted January 18 před 5 hodinami, slabak napsal: Prosím, máte někdo tip na koupi dobrého kvašeného zelí? Ideálně Praha nebo velmi blízké okolí. Sám se do toho pouštět nechci a nebudu. Díky moc Potřebuješ čistou 3l flašku, na jemno nakrájíš zelí, já dávám ještě mrkev, prsosolíš (35g soli na 1Kg zelí), pak důkladně masíruješ, já to dělám 10 min, 30 min ležet a znova masáž 10min, pak to nacpeš to sklenice, zatížíš šutrem, aby to bylo pod šťávou a za 7-14 dní u okna to už konzumuješ kdekoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
krutor Posted January 19 Report Share Posted January 19 Bez domaciho zeli si zivot neumim predstavit. Nakladam uz roky do asi 20l kameninoveho kvasaku, ted zvazuju koupi druheho na kimchi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slabak Posted January 19 Report Share Posted January 19 To je vse fajn, ale jak jsem psal, jedna se mi o tip na koupi, ne vyrobu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucid Posted January 19 Report Share Posted January 19 Před hodinou, slabak napsal: To je vse fajn, ale jak jsem psal, jedna se mi o tip na koupi, ne vyrobu. Za mne jednoznačně Bystročické zelí, oprávněně pravidelně získávají ceny za nejlepší zelí. Co jsem jej před x lety objevil, přestal jsem sám nakládat. Díval jsem se, že by měli mít v prodeji i někde v Praze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tittus Posted January 19 Report Share Posted January 19 Tuším, že mají stánek v Holešovické tržnici v zeleninové hale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slabak Posted January 19 Report Share Posted January 19 Vyborne, moc dekuji za tip, kouknu tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts