Jump to content

Recommended Posts

Posted
Za mne jednoznačně Bystročické zelí, oprávněně pravidelně získávají ceny za nejlepší zelí. Co jsem jej před x lety objevil, přestal jsem sám nakládat. Díval jsem se, že by měli mít v prodeji i někde v Praze.

Taky můžu jen doporučit, v Olomouci k sehnání v každé zelenině, chuťově sladší, na jemno nakrouhané a ne tak ostré. Vozil jsem to pravidelně rodičům když jsem tam chodil na UPOL, lahůdka.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted

Vejpečky z krkovice na cibuli a cerným pivu. K tomu zelí a noky. Dětem jsem z toho udělal trhaný maso plus domácí hrany.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
před 5 hodinami, M.K. napsal:

Vejpečky z krkovice na cibuli a cerným pivu. K tomu zelí a noky. Dětem jsem z toho udělal trhaný maso plus domácí hrany.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

když vidím ten pekáč výpečků, hned jsem si vybavil dnešní telefonát s doktorkou ohledně výsledků krve a vysokého cholesterolu :D  mám prej jíst zdravě a za půl roku přijít na kontrolní odběr 🙄

Posted (edited)

Dnešní oběd pita s mletým masem a zeleninou. Na véču kachní prsa se sweet sour omáčkou s mangem a limetkou.

Edit: ty prsa fakt top :D křupavá kůžička, šťavnatý měkoučký masíčko...asi budem kupovat častěji :D

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Spongebob
Posted (edited)

Na večer jen zobačka, zapečené nachos s trhaným bbq-vepřovým. Půlka s jalapeňo a zakyskou, půlka bez. Bašta!

A dovolím si krátkou tryznu za padlé na oltář (dle mého nesmyslně vyhrocené) story se skupinou na FB. Hlavně @Tom4 a jeho kulinářské majstrštyky budou chybět!

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Maxel
Posted

Dělal jsem čistku v mrazáku - jehněčí kýta, kousek jelena, bůček, slanina, jehněčí žebra a kousek krůty.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
V 19. 1. 2023 v 21:18, cuborg napsal:


Taky můžu jen doporučit, v Olomouci k sehnání v každé zelenině, chuťově sladší, na jemno nakrouhané a ne tak ostré. Vozil jsem to pravidelně rodičům když jsem tam chodil na UPOL, lahůdka.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Diky za tip, nasel jsem v Praze v Holesovicke trznici. Sice prodavaji jen v pytlicich z IKEA, ale je vyborny. 

Posted
Diky za tip, nasel jsem v Praze v Holesovicke trznici. Sice prodavaji jen v pytlicich z IKEA, ale je vyborny. 

Umaštěnej proteklej sáček a smrádek k tomu patří


Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted

Dnes jídlo prostého lidu: hovězí/vepřové pelmeně vařené v zeleninovém vývaru s petrželovou natí, kvalitní slanina, šalotka, žampiony, grilovaná cherry rajčátka, mrkvový salát s ibiškovou zálivkou, a mrkvový chips ze zbytků. Překvapivě to ladí & zasytí 👌

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Improvizované vaření/pečení na cestách.

Losos s pevným bramborem, koprový dip

&

Hruškový štrůdl s citrónovou smetanou

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Foto sem už dával, ale jen sem chtěl říct, že kroupový rizoto s lískáčema, citronem a květákem na másle děláme fakt hodně často, je to luxusní záležitost, akorát dneska ty kroupy ne a ne uvařit, tak byly víc al dente;-)

Posted

Priatelia uz to to asi bolo rozoberane, ale akosi ma neposlucha vyhladavac.

Pustam sa do sous vide, vakuovacku uz mam.
No mam na Vas otazku: co je lepsie kupit - ponorny ohrievac alebo nejaku formu stolneho varica, multihrniec, a pod.

Alebo len zbytocne spekulujem ?
Diky

Posted (edited)

Je to asi otázka toho, co obecně plánuješ kuchtit. Mě osobně vyhovuje spíš ponorná varianta, protože dává flexibilitu ve velikosti a použití vhodné nádoby. A tu mam už pár let obyč z Ikea, a naprosto spoko. 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Maxel
Posted

Teď jsme si sedli, byl to těžký den 😂

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)

Ještě finále 

 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

 

Edited by semi001

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...